2010 Ankara anneleri

ARKADASLAR HEYET RAPORU VEREN PARASIYLA BİLE RAZIYIM. BİLDİĞİNİZ Bİ DR VARSA LÜTFEN BENİ BİLGİLENDİRİRN. BEBEĞİM ÇOK KÜÇÜK BIRAKIP İŞE BASLAMAK İSTEMİYORUMmafoldumben

anam bugun bulusmamız vardı hemen alt sıralara dusmusuz
calem cok tatlıydın bugun herzamankı gıbı
ellerıne saglık
su böregın ıç malzemelerını en ınce ayrıntısına kadar yaz bana yarın yapacam
tekrar ellerıne saglık gulen yuzun hıç solmasın

ayy bütün yazanlar biraraya toplanınca topiğe yazan olmamış kaydirigubbakcemile3
kızlar kendi adıma çok güzel bi gündü
Emel ve Goncayı tanıdığıma çok memnun oldum diğerlerine zaten memnundum yerimseniben
bi kusurum olduysa affedin Arda'nın yüzünden yetiştiremedim Sevilay yetişti imdadıma sağolsun
Gonca, Dilek ve Meltem gittikten sonra Sevilay ve Emel'le mutfağı toparladık çok sağolun canlarım Allah razı olsun
hepinizin ayağına sağlık çok şükür firesiz herkes geldi hepinize teşekkür ederim
haa bu arada bi tane sarı renkte ayıcık bi de yeşil-mor çıngırak kalmış sonraki buluşmada getiririm artık Allah izin verirse

anam bugun bulusmamız vardı hemen alt sıralara dusmusuz
calem cok tatlıydın bugun herzamankı gıbı
ellerıne saglık
su böregın ıç malzemelerını en ınce ayrıntısına kadar yaz bana yarın yapacam
tekrar ellerıne saglık gulen yuzun hıç solmasın

canımsın..
yaa sen gittikten sonra ne kadar üzüldüm Aleyna'ya börekten tatlıdan koyacaktım :çok üzgünüm:
böreğe gelince çok kolay
1 soğan
4-5 tane patates (büyük olursa 2-3'de yeter)
tuz, karabiber, pul biber
kavurmak için yağ
soğanı yağda biraz öldürüp rendelediğin patatesleri sularını sıkarak koyuyosun ben iyice pişsin diye biraz su ekledim hem de tavaya yapışmasın diye
baharatları da koyunca tamam

1 yufkayı 4'e bölüyosun
yoğurt, yumurta ve sıvıyağ ile hazırladığın harcı heryerine sürüyosun
(ölçülü yapmadım kafama göre ekledim ama demiştim ya yağını çok koymuşum piştikçe tepsiye süzüldü kaydirigubbakcemile3 )
geniş olan tarafa hazırladığın içi uzunlamasına koyup sararak gül şekli yapıyosun

haa bi de harcın artanını üstlerine sürüyosun tepsiye dizdikten sonra
en son da çörekotu ve susam

evet sevdi bi kaseyi içti kuzum (maaşallah)
ellerine sağlık meltemcim
haa bu arada böreği beğendiğine sevindim opuyorumnanaktan
ayy kimse yok kendi kendime konuşup duruyorum delü müyüm ne?? sempatiksalakcinni

ayy bütün yazanlar biraraya toplanınca topiğe yazan olmamış kaydirigubbakcemile3
Emel ve Goncayı tanıdığıma çok memnun oldum diğerlerine zaten memnundum yerimseniben
bi kusurum olduysa affedin Arda'nın yüzünden yetiştiremedim Sevilay yetişti imdadıma sağolsun
Gonca, Dilek ve Meltem gittikten sonra Sevilay ve Emel'le mutfağı toparladık çok sağolun canlarım Allah razı olsun
hepinizin ayağına sağlık çok şükür firesiz herkes geldi hepinize teşekkür ederim
haa bu arada bi tane sarı renkte ayıcık bi de yeşil-mor çıngırak kalmış sonraki buluşmada getiririm artık Allah izin verirse

sarı ayıcık bizim jalecim, balığımızı alıp ayıyı unutmuşuz neyse artık :) teşekkür ediyorum ben de herşey için ellerine sağlık, çok güzel ağırladın bizi :):) Ben de seni emeli ve sevilayı tanıdığıma çok memnun oldum. Konuşacak daha çok şey vardı ama,sohbet yarım kaldı :D:D

tabı yarım kalır sohbet 2 den 5 e neyse yazın iş olmaz gonca tatıle gırer sabah tan gıderık
cale böregın patatesı pek bı hoş olmustu

yarın börek yapcam ya kocaya ondan
yufkamda hazır evde ne zamandır patateslı yapmıyom
ellerıne saglık canım cok bıle yapmıssın 2 canlı + arda
çok bile bıze
aleynaya güzel seyler yapmadıgını söledım senın sevmıycen seylerdı dedım

cale koca geldı kaptı bılg.bennuyu daha yenı uyuttum gelelı o sızde uyuduguynan
afıyet olsun ardama kkası kırmızı olarsa sasırma sakın
kocayı felaket yaglamısam dedımkı gun yapalım dedıler ılkı bana verırsenız olur dedım verdıler dedım
nası ıyı arkedeslerım var dımı kocacım dedım

Son düzenleme:
kocayı felaket yaglamısam dedımkı gun yapalım dedıler ılkı bana verırsenız olur dedım verdıler dedım

ayy ilahi meltem sen çok yaşa emii kaydirigubbakcemile3

haa bu ara kızlar altın için ve emelcim ayrıyetten senin de hediyen için çook teşekkür ederim
arada kaynadı doğru düzgün teşekkür edemediğimi düşündüm
hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınız iyi ki tanışmışız opuyorumnanaktan
Rabbim bebişlerimizi evlendirdiğimiz gün bile birlikte olmayı nasip etsin

jalecim tşkr ederimmm bizi çokgüel agırladın birz döktük batırdıkama evini herşey çok güzeldi ellerine sağlık özelliklee tatlının tadı damagımda kaldıcokacimcoook

sarı ayıcık bizim jalecim, balığımızı alıp ayıyı unutmuşuz neyse artık :) teşekkür ediyorum ben de herşey için ellerine sağlık, çok güzel ağırladın bizi :):) Ben de seni emeli ve sevilayı tanıdığıma çok memnun oldum. Konuşacak daha çok şey vardı ama,sohbet yarım kaldı :D:D

bizde seni ve kızını tanıdığımıza çok memnun oldukkkk neyse bi dahaki sefere sohbet daha koyu olur inş bebişlerimizde daha uslu olurlarsa seninkini katmıyom hazel maşallah çok akıllıydı hiç üzmedi annesi seni

haa bu ara kızlar altın için ve emelcim ayrıyetten senin de hediyen için çook teşekkür ederim
arada kaynadı doğru düzgün teşekkür edemediğimi düşündüm
hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınız iyi ki tanışmışız opuyorumnanaktan
Rabbim bebişlerimizi evlendirdiğimiz gün bile birlikte olmayı nasip etsin
[/QUO

işine yarayan bir şey olsun istedikk daha doğrusu fikir meltemden çıktı iyide oldu yanii güle güle kullanmı denir nedenir :roflol:bilemedim kız hakkattende düşünsene bi düğünlerini filan gördüğümüzü ne güzel olur he 2010 ankara bebişleri evleniyor diyede facede duyuru yaparızzzz:roflol::roflol:

kız sen varya ne uyanık karısın he her işini hallediyonnnnn demek adamı kandırdın heeee neyse kalbin ne kadar temizse ilk günde sana çıktı zatiiii

Back