2010 Ankara anneleri

ne demek calem ay ogluma salıncak almayı erteledım dedınya ay cok dokundu bana bılıyonmu
dedımkı slaıncak alak sende nete deyınce vazcaydım yoksa evının yakınlarında olsaydı gelıp elerımle hususu alacaktım
rabbım ıyı gunlere kullanmayı nasıp etsın
jalecim tşkr ederimmm bizi çokgüel agırladın birz döktük batırdıkama evini herşey çok güzeldi ellerine sağlık özelliklee tatlının tadı damagımda kaldıcokacimcoook
valla ben hıc bıyere bısey dökmedım en ok goncayı gördum dökerkene
tabı kızlar akıllı olur benım kızımda akıllıydın sızın bebelerden huy kaptı

Canım asıl biz teşekkür ederiz.Çok güzel ağırladın bizi.Zahmet verdik sana batırdık iyice evi.Ama sen yırttın hadi bana sıra geldiğinde bebeleriniz hepten ayaklanmış olacak nasıl durduracağız bilemiyorum.... Vah bana vah bana :)

Evet artık meltemde konuşuruz nasipse.....

Zekice bir ikna olmuş... Aferin...

Amin.O günlerdede hep beraber olmak dileğiyle...

jalecim tşkr ederimmm bizi çokgüel agırladın birz döktük batırdıkama evini herşey çok güzeldi ellerine sağlık özelliklee tatlının tadı damagımda kaldıcokacimcoook

Evet o tatlının tarifini bende istiyorum.Eşime yapıcam...

Son düzenleme:
afiyet olsun canımcım her zaman beklerim evin batması önemli değil gönüller bir olsun yeter ki

opuyorumnanaktan
canım benim yaa seni de böyle düşünen birileri hep olsun hayatında inşallah
ne ölmesi kız hem sen ölersen kızın bizi beğenip de yüzümüze bakmaz düğününden de haberimiz olmaz o zaman aklinialirimsmile

aşkolsun yaa ne zahmeti
neyse artık meltemin dediği gibi çocukları getirmeyiz buluşmaya o zaman kaydirigubbakcemile3

Sevilay doğukan performans ödevini yaptımı?Dün sabah gazetesi atatürkün kronolojisini verdi dergi halinde ne zaman vereceğini bilmediğim için ödevini söylemeyi unuttum sana....

Jale ellerine sağlık arkadaşım,patatesli böreğin mükemmeldi a.s. Eren yine huysuz dün aşı yapıldı,doktor başla artık ek gıdalara diyor.Bugün kahvaltı verdim Eren beye ama öğüre öğüre bi hal oldu,son kaşıkta da ne yediyse kustu.Artık tel süzgeçten geçirmeyecekmişim, herşeyi pütürlü yiyecekmiş,nasıl alıştırcam bilmiyorum,öğürünce aklım çıkıyor benim.

Ayrıca Eren in dişi çıkmamış,sadece leke oluşmuş orda.Doktor diş nokta gibi çıkmaz dedi,birde hayatında hiç diş çıkaran bebek görmedin mi diye soruyor,sanki 10 tane çocuğum var da ne bileyim ben

Şimdi de tavuk çorbası yaptım,Eren e içircem inşallah sever ama o tavukları nasıl yutacak bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…