Eren yine hastalandı,zatürre başlangıcı varmış.Ben annemgile gidiyorum,yarın inşallah gelebilirim ama Erensiz tabi.Eşimle de kavgalıyım bu yüzden onun inadı yüzünden çocuk mahvoldu.Hadi kalın sağlıcakla
selaaaaam
off çok uykum geldi bi anda
arda'yı götürdüm bugün hastaneye kalça USG'si için.... yaa hala oluşmamış kemik başındaki kıkırdak(
ayrıyetten röntgen de çekildi iyi ki komşum yanımdaymış o da çocuklarını götürmüştü sağolsun bekledi benim işim bitene kadar
röntgende o girdi odaya ben dışarda bekledim çok şükür röngen gayet normal kalça çıkıklığı ya da başka bi sorun yok
1 ay sonra yine kontrol
ama çooook yorulmuşum valla
sevilay o komşuna da söylesene o da gelsin adını unutmuşum
HEEEYY ANKARA ANNELERİİİİ
başka gelmek isteyen varsa beklerim... toplantımız Etimesgut'ta
Herkese selamlar
Bende 2010 haziran Ankara annesiyim. Size sormak istediğim bebişlerinizi hangi Dr'a götürüyorsunuz ben medicanaya götürüyorum ama hala emin değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.
parmağımı arı soktu dün ve şimdi morarmaya başladı zaten şişliği inmemişti,felaket ağrıyor.Bütün dertler de beni buluyor valla.
ılahı emel ne dıyım sana
temızlık yaptım ama camları fılan sılmedım pazartesıden sonra pwerdelerıde yıkarım
kızım 7 den berı gene uyumadı banyo yaptırdım sımdı emıyo
yarına temız temız olalım dedım
emel alıntı yapmayı bılmıyonmu sen kızın uyuyomu msn acsana camdan konusalım
Eren yine hastalandı,zatürre başlangıcı varmış.Ben annemgile gidiyorum,yarın inşallah gelebilirim ama Erensiz tabi.Eşimle de kavgalıyım bu yüzden onun inadı yüzünden çocuk mahvoldu.Hadi kalın sağlıcakla
Merhaba hoşgeldin...
Ben sincan lokman hekimde gülben hanıma götürüyorum memnunuz şimdilik...Doğum öncesi sonrası her kontrolümüz orda yapıldı ...
parmağımı arı soktu dün ve şimdi morarmaya başladı zaten şişliği inmemişti,felaket ağrıyor.Bütün dertler de beni buluyor valla.
ayy canım yaa iki durum için de çok geçmiş olsun kızlar ne der bilmiyorum ama önümüzdeki haftaya falan erteleyelim istersen buluşmayı
canım geçmiş olsun, havalar bi garip dikkat etmek lazm. napıyoruz şimdi yaın?
ben de lokmn hekimde zübeyde hanıma götürüyorm ama pek memnun değilim, gülben hanım nasıl ki?. elvankent lider tıpta vedat bey varmış çok duydum ismini ona götürcem bir dahaki sefere inşallah.
yok gelıyo yarın dılek
dur bıda arayayım
ayy canım yaa iki durum için de çok geçmiş olsun kızlar ne der bilmiyorum ama önümüzdeki haftaya falan erteleyelim istersen buluşmayı
uyandıktan 2 3 saat sonra 45 dakka en az uyuyodu ve hala uyumadı
saat 12 38 su anda yıne emıyor emıyor acıyor gözlerını cın gıbı
uyutmaya calıstıgımdan berı 2 kez kaka yaptı kızım bakalım yıne daldı
emelcım altta no yazan yere tıkla
son msj gelınce alıntı yapı sec
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?