offf kızışım uyudu şimdi, gece beni kesin uyutmayacak, yarın okul da var napcam bilmiyorm. Bu aralar hazel de huzursuz, doktor diş çıkarmaya hazırlanıyor demişti, salı yine gitcez bakalım ne diyecek hem aşıları var. Duyduğuma göre diş çıkarırken bayağı zor geçiyormuş, hepimize allah kolaylık versin.
Meltem bana uyar gün işi, karalaştıralım bakalım kızlardan kimler ister...
Yazmışsın buraya şimdi gördüm.Keçiören uzak ama olsun bu taraflarda bir yakının falan oturuyorsa ziyarete geldiğinde falan uğrayabilrsin.Yada araba falan varsada eşinden rica edersin buluşmalara sende gelirsin...
Malesef eşim çok yoğun çalışıyor.Keşke yakınlarda olsaydınız çok isterdim.
Bende sanatoryuma yakınım. Kızını Allah bağışlasın canım. Melis'in anlamı zaten bal arısı demekmiş. Öbürüde ilk gözünü açtığında bakışları sincapı andırdı bana onada sincapım dedim kaldı öyle.
jale emel sevılay dılek
kızlar ayda 50 lıraya gun baslatıyorum
gonca kabul ettı
dılek sen zorunlu kabul etcen
eger herkese uyuyosa 100 de yapabılırız
jale sen ev aldınya ılk gunu sana verelım ıstersen
ay lutfen kızlar kımı ıkna edıyosanız edın acıl gune baslayalımmmmmmmm
hem zorunlu bulusma olur
fazla cesıt yapılmasın
hatta makarna bulgur dönusumlu olsun
neyse kızlar mutlaka kesın herkes gırsın
Merhaba kızlar bende 2010 annesiyim sizlerle tanışmak isterim. Benimde ikiz kızlarım var
Öylemi?Artık önümüzdeki yaz oraya geldiğimizde ararız seni indirirsin senin kızları aşağı tanıştırırız ayşenurla parkta oynarlar...
Sincap dediğin daha yaramaz olanı değilmi?
kız emel annem varda hızlı okuyupm gecıyom sıncana gıttım annemle
bu zıllı karular nıye gırmemeısler hec
haklısın herıflere hesap vermek bı zorkı katılıyom sana yarın sabah sakın kafa okuyam ben tekrar bı kanun koyarım
zeynepcım aramıza hos geldın ne ıs yapan bacım dılegın oglu erende 28 nısanlı 20 gun kucccuksunuz bızden heeyyyyyyyyyyytt ona göre
aklınızı basınıza devsırınnnn
hoşgeldiiiiiin ben de Jale 1 mart doğumlu oğlum var ismi Arda etimesgutta oturuyorum
maaşallah minik kızlarına
28 nisan bizim evlilik yıldönümümüz 3 tane bebişimiz doğmuş o gün opuyorumnanaktan
Kızlar yarın mr çekilecek,dua edinde kötü birşey çıkmasın.Ben kaçtım,sabah 10 da randevumuz var.Hadi iyi geceler......
kız emel annem varda hızlı okuyupm gecıyom sıncana gıttım annemle
bu zıllı karular nıye gırmemeısler hec
haklısın herıflere hesap vermek bı zorkı katılıyom sana yarın sabah sakın kafa okuyam ben tekrar bı kanun koyarım
zeynepcım aramıza hos geldın ne ıs yapan bacım dılegın oglu erende 28 nısanlı 20 gun kucccuksunuz bızden heeyyyyyyyyyyytt ona göre
aklınızı basınıza devsırınnnn
2-3 gün boyunca annemlerdeyim,Pek sık giremem.Bugün kombi tesisatı yapıldı,evin içi leş gibi.Nasıl temizlenir o ev bilmiyorum valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?