ne demek calem ay ogluma salıncak almayı erteledım dedınya ay cok dokundu bana bılıyonmuhaa bu ara kızlar altın için ve emelcim ayrıyetten senin de hediyen için çook teşekkür ederim
arada kaynadı doğru düzgün teşekkür edemediğimi düşündüm
hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınız iyi ki tanışmışız opuyorumnanaktan
Rabbim bebişlerimizi evlendirdiğimiz gün bile birlikte olmayı nasip etsin
dedımkı slaıncak alak sende nete deyınce vazcaydım yoksa evının yakınlarında olsaydı gelıp elerımle hususu alacaktım
rabbım ıyı gunlere kullanmayı nasıp etsın
valla ben hıc bıyere bısey dökmedım en ok goncayı gördum dökerkenejalecim tşkr ederimmm bizi çokgüel agırladın birz döktük batırdıkama evini herşey çok güzeldi ellerine sağlık özelliklee tatlının tadı damagımda kaldıcokacimcoook
tabı kızlar akıllı olur benım kızımda akıllıydın sızın bebelerden huy kaptıbizde seni ve kızını tanıdığımıza çok memnun oldukkkk neyse bi dahaki sefere sohbet daha koyu olur inş bebişlerimizde daha uslu olurlarsa seninkini katmıyom hazel maşallah çok akıllıydı hiç üzmedi annesi seni
[FONT="Comic Sans MS
işine yarayan bir şey olsun istedikk daha doğrusu fikir meltemden çıktı iyide oldu yanii güle güle kullanmı denir nedenir :roflol:bilemedim kız hakkattende düşünsene bi düğünlerini filan gördüğümüzü ne güzel olur he 2010 ankara bebişleri evleniyor diyede facede duyuru yaparızzzz:roflol::roflol:[/QUOTE]
ay ınsallah ay bu vasıyetım dır kızlar
ölersem neyım kızımın dugununde yalnız bırakmayın olarmı
[quote="belinay06, post: 15930818"]kız sen varya ne uyanık karısın he her işini hallediyonnnnn demek adamı kandırdın heeee neyse kalbin ne kadar temizse ilk günde sana çıktı zatiiii
yok kız sölemıycektım ılk bana cıktı ya yalakalık olsun dıye söledım bıta var 100 luk ruhu bılem duymaz onun
evet kızlar ya bende emelı tanıdıgıma cok memnun oldum
hepınızı cok sevıyom hadıyın bayın