2010 Ankara anneleri

jalecim hayırlı olsun, çok sevindim, istiyor muydun bilmiyorum ama iyi olmuş bence. Yaş aralığının az olması kardeşler açısından çok iyiymiş, ben de düşünmüyor değilim

Gün olayında ben de varım kızlar beni unutmayın.

Hazele dün aşı yaptırdık hala huzursuz anlamadım, ateşi de yok ama ağrı kesici ateş düşürücü versem mi ki?

ver gonca ver
sen bastasın gunde
benım koca geldı by snr yazcam bıseyler

Canım sağol biraz daha iyiyim şükürler olsun biraz burnum tıkalı o da çok değil zaten.
Jalenin bebişi dün öğrendik bugünde hastaneye gitmiş 2 aylıkmış maaşallah... Ardaya kardeş geliyor ne güzel....
Gün olayında zaten ben senin için net konuşmamıştım her buluşmaya gelemeyeceğini söylemiştim.Sağlık olsun canım...
Annene ise gücenme şu aralar hepinizin telaşı var sanada ihtiyacı var haliyle fakat sen çok yardımcı olamıyorsun kendi durumundan ötürü o da tek başına koşturmaktan sinirleri bozlulmuş olabilir hoş gör hayırlı bir iş sonuçta nişan biter düğün başlar derken kardeşin evlendikten sonra biter herşey rahatlarsınız hepiniz....Hayırlı mutlu olsunlar inş. Ne kadar zaman kaldı nişana?

Amin canımmm Rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği......

yok bacım şimdilik bulanmıyo Arda'da da hiç bulanmamıştı
senin anlayacağın reglimin gecikmesinden hariç hiç bir belirti yok

Aman boşver bulanmasın daha iyi kucağında küçük çocukla zor olur.Hem mideyle hem ardayla başa çıkmak... Tadını çıkar yavrularının maaşallah size.......

çok kötüyüm beyin emarında verilen ilaç alerji yaptı,ölüyodum az daha hemen panzehir verdiler.Nefes alamdım çok kötüydü o an,tek hatırladığım doktora beni burdan çıkarın oldu.

Ay geçmiş olsun bünyen kaldırmadı ilacı öyleyse.Peki doktorlar nasıl test yapmadan ilacı verirler ?Hangi hastaneydi bu?Özelmiydi?

Ya çüş diyesim geldi böyle mr mı çekilir?İşkence gibi resmen.İnş. olmamış tekrar çekelim demezler....Sonuçları aldınmı peki?

çok kötüyüm beyin emarında verilen ilaç alerji yaptı,ölüyodum az daha hemen panzehir verdiler.Nefes alamdım çok kötüydü o an,tek hatırladığım doktora beni burdan çıkarın oldu.

dileeeeeeeeeekk Allah korusun canım yaa neden çektirmiştin ki

Hayırlı olsun canım sende ikiz gibi büyütecen desene kaydirigubbakcemile5

sağol canım evet valla öyle olacak Allah nasip ederse

sağol goncacım isteyerek oldu ama bu kadar çabuk olacağını da sanmıyoduk :))

bugün oğluşumla gittik hastaneye burnu akıyodu hafiften de öksürüyodu gitmişken onu da götüreyim dedim
kulağı akmış dün görmüştüm ama kulak kiri sanmıştım kurumuş haldeydi çünkü
akşam banyo yaptırdıktan sonra kulaklarını kurularken çok ağladı söyledim doktora akmış kulağı dedi KBB'ye bi git temizlesinler dedi KBB doktoru antibiyotik ve kulak damlası yazdı çocuk doktoru da öksürük şurubuyla ateş düşürücü
gelelim diğer miniğe 10.8 mm boyunda 6+6 haftalık
emel diğer topiğe yanlışlıkla 7+6 yazmışım düzelttim geri sevilaya 2 aylık demişsin de düzeltmeyi görmedin sanırım :1rolleyes: yani bu durumda 1.5 aylık oluyo bebiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…