• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ankara anneleri

haa bu ara kızlar altın için ve emelcim ayrıyetten senin de hediyen için çook teşekkür ederim
arada kaynadı doğru düzgün teşekkür edemediğimi düşündüm
hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınız iyi ki tanışmışız opuyorumnanaktan
Rabbim bebişlerimizi evlendirdiğimiz gün bile birlikte olmayı nasip etsin
ne demek calem ay ogluma salıncak almayı erteledım dedınya ay cok dokundu bana bılıyonmu
dedımkı slaıncak alak sende nete deyınce vazcaydım yoksa evının yakınlarında olsaydı gelıp elerımle hususu alacaktım
rabbım ıyı gunlere kullanmayı nasıp etsın
jalecim tşkr ederimmm bizi çokgüel agırladın birz döktük batırdıkama evini herşey çok güzeldi ellerine sağlık özelliklee tatlının tadı damagımda kaldıcokacimcoook
valla ben hıc bıyere bısey dökmedım en ok goncayı gördum dökerkene
bizde seni ve kızını tanıdığımıza çok memnun oldukkkk neyse bi dahaki sefere sohbet daha koyu olur inş bebişlerimizde daha uslu olurlarsa seninkini katmıyom hazel maşallah çok akıllıydı hiç üzmedi annesi seni
tabı kızlar akıllı olur benım kızımda akıllıydın sızın bebelerden huy kaptı

[FONT="Comic Sans MS
işine yarayan bir şey olsun istedikk daha doğrusu fikir meltemden çıktı iyide oldu yanii güle güle kullanmı denir nedenir :roflol:bilemedim kız hakkattende düşünsene bi düğünlerini filan gördüğümüzü ne güzel olur he 2010 ankara bebişleri evleniyor diyede facede duyuru yaparızzzz:roflol::roflol:[/QUOTE]
ay ınsallah ay bu vasıyetım dır kızlar
ölersem neyım kızımın dugununde yalnız bırakmayın olarmı
[quote="belinay06, post: 15930818"]kız sen varya ne uyanık karısın he her işini hallediyonnnnn demek adamı kandırdın heeee neyse kalbin ne kadar temizse ilk günde sana çıktı zatiiii

yok kız sölemıycektım ılk bana cıktı ya yalakalık olsun dıye söledım bıta var 100 luk ruhu bılem duymaz onun

evet kızlar ya bende emelı tanıdıgıma cok memnun oldum
hepınızı cok sevıyom hadıyın bayın

ayy bütün yazanlar biraraya toplanınca topiğe yazan olmamış kaydirigubbakcemile3
kızlar kendi adıma çok güzel bi gündü
Emel ve Goncayı tanıdığıma çok memnun oldum diğerlerine zaten memnundum yerimseniben
bi kusurum olduysa affedin Arda'nın yüzünden yetiştiremedim Sevilay yetişti imdadıma sağolsun
Gonca, Dilek ve Meltem gittikten sonra Sevilay ve Emel'le mutfağı toparladık çok sağolun canlarım Allah razı olsun
hepinizin ayağına sağlık çok şükür firesiz herkes geldi hepinize teşekkür ederim
haa bu arada bi tane sarı renkte ayıcık bi de yeşil-mor çıngırak kalmış sonraki buluşmada getiririm artık Allah izin verirse

Canım asıl biz teşekkür ederiz.Çok güzel ağırladın bizi.Zahmet verdik sana batırdık iyice evi.Ama sen yırttın hadi bana sıra geldiğinde bebeleriniz hepten ayaklanmış olacak nasıl durduracağız bilemiyorum.... Vah bana vah bana :)

sarı ayıcık bizim jalecim, balığımızı alıp ayıyı unutmuşuz neyse artık :) teşekkür ediyorum ben de herşey için ellerine sağlık, çok güzel ağırladın bizi :):) Ben de seni emeli ve sevilayı tanıdığıma çok memnun oldum. Konuşacak daha çok şey vardı ama,sohbet yarım kaldı :D:D

Evet artık meltemde konuşuruz nasipse.....

cale koca geldı kaptı bılg.bennuyu daha yenı uyuttum gelelı o sızde uyuduguynan
afıyet olsun ardama kkası kırmızı olarsa sasırma sakın
kocayı felaket yaglamısam dedımkı gun yapalım dedıler ılkı bana verırsenız olur dedım verdıler dedım
nası ıyı arkedeslerım var dımı kocacım dedım

Zekice bir ikna olmuş... Aferin...

haa bu ara kızlar altın için ve emelcim ayrıyetten senin de hediyen için çook teşekkür ederim

Amin.O günlerdede hep beraber olmak dileğiyle...

jalecim tşkr ederimmm bizi çokgüel agırladın birz döktük batırdıkama evini herşey çok güzeldi ellerine sağlık özelliklee tatlının tadı damagımda kaldıcokacimcoook

Evet o tatlının tarifini bende istiyorum.Eşime yapıcam...

[/QUO

işine yarayan bir şey olsun istedikk daha doğrusu fikir meltemden çıktı iyide oldu yanii güle güle kullanmı denir nedenir :roflol:bilemedim kız hakkattende düşünsene bi düğünlerini filan gördüğümüzü ne güzel olur he 2010 ankara bebişleri evleniyor diyede facede duyuru yaparızzzz:roflol::roflol:

[B]Rica ederim canım güle güle kullan.... Evet asıl fikir anası meltem sağolsun bizim yerimize düşündü bu inceliği...[/B]

Son düzenleme:
afiyet olsun canımcım her zaman beklerim evin batması önemli değil gönüller bir olsun yeter ki

işine yarayan bir şey olsun istedikk daha doğrusu fikir meltemden çıktı iyide oldu yanii güle güle kullanmı denir nedenir :roflol:bilemedim kız hakkattende düşünsene bi düğünlerini filan gördüğümüzü ne güzel olur he 2010 ankara bebişleri evleniyor diyede facede duyuru yaparızzzz:roflol::roflol:
opuyorumnanaktan
ne demek calem ay ogluma salıncak almayı erteledım dedınya ay cok dokundu bana bılıyonmu
dedımkı slaıncak alak sende nete deyınce vazcaydım yoksa evının yakınlarında olsaydı gelıp elerımle hususu alacaktım
rabbım ıyı gunlere kullanmayı nasıp etsın

ay ınsallah ay bu vasıyetım dır kızlar
ölersem neyım kızımın dugununde yalnız bırakmayın olarmı
canım benim yaa seni de böyle düşünen birileri hep olsun hayatında inşallah
ne ölmesi kız hem sen ölersen kızın bizi beğenip de yüzümüze bakmaz düğününden de haberimiz olmaz o zaman aklinialirimsmile
Canım asıl biz teşekkür ederiz.Çok güzel ağırladın bizi.Zahmet verdik sana batırdık iyice evi.Ama sen yırttın hadi bana sıra geldiğinde bebeleriniz hepten ayaklanmış olacak nasıl durduracağız bilemiyorum.... Vah bana vah bana :)

aşkolsun yaa ne zahmeti
neyse artık meltemin dediği gibi çocukları getirmeyiz buluşmaya o zaman kaydirigubbakcemile3

Sevilay doğukan performans ödevini yaptımı?Dün sabah gazetesi atatürkün kronolojisini verdi dergi halinde ne zaman vereceğini bilmediğim için ödevini söylemeyi unuttum sana....

Jale ellerine sağlık arkadaşım,patatesli böreğin mükemmeldi a.s. Eren yine huysuz dün aşı yapıldı,doktor başla artık ek gıdalara diyor.Bugün kahvaltı verdim Eren beye ama öğüre öğüre bi hal oldu,son kaşıkta da ne yediyse kustu.Artık tel süzgeçten geçirmeyecekmişim, herşeyi pütürlü yiyecekmiş,nasıl alıştırcam bilmiyorum,öğürünce aklım çıkıyor benim.

Ayrıca Eren in dişi çıkmamış,sadece leke oluşmuş orda.Doktor diş nokta gibi çıkmaz dedi,birde hayatında hiç diş çıkaran bebek görmedin mi diye soruyor,sanki 10 tane çocuğum var da ne bileyim ben

Şimdi de tavuk çorbası yaptım,Eren e içircem inşallah sever ama o tavukları nasıl yutacak bilmiyorum.

Back