2010 Ankara anneleri

Ay maaşallah bu ne hız ?Eşinmi senmi erken diş çıkarmışsınız bebekken?Genetik der doktorlar hep bu tür şeylere..........

Malesef eşim çok yoğun çalışıyor.Keşke yakınlarda olsaydınız çok isterdim.

Malesef eşim çok yoğun çalışıyor.Keşke yakınlarda olsaydınız çok isterdim.

Bende kızımı bal böcüğü diye severim.Olsun canım bu taraflara geldiğinde hangimize yakınsan uğrarsın.Benim abim var keçiörende.Sanatoryuma yakın yerde oturuyor.

Bende sanatoryuma yakınım. Kızını Allah bağışlasın canım. Melis'in anlamı zaten bal arısı demekmiş. Öbürüde ilk gözünü açtığında bakışları sincapı andırdı bana onada sincapım dedim kaldı öyle.

Öylemi?Artık önümüzdeki yaz oraya geldiğimizde ararız seni indirirsin senin kızları aşağı tanıştırırız ayşenurla parkta oynarlar...
Sincap dediğin daha yaramaz olanı değilmi?

kız emel annem varda hızlı okuyupm gecıyom sıncana gıttım annemle
bu zıllı karular nıye gırmemeısler hec
haklısın herıflere hesap vermek bı zorkı katılıyom sana yarın sabah sakın kafa okuyam ben tekrar bı kanun koyarım
zeynepcım aramıza hos geldın ne ıs yapan bacım dılegın oglu erende 28 nısanlı 20 gun kucccuksunuz bızden heeyyyyyyyyyyytt ona göre
aklınızı basınıza devsırınnnn

ben giremem yaa önümüzdeki ay başlıyo kredi ödememiz dün görümcem de teklif etti 50 TL güne ama ona da girmedik.... şu an cesaret edemeyiz
düşünün oğluma salıncak alacaktım onu bile erteledik
eşim 3 haftadır gece 12'ye kadar mesaiye kalıyo sıkışmamak için anlarsınız halimden heralde :teselli:
ödemelerimizi bi düzene sokalım bakalım ne olacak

28 nisan bizim evlilik yıldönümümüz 3 tane bebişimiz doğmuş o gün opuyorumnanaktan

Öylemi?Artık önümüzdeki yaz oraya geldiğimizde ararız seni indirirsin senin kızları aşağı tanıştırırız ayşenurla parkta oynarlar...
Sincap dediğin daha yaramaz olanı değilmi?

İnşallah canım kısmet olursa artık. Meleğim'e diyorum öyle. Aslında çok uysal bir kızdı sırasını hep beklerdi yavrum benim ama son 15 gündür tam bir yaramaz, yalnız kalmak istemiyor wc'ye gidince bile gözünün önünden ayrılınca basiyo çığlığı. Sanırım diş sıkıntısı var biraz. alsanaalsanasmile

Saol canım. Ben aslında hemşireyim 9 yıl çalıştım. Eşimin işi dolayısıyla Ankara'ya taşınınca istifa ettim. Evdeyim şimdi. Çalışmayı şimdilik düşünmüyorum. Nan 20 gün büyük olabilirsiniz ama biz 2 kişiyiz ona göre lülülülülülü hihoyyyt

hoşgeldiiiiiin ben de Jale 1 mart doğumlu oğlum var ismi Arda etimesgutta oturuyorum
maaşallah minik kızlarına

28 nisan bizim evlilik yıldönümümüz 3 tane bebişimiz doğmuş o gün opuyorumnanaktan

Teşekkürler canım. Allah bağışlasın çok yakışıklıymış oğlun. Aslında doğum için 1 Mayısa gün vermişti doktorumuz ama cadılar erken geldi.

iyi geceler...
Ben bu ay güne giremem,kombi,parke,cam balkon derken çok sıkıştık,bayramdan sonra derseniz olur ama

iyi geceler...
Ben bu ay güne giremem,kombi,parke,cam balkon derken çok sıkıştık,bayramdan sonra derseniz olur ama

2-3 gün boyunca annemlerdeyim,Pek sık giremem.Bugün kombi tesisatı yapıldı,evin içi leş gibi.Nasıl temizlenir o ev bilmiyorum valla.

Kızlar yarın mr çekilecek,dua edinde kötü birşey çıkmasın.Ben kaçtım,sabah 10 da randevumuz var.Hadi iyi geceler......

[ılk gunu sana verelım zaten bayrama ne kaldıkı 1 aydan az bı zaman kaldı
dılek hanım
Kızlar yarın mr çekilecek,dua edinde kötü birşey çıkmasın.Ben kaçtım,sabah 10 da randevumuz var.Hadi iyi geceler......

hadı bakalım benım damadım turp gıbıde bu manyak karuuu doktor doktor gezdırıp duruyooooo
masallah damadımın bıseyı yoj acccık usutmus
mıkropp enfeksıyon fılan ıvır zıvır uydurup duruyo dr lar

Son düzenleme:

Tamam canım müsait olunca okursun........

2-3 gün boyunca annemlerdeyim,Pek sık giremem.Bugün kombi tesisatı yapıldı,evin içi leş gibi.Nasıl temizlenir o ev bilmiyorum valla.

Valla kolay gelsin canım zaten bayram temizliği falan yapmayacakmıydın? Beraber aradan çıkmış olur.Kız kardeşin yada komşun falan varmı yardım edecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…