Şimdi de oğluşuma bal kabağı,ıspanak,kereviz,pırasa,havuç karışımı bir çorba yapıyorum,öğüre öğüre yiyor ama olsun başka türlü alışacağı yok.
Azmin elinden ne kurtulur?Başaracaksın dilekcim ha gayret.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi de oğluşuma bal kabağı,ıspanak,kereviz,pırasa,havuç karışımı bir çorba yapıyorum,öğüre öğüre yiyor ama olsun başka türlü alışacağı yok.
evet Rabbim kısmet edere o günleri inşalahhh mart 11 diyo dr bakalım inşalahh o gün bir an evvel gelirr2011 mart annesimi olacaksın nasipse... Olası doğum tarihi için ne diyor doktorlar?Nerde oturuyorsun çalışıyormusun?
HAŞHAŞLI TATLI
Malzemeler:
Keki için:
4 yumurta
1 su bardağı şeker
1 s.b süt
1 s.b sıvıyağ
1 s.b irmik
1 s.b mavi haşhaş
1.5 su bardağından birazcık az un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
malzemelerimizi güzelce çırpıp tepsiye döküyoruz 180 derecede pişiriyoruz
Şerbeti için:
1.5 s.b şeker
4 s.b su
şerbet kaynadıktan sonra altı kısılarak 15 dk daha kaynayacak
kek de şerbet de ılık olacak
ya da kek soğuksa şerbet biraz sıcak olmalı
iki türlü de denedim fark olmadı
Üzeri için:
1 poşet krem şanti
1 s.b süt
hazırlanıp tamamen soğumuş tatlının üzerine yayılır
isteğe göre fındık ceviz v.b ile süslenebilir
Afiyet olsun.....
slm anneler ben 2009 eylül annesiyim ama ankara lafını duyunca atladım valla:) kızım 13 aylık ve yürüyor tam bir canavar:) yıldız da oturuorum... yakınlarda olan var mı???
Azmin elinden ne kurtulur?Başaracaksın dilekcim ha gayret.....
meltemmmmmm oğluşum bayıla bayıla yedi çorbamı sositososito ama sonrasında kustu o ayrı konu
By kutluay aramıza hos geldın
adın ne bacım bız ısımle hıtap etmek ıcın soruyorum yası n meslegın sakın cası yoksa
ben meltem 8 nısaan dogumlu 1 kızım var 12 yasında bıdaha kızımm var
22 kasımda bende bulusacagız gelmek ıstersen cok sevınırım sanada ön hazırlık olur madem evdeymıssın
sıncanı bılıyosundur
dolmusların son duragına gelırsen evım cok yakın oraya
tatlıya gelınce harıkaydı cıkolata sosuna fılan gerek yok bayagı kalorılı zatı
hoşbuldummm ismim melikee 20 yaşındayım evdeyim çalışmıyorumm
lisede bulunca kocişi evlendim direkk:))
2 senedir bebğimiz olmuyordu Rabbim çok şükür nasib etti şimdi bebeğim benimlee doğumunu bekliyoruz sabırlaa
çok güsel olur yaa görüşmekk inşalahh görüşürüzz sizde benimle tecrübelerinizi paylaşırsınızz
evet hakkaten baya kalorili bide ben aldım başımı gidiyorum tatlı yemeye korkuyorum ama şimcikk tatlı deyince canım istedi en kısa zamnada yapcammcokacimcoook
bu arada Allah bağışlasınn kızçelerinii öptümmmm
hoşbuldummm ismim melikee 20 yaşındayım evdeyim çalışmıyorumm
lisede bulunca kocişi evlendim direkk:))
2 senedir bebğimiz olmuyordu Rabbim çok şükür nasib etti şimdi bebeğim benimlee doğumunu bekliyoruz sabırlaa
çok güsel olur yaa görüşmekk inşalahh görüşürüzz sizde benimle tecrübelerinizi paylaşırsınızz
evet hakkaten baya kalorili bide ben aldım başımı gidiyorum tatlı yemeye korkuyorum ama şimcikk tatlı deyince canım istedi en kısa zamnada yapcammcokacimcoook
bu arada Allah bağışlasınn kızçelerinii öptümmmm
aminn inşalahh canımmsagol melıkecım rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın gönlunu yap kocanın gel mutlaka 6 kısıyız jale sevılay dılek gonca emel ve ben
gun bıle yapıyoruz aramızda
ypınca benıde cagır,
yemeye gelerım
kocısınden ızın al ayarla 22 kasım
bak aramızda ögretmen var eslerıde subay hepısı guvenılır ınsanlar
senın esın ne ıs yapıyo
Hoşgeldin canım