2010 Ankara anneleri

Canım gün işini elbette bende isterim ama henüz birbirimizi tam tanımıyoruz her ay buluşmaya birileri gelmez yada başka aksilikler olursa durduk yere iyi geçinirken iki kuruş için kötü olmayalım birbirimizle diye düşünüyorum.Ben kendime güveniyorum diyelim bu konularda ama kendim dışındakilere nasıl güvenebilirim bilmiyorum.Önce girip sonra parasını ödemeden çıkanlar bile oluyor biliyorsun.Arkalarında dolaşamıyorsun en sonunda lanet olsun deyip bırakıyorsun.Telefonlara çıkmıyor evinde durmuyor e haliyle çirkin şeyler oluyor.Keşke herkes sözünde dursa da daha fazlasını yapabilsek.Gün bahane olur her ay zorunlu görüşürüz sırf bunun için.İşte diğer taraftan düşününce herkes sen ben değil ki meltemcim......

Sular cumartesi günüde gitmişti sincanda öğleden sonra geldi.Bizim eryamanın elektriği gibi sincanında suyumu gider oldu zırt pırt?

Son düzenleme:
aman deyım sakın gelmeyelım sızeeeeeeeeee
ıyyyyyyyyyyyyyyyyy
o yorganlarda asla yatmam ben mısafırlerıde kapıda bekleyım gıtmeyın deyım

ay sızın evlerde pırızlerde bayagı asagıdadır ayy emekleme bennu sakın emekleme

bosver o zaman dr söyledıklerını

acccıııııııııık sabırlı ol dılek
cocugu bı hasta etmeden baksan
kendıne gelse
bak aysenırun yaptıklarına ben vaz gectım emeklemesın ıstemıyom bak oturup duruyo yerınde

benım kızımmm bugun 7 de kalktı pazar mazar annamıyo bu bebeler ya.............

kolumda fena tutulmus agrıyooooooooooooo
emelcım aksam aynı tarıfı annemede yaptım
yıllardır herkesı ayaga kaldırır taaa okul mudurlerınden ıltıfat almıstır benım tarıfım

Canım benim buyur gel sen yeterki ben nevresimleri değiştiririm.Dediğin gibi yün yorganı temizlemek zor olduğu için üzerlerine birer battaniye attık.Batarsa battaniye batsın nasıl olsa makineye giriyor battaniyeler.Ama yorganları yıkayamam bu nedenle altta sadece yumuşaklık sağlıyor.Kirlenme görevini battaniyler üstelniyor sağolsun.....Hem yedekte bir yün yorganım daha var ...... :lepi:

Meltemmmmmmmmm süpersin sen sağol aşkımmmmmmmm
Dün mesaj atacaktım sana ama aşağıdaki komşunun kavga seslerinden yana taşınan yeni komşunun gürültüsünden bir türlü alamadım elime telefonu.Çok teşekkürler canım faydasını gördüm verdiğin tarifin 2 gecedir rahat uyudum sayende.Dile benden ne dilersen ........
ohhhh cok sevındım zaten emındım sonuctan

Canım gün işini elbette bende isterim ama henüz birbirimizi tam tanımıyoruz her ay buluşmaya birileri gelmez yada başka aksilikler olursa durduk yere iyi geçinirken iki kuruş için kötü olmayalım birbirimizle diye düşünüyorum.Ben kendime güveniyorum diyelim bu konularda ama kendim dışındakilere nasıl güvenebilirim bilmiyorum.Önce girip sonra parasını ödemeden çıkanlar bile oluyor biliyorsun.Arkalarında dolaşamıyorsun en sonunda lanet olsun deyip bırakıyorsun.Telefonlara çıkmıyor evinde durmuyor e haliyle çirkin şeyler oluyor.Keşke herkes sözünde dursa da daha fazlasını yapabilsek.Gün bahane olur her ay zorunlu görüşürüz sırf bunun için.İşte diğer taraftan düşününce herkes sen ben değil ki meltemcim......
ben kendıme ve dılekle goncaya ve jaleye kefılım sevılayda senın arkadasın
zaten baska kımseyokkı
Sular cumartesi günüde gitmişti sincanda öğleden sonra geldi.Bizim eryamanın elektriği gibi sincanında suyumu gider oldu zırt pırt?
benım ev 2 kat pek etkılemez sular azalır gerı gelene kadar akardı
neyse bulasıkları yıkadım sular gelmıs
Acele etme dilekcim 6.aydan sonra birden başlıyorlar faaliyete.Hem bu günlerinin tadını çıkar arkasında koşturcak seni......

he valla annnem benu kılodan yurumuyo dıyo
gec yurur dıyo hec umurumda degıl yurumedek kök sökturuyo yuruse neeetcem

emel ne kadara gırıyon 50 mı 100 mu 3 kısı olduk sayıyom haaaaaaaaaaa

EMEL GUNE GIRMENI DILIYORUMMMMMMMMMMMMMM

Son düzenleme:
Ben bı faceye nısan analarına bakam gelıyom
kızlar 50 lıralık gunumuz baslamıs durumda hadın pambuk eller cebe bılezık alcam kocayı kandırdım

ohhhh cok sevındım zaten emındım sonuctan

ben kendıme ve dılekle goncaya ve jaleye kefılım sevılayda senın arkadasın
zaten baska kımseyokkı

benım ev 2 kat pek etkılemez sular azalır gerı gelene kadar akardı
neyse bulasıkları yıkadım sular gelmıs

he valla annnem benu kılodan yurumuyo dıyo
gec yurur dıyo hec umurumda degıl yurumedek kök sökturuyo yuruse neeetcem

emel ne kadara gırıyon 50 mı 100 mu 3 kısı olduk sayıyom haaaaaaaaaaa

EMEL GUNE GIRMENI DILIYORUMMMMMMMMMMMMMM

Valla sen herkese kefil olmuşsun maaşallah.İnş. yolunda gider herşey.Sevilaya para konusunda güvenirim ama buluşmalara gelme konusunda güvenemem.Çocukları,eşi,misafirleri,arkadaşları,komşuları derken pek dışarı çıkma konusunda aktif değil.Muhtemelen kendide bu sebeplerden giremeyebilir güne.Yinede gelince kendi bir baksın düşünsün kesin buluşmalara gelebilecekmi?Gelemediği durumda bankadan yada başka yollarla ulaştırabilecekmi gün sırası kimdeyse.Ben ola ki bir aksilik çıktı Allah korusun burda olmadım yada hastalık başka şeyler oldu çalıştığınız bankaya eft ile gönderirim.Sizler nasıl bir çözüm bulursunuz?

tamam bacım senı de katıyom meltem emel bak adımız nasıl uyumlu pek annasca benzıyok ıkımız gonca

tamammıııııııııııııııı

Senin isminin içinden benim ismim çıkıyor .... kaydirigubbakcemile3

Tamam canım 50 liradan başlayalım hadi hayırlısı olsun hepimiz için.Sıkı şartlarımız olsun.
Güne katılan herkes ortak belirlediğimiz tarihte gün sırası kimdeyse mutlaka gelmeli ve gün için belirlenen rakamı yanında getirmeli.O tarih için maddi durumunda aksilik olmuşsa durumunu bildirmeli gerekirse buluşma tarihini ertelemeliyiz o kişi durumunu müsait zamana getirene kadar.Kimseye bu konuda baskı uygulamamalıyız.Birbirimize karşı anlayışlı olmalıyız.Asla borç verme alma işlerine girmemeliyiz şu an için dostluğu zedeler buluşmaları etkiler,birbirimizden kopmamıza neden olur.
Hepimiz belli yaşlara gelmiş insanlarız neyin ne olduğunu biliyoruz biraz açık bir dille katı şeyler yazmış olabilirm fakat hayatın gerçeklerini yazdım.Umarım alınmamışsınızdır.
Muhasebeciliğim tuttu .......kaydirigubbakcemile3

Senin aklına gelen başka bir kural yada ayrıntı varsa meltemcim sende dile getirki başta konuşmadığımız üzerinde durmadığımız bir şey kalmasın.İleride kimse bunu bilmiyordum demesin......

valla sen herkese kefil olmuşsun maaşallah.inş. Yolunda gider herşey.sevilaya para konusunda güvenirim ama buluşmalara gelme konusunda güvenemem.çocukları,eşi,misafirleri,arkadaşları,komşuları derken pek dışarı çıkma konusunda aktif değil.muhtemelen kendide bu sebeplerden giremeyebilir güne.yinede gelince kendi bir baksın düşünsün kesin buluşmalara gelebilecekmi?gelemediği durumda bankadan yada başka yollarla ulaştırabilecekmi gün sırası kimdeyse.ben ola ki bir aksilik çıktı allah korusun burda olmadım yada hastalık başka şeyler oldu çalıştığınız bankaya eft ile gönderirim.sizler nasıl bir çözüm bulursunuz?

emel ben kesın gelmesemde yollarım bırıyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiimm
cuma sabahı geldim aslında eve ama yatılı misafirim geldiği için giremedim internete
dün öğlen gittiler sonra da biz çıktık evden
önce eşimin dayısına gittik emirlere mevlüt vardı hacca gidiyorlar da kasımda
sonra düğüne gittik sincana
ordan da hasta ziyaretine
bugün de eşim mesaide
malum ev aldık ya para lazım aklinialirimsmile

Arda uyuyo ben de tembel tembel oturuyorum daha evi bilem süpürmedim
makina meydanda da önce buraya bakayım dedim
özledim hepinizi yaauu opuyorumnanaktan

Maaşallah sen bayağı gezdin hadi otur azcık dinlen.......

emel ben kesın gelmesemde yollarım bırıyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Merak etme ben gelir alırım dermişim kaydirigubbakcemile3
Görende beni cimri sanacak.
Canım tedbirli yola çıkıyoruz olay parada değil anladın sen beni.Benimde eşim sağolsun gönderir bir şekilde ulaştırır.Aklım takılır rahat uyuyamam birinin bir şeyi bende kalırsa.Diyorum ya herkes biz değilki aynı hassasiyeti göstersin.Bazen çıkıyor içimizden böyle rahat tipler sonra uğraşıp duruyoruz kocamız dır dır ediyor tepemizde güveniyoruz herkese diye... Gelmeden geleceği konuşalımda sonra ne olur ne olmaz.Birinin rahat tavrı yüzünden eşlerimizle kapışmayalım sonra....En nihayetinde hepimiz şu an evde oturup çocuk bakan tipleriz.Kendi kazancımız olsa bile hesap vermek durumunda kalırız eşimize.

Sürünmeye başladı,poposunuda,kollarınıda kaldırıyo ama ikisini aynı değil :çok üzgünüm: Ben 9 aylıkken yürümüşüm babası 1,5 yaşında.Babası gibi uyuşuk olacak herhalde sırnaşık şey

Ama bak sizde dişi erken çıkarmışsınız.Bizde daha tık yok hiç dert ediyormuyum diş diş diye?Ne zaman çıkarsa çıksın.Zaten korkuyorum dişteki huysuzluktan hastalıktan falan.Ne kadar geç o kadar iyi.Sende boşver kuzu ne zaman yürürse yürüsün......

merhaba
tabıkı bızde ısterız
adını bebeklerının dogum tarıhlerını oturdugun yerı bızımle paylasırsan cok sevınırız
benım adım meltem
bennu fatma adında 6 lık bı kızım varrrrrrrr
sıncanda oturuyorum
ev gezmelerıne bayılıyorum
hele hele 2010 annnelerı cok ıyı bırer arkadaslar
aramıza katılmanı tavsıye ederım
ha bıde arkadasım bı görunup kaybolma lutfen bak daha yenı gırenlere sık sık gır dedık tamam dedıler oooooooooo ortada yoklar

goncacıgım
diş der doktor ama hemen öle ha deyınce cıkmıyor
hem her cocuk bır olmuyor
ben oglumun dıslerının ne ara cıktıgını bıle hatırlamıyprum
hiç huysuzlanmadıkı
bıraz bebelerın aksılıgınden 4 aydan sonra bennuda huysuzlanmaya basladı hala dısı cıkacak dıye beklıyoz hysuzluk dız boyu

jale emel sevılay dılek
kızlar ayda 50 lıraya gun baslatıyorum
gonca kabul ettı
dılek sen zorunlu kabul etcen
eger herkese uyuyosa 100 de yapabılırız
jale sen ev aldınya ılk gunu sana verelım ıstersen
ay lutfen kızlar kımı ıkna edıyosanız edın acıl gune baslayalımmmmmmmm
hem zorunlu bulusma olur
fazla cesıt yapılmasın
hatta makarna bulgur dönusumlu olsun
neyse kızlar mutlaka kesın herkes gırsın

benım zıllı kızım gecelerdır uyutmuyor benı nolcaksa halımız
dun 3 te sular gıttı arıza varmıs
sabaha karsı gelır dedıler
185 arayıp adresenı verınce söluyolar
hala gelmedııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Canım bebişini Allah bağışlasın çok tatlı. Benim adım Zeynep bebişlerim 28 Nisanda doğdu. İsimleri Melek Rana ve Melis Naz. Bende burada arkadaş çevresi edinmek istiyorum. Ev gezmelerini bende severim. Ankarada kimsemiz yok. Evde hapis gibiyiz nerdeyse.

dilekcim çok geçmiş olsun eren'e.... şimdi nasıl biraz toparlanabildi mi?

sana da çok geçmiş olsun emelcim meltemin tarif işe yarar inşallah
benim de aklımda olsun inşallah lazım olmaz tabi :))

ayy aldırmaz inşallah
şu hamile furyası beni de vursa keşke :))
istiyorum valla olmasını ikisi birden büyür ne güzel arkadaş olurlar ama Rabbim Arda'mı 8. yılda verdi ikinciyi ne zaman verir bilmiyorum artık
günüm de geçti ama bende polikistik over olduğu için çok normal geçmesi

Arda 7 ayı doldurdu ertesi gün başladı ileri doğru gitmeye geri geri gidiyodu önceden
ayy görseniz asker gibi sürünüyo resmen

Sağol jalecim aklında bulunsun mutlaka tarif inş. ihtiyacın olmaz ama yaz bir kenara.

Canım bellimi olur sen pko dan sanırsın ama bebek gelivermiştir birden.Benim eltiminde 8 yıl olmamış sonra tedaviyle olmuş bir kızı.Korunmamış nasıl olsa olmuyor diye hooop ikinciye hamile kalmış.Ne zaman gelmesi hayırlıysa o zaman olsun canım.İstiyorsan gerçekten Rabbim nasip etsin sanada... Ardada kardeşiyle beraber büyür artık......

Canım bebişini Allah bağışlasın çok tatlı. Benim adım Zeynep bebişlerim 28 Nisanda doğdu. İsimleri Melek Rana ve Melis Naz. Bende burada arkadaş çevresi edinmek istiyorum. Ev gezmelerini bende severim. Ankarada kimsemiz yok. Evde hapis gibiyiz nerdeyse.

Allah analı babalı büyütsün kızlarını.Burda genelde sincan çevresinde oturan çok bir ben varım eryamanda.Yakınmısın sende bize?

Merhaba canım tam da onu diyecektim pc yi açalı 3 saat oldu daha mesaj yazacam. Ben Keçiörende oturuyorum.

Yazmışsın buraya şimdi gördüm.Keçiören uzak ama olsun bu taraflarda bir yakının falan oturuyorsa ziyarete geldiğinde falan uğrayabilrsin.Yada araba falan varsada eşinden rica edersin buluşmalara sende gelirsin...

Back