2010 Ankara anneleri

bende soracaktım yanında yardımcı varmı dıye
kızlar jale kabul ettı carsamba gıdıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
gelmek ısteyen gelsın

Haftada üç gün bir ablamız geliyordu da artık gelmeyecek önümüzdeki hafta son olacak.

iyi geceler arkadaşlar ohh hepiniz sımsıcak yataklarınızda uyuyosunuzdur bebişlerinizle birlikteee sabahtan arkadaşıma kahvaltıya gittikk oğluşumla büyüklerde babanneye gitti babasıyla eşim çok geç geldiği için gece 1 de beni aldı çağan üst dişinden minnacık bi yeri patlatmış oda canını çok yakıyoki heral dakika başı aglıyarak uyanıyo bende en iyisi uyumayayım biraz dedimm kuzucukların bu diş yüzünden çektikleri nedir acaba bu 3.dişimiz olacakkk inş yarın uyandığında tamamını patlatmış olur bari bi gün çekmiş olur yavrummm bu arada buluşma kesin çarşambada karar kılındı değilmi herkezde gelmeye niyetli inş bi sorun çıkmazsa merakla çarşambayı bekliyorum kızlarrrr hadi iyi uykular bebişlerinize ve sizleree hatta benim uykumda bebişlerinize gitsin nasolsa benim uykum kaçtı

Özel sektörde çalışanlara tatil oluyormu?Bazı işletmeler tatil etmiyorlar...
29 ekım cumhurıyetın kulusu oldugu ıçın işcı calıstırmak yasak
Ben kaçtım,temizliğe devam edeyim.Çarşamba buluşucaz değil mi?
insallah evet
Haftada üç gün bir ablamız geliyordu da artık gelmeyecek önümüzdeki hafta son olacak.
nıyekı

ınsallah bı aksılık olmaz
cagana gecmıs olsun
benım kızımda sabahın 7 sınde uyandı
grıp mıdır nezlemı burnım sırıl sırıl akıyo
ölmezsem carsambaya kadar ıyıdır sakın ha ölersem bulusmayı iptal edın valla hortlar gelerım

sana gunaydın sevılaycım masallah erkencısın
gece uykusuz kalmana ragmen

ha bacım böle sık sık gır özletme bıze kendını

çağan sağolsun hiç uyutmadıki beni sabah halktım int biraz öksürük kesmek için bitkisel bişeyler bulmaya çalıştım sonuç itibariylede

1 tane elma
yarımdan daha az limon

biraz tarçını önce kaynattım kaynadıktan sonrada ıhlamur atıp demlemeye bıraktımm onu içirdimde şimdi iyi uyuyor işe yarıyor gibi bu karışımm dişin hala yarısı patlamış yarısı patlamamış babasıyla abisinin dişleri gibi onunda ön dişler koca koca olacak heralde oyüzden zor çıkarıyorr çocuklarda babannedeya ondan rahat girebiliyorum meltemcim yoksa onlardan bana sıra gelmez

Geçmiş olsun sevilaycım.Ben hala tam olarak atlatamadığım için 2 gündür falan ayşenurda hapşırmaya başladı.Dua edinde hasta olmasın.Yoksa bende meltem gibi iptal edin buluşmayı diyeceğim.Çocuklar hasta olmadan bir buluşabilseydik Rabbimin izniyle....

Ay sevilay alemsin .... kaydirigubbakcemile3
Hiç dikkat etmemiştim büyükmü hakikaten dişleri?

emel ben ne zaman bulusmayı iptal edın dedım
kolay kolay ıptal ettırmem ben banyo yaptırıp bebeyı dısarı cıkran ben
sen benı tanımıyosun
dılege gıttıgım gun hava buz gıbıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…