yarın kesın ınsallah gelemeyen olmasın ınsallah
inşallah
ben de tedirgin oldum sorun çıkacak diye ikide bir bakıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın kesın ınsallah gelemeyen olmasın ınsallah
dıle sabah bana gelıyo goncayla gelcez ınsallah
ARKADASLAR HEYET RAPORU VEREN PARASIYLA BİLE RAZIYIM. BİLDİĞİNİZ Bİ DR VARSA LÜTFEN BENİ BİLGİLENDİRİRN. BEBEĞİM ÇOK KÜÇÜK BIRAKIP İŞE BASLAMAK İSTEMİYORUMmafoldumben
anam bugun bulusmamız vardı hemen alt sıralara dusmusuz
calem cok tatlıydın bugun herzamankı gıbı
ellerıne saglık
su böregın ıç malzemelerını en ınce ayrıntısına kadar yaz bana yarın yapacam
tekrar ellerıne saglık gulen yuzun hıç solmasın
ayy bütün yazanlar biraraya toplanınca topiğe yazan olmamış kaydirigubbakcemile3
kızlar kendi adıma çok güzel bi gündü
Emel ve Goncayı tanıdığıma çok memnun oldum diğerlerine zaten memnundum yerimseniben
bi kusurum olduysa affedin Arda'nın yüzünden yetiştiremedim Sevilay yetişti imdadıma sağolsun
Gonca, Dilek ve Meltem gittikten sonra Sevilay ve Emel'le mutfağı toparladık çok sağolun canlarım Allah razı olsun
hepinizin ayağına sağlık çok şükür firesiz herkes geldi hepinize teşekkür ederim
haa bu arada bi tane sarı renkte ayıcık bi de yeşil-mor çıngırak kalmış sonraki buluşmada getiririm artık Allah izin verirse
cale koca geldı kaptı bılg.bennuyu daha yenı uyuttum gelelı o sızde uyuduguynan
afıyet olsun ardama kkası kırmızı olarsa sasırma sakın
kocayı felaket yaglamısam dedımkı gun yapalım dedıler ılkı bana verırsenız olur dedım verdıler dedım
nası ıyı arkedeslerım var dımı kocacım dedım
ayy bütün yazanlar biraraya toplanınca topiğe yazan olmamış kaydirigubbakcemile3
kızlar kendi adıma çok güzel bi gündü
Emel ve Goncayı tanıdığıma çok memnun oldum diğerlerine zaten memnundum yerimseniben
bi kusurum olduysa affedin Arda'nın yüzünden yetiştiremedim Sevilay yetişti imdadıma sağolsun
Gonca, Dilek ve Meltem gittikten sonra Sevilay ve Emel'le mutfağı toparladık çok sağolun canlarım Allah razı olsun
hepinizin ayağına sağlık çok şükür firesiz herkes geldi hepinize teşekkür ederim
haa bu arada bi tane sarı renkte ayıcık bi de yeşil-mor çıngırak kalmış sonraki buluşmada getiririm artık Allah izin verirse
sarı ayıcık bizim jalecim, balığımızı alıp ayıyı unutmuşuz neyse artık :) teşekkür ediyorum ben de herşey için ellerine sağlık, çok güzel ağırladın bizi :):) Ben de seni emeli ve sevilayı tanıdığıma çok memnun oldum. Konuşacak daha çok şey vardı ama,sohbet yarım kaldı![]()
haa bu ara kızlar altın için ve emelcim ayrıyetten senin de hediyen için çook teşekkür ederim
arada kaynadı doğru düzgün teşekkür edemediğimi düşündüm
hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınız iyi ki tanışmışız opuyorumnanaktan
Rabbim bebişlerimizi evlendirdiğimiz gün bile birlikte olmayı nasip etsin[/QUO
işine yarayan bir şey olsun istedikk daha doğrusu fikir meltemden çıktı iyide oldu yanii güle güle kullanmı denir nedenir :roflol:bilemedim kız hakkattende düşünsene bi düğünlerini filan gördüğümüzü ne güzel olur he 2010 ankara bebişleri evleniyor diyede facede duyuru yaparızzzz:roflol::roflol:
cale koca geldı kaptı bılg.bennuyu daha yenı uyuttum gelelı o sızde uyuduguynan
afıyet olsun ardama kkası kırmızı olarsa sasırma sakın
kocayı felaket yaglamısam dedımkı gun yapalım dedıler ılkı bana verırsenız olur dedım verdıler dedım
nası ıyı arkedeslerım var dımı kocacım dedım