2010 Ankara anneleri

Canım çok geçmiş olsun yazık kuzuma.Doktor ne önerdi?

Nasipse geliyoruz inş. canım...
Evet sevilay komşunuda getir gerçi hamiş 2 bebe gelirmiki acep?

Herkese selamlar

Bende 2010 haziran Ankara annesiyim. Size sormak istediğim bebişlerinizi hangi Dr'a götürüyorsunuz ben medicanaya götürüyorum ama hala emin değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba hoşgeldin...
Ben sincan lokman hekimde gülben hanıma götürüyorum memnunuz şimdilik...Doğum öncesi sonrası her kontrolümüz orda yapıldı ...

parmağımı arı soktu dün ve şimdi morarmaya başladı zaten şişliği inmemişti,felaket ağrıyor.Bütün dertler de beni buluyor valla.

Tekrar geçmiş olsun canım şu sıralar sana sürekli geçmiş olsun diyorum.Bol dua oku canım... Rabbim yardımcınız olsun...

Canım bennu bunu alışkanlık haline getirmiş anlaşılan.7 de kalkınca kaçta uyuyor her gün genelde?

Bu arada ayşenur normalde 1 e kadar uyuması gerekiyordu ama uyandı şimdi sadece 1 saat uyudu.Tekrar uyuyunca gelirim canım öptüm....

uyandıktan 2 3 saat sonra 45 dakka en az uyuyodu ve hala uyumadı
saat 12 38 su anda yıne emıyor emıyor acıyor gözlerını cın gıbı
uyutmaya calıstıgımdan berı 2 kez kaka yaptı kızım bakalım yıne daldı
emelcım altta no yazan yere tıkla
son msj gelınce alıntı yapı sec

evet sonunda uyuttum bakalım kac dakka uyuyacak
ıyıkı camları sılmemeısım yagmur yagıyoooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrr

canım geçmiş olsun, havalar bi garip dikkat etmek lazm. napıyoruz şimdi yaın?

Merhaba hoşgeldin...
Ben sincan lokman hekimde gülben hanıma götürüyorum memnunuz şimdilik...Doğum öncesi sonrası her kontrolümüz orda yapıldı ...

ben de lokmn hekimde zübeyde hanıma götürüyorm ama pek memnun değilim, gülben hanım nasıl ki?. elvankent lider tıpta vedat bey varmış çok duydum ismini ona götürcem bir dahaki sefere inşallah.

parmağımı arı soktu dün ve şimdi morarmaya başladı zaten şişliği inmemişti,felaket ağrıyor.Bütün dertler de beni buluyor valla.

ayy canım yaa iki durum için de çok geçmiş olsun kızlar ne der bilmiyorum ama önümüzdeki haftaya falan erteleyelim istersen buluşmayı

Eren iyi olursa gelicem yarın,gelemezsem de kusuruma bakmayın ne olur.Evdeyim şimdi çamaşır makinem bozulmuştu servis geldi,hadi kalın sağlıcakla

Doğduğundan beri gülben hanım bakıyor kızıma çokda iyi tanıyor sağolsun her gittiğimizde hem sever hem muayenesini takip eder panik tipler olduğumuz için bizi hep sakinleştirir sağolsun.Kendininde 2-3 yaşlarında bir oğlu var.Optımumda karşılaşmıştık geçen ayaküstü konuşmuştuk.Aklında kalmasın vedat beye git bakalım ama gülben hanımda aklında olsun...

ayy canım yaa iki durum için de çok geçmiş olsun kızlar ne der bilmiyorum ama önümüzdeki haftaya falan erteleyelim istersen buluşmayı

Canım haftaya alınırsa şayet hangi gün olacağını önceden belirleyin çünkü benim kaynana ameliyata geliyor ankaraya görümceyle beraber... Bana kalırsa yarın olsun buluşma herkese uygun gibi...

Sağol canım toplu alıntıyı yapıyorum ordan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…