2010 Ankara anneleri

emel geçmiş olsun kuzummmmmmmmmmm yakın olsaydık sana bi tavuksuyuna şehriye çorbası yapardım bacum hiçbişeyin kalmazdı dikkat et kendine kuzummmm

Sağol canım düşünmen yeter aman sizde dikkat edin kendinize dolanıyor şu aralar yine kötü virüsler :oklava:

çağan çok fena oldu ya çekmecelere parmagını sıkıştırıyo evde karıştırmadık yer bırakmıyo bu arada artık park beşiğin alt kısmına geçtik beşikte ayağa kalkıyo ve 3 kere düşmek üzreyken yakaladık çok fena oldu çokkk artık senin dediğin gibi işin ilminide biliyo düşme pozisyonunu filan çok güzel ayarlıyoo

Artık herşeyi çabuk almaya başladılar.Biz tutamıyoruz sevilay.Babası beni anlamıyordu başta hep ben düşürüyorum falan sanıyordu bugün kendi gözleriyle gördü gözümüzün önünde nerde tehlikeli yerler var tazı gibi gidiyor.Birde arkasına dönüp bakıyor bize sırıtıyor şirinlik yapıyor.'Bizi neden üzüyorsun kızım' demeye başladı bugün.Yere bir yorgan bir battaniye daha serdik.Misafir gelirse artık yerden alıp sereriz üstüne.Yorgan kalmadı evde hepsi ayşenurun hizmetinde...kaydirigubbakcemile3

bence zayıf bebek daha çabuk kilo alır iri bebek daha az alırrr ama ayına görede kilo alması iyi bence fazla kilolu bebiş iyi olmuyo benimki 9 kilo aşıda dr kıyamet kopardı bu çok kilolu obez yapacan çocugu çorbasına ekmek filan dograma yediklerine kesinlikle dikkat et diyo bebek gelişimine baktım halbuki 7 aylık çocuğada 9 kilo çok değil ortalamada yaniii bende yemeklerini kısmaya başladım zayıf olması daha iyi peki sen dr sordunmu 2 ayda kilo almaması normalmiymiş

doktora göre normal de bana göre değil :gitme: tombiş bebek istiyorum ben opuyorumnanaktan

Artık herşeyi çabuk almaya başladılar.Biz tutamıyoruz sevilay.Babası beni anlamıyordu başta hep ben düşürüyorum falan sanıyordu bugün kendi gözleriyle gördü gözümüzün önünde nerde tehlikeli yerler var tazı gibi gidiyor.Birde arkasına dönüp bakıyor bize sırıtıyor şirinlik yapıyor.'Bizi neden üzüyorsun kızım' demeye başladı bugün.Yere bir yorgan bir battaniye daha serdik.Misafir gelirse artık yerden alıp sereriz üstüne.Yorgan kalmadı evde hepsi ayşenurun hizmetinde...kaydirigubbakcemile3
aman deyım sakın gelmeyelım sızeeeeeeeeee
ıyyyyyyyyyyyyyyyyy
o yorganlarda asla yatmam ben mısafırlerıde kapıda bekleyım gıtmeyın deyım

ay sızın evlerde pırızlerde bayagı asagıdadır ayy emekleme bennu sakın emekleme

doktora göre normal de bana göre değil :gitme: tombiş bebek istiyorum ben opuyorumnanaktan
bosver o zaman dr söyledıklerını
Benim oğlum ne zaman emekler acaba,daha olduğu yere sayıyor bizimki:uhm:
acccıııııııııık sabırlı ol dılek
cocugu bı hasta etmeden baksan
kendıne gelse
bak aysenırun yaptıklarına ben vaz gectım emeklemesın ıstemıyom bak oturup duruyo yerınde

benım kızımmm bugun 7 de kalktı pazar mazar annamıyo bu bebeler ya.............

kolumda fena tutulmus agrıyooooooooooooo
emelcım aksam aynı tarıfı annemede yaptım
yıllardır herkesı ayaga kaldırır taaa okul mudurlerınden ıltıfat almıstır benım tarıfım

selam kızlar. dün geceye kadar gezmelerdeydik kızımla, günlere katılıyorz artk :) Biz de aramızda yapsak ya ufak bişey olmaz mı ?

selam kızlar. dün geceye kadar gezmelerdeydik kızımla, günlere katılıyorz artk :) Biz de aramızda yapsak ya ufak bişey olmaz mı ?

gonca
kalp kalbe karsıymıs bende dusunuyordum
50 lıraya gırerım ben hec degılse o degılden bulusuruz
dılekte gırer
mutlaka

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiimm
cuma sabahı geldim aslında eve ama yatılı misafirim geldiği için giremedim internete
dün öğlen gittiler sonra da biz çıktık evden
önce eşimin dayısına gittik emirlere mevlüt vardı hacca gidiyorlar da kasımda
sonra düğüne gittik sincana
ordan da hasta ziyaretine
bugün de eşim mesaide
malum ev aldık ya para lazım aklinialirimsmile

Arda uyuyo ben de tembel tembel oturuyorum daha evi bilem süpürmedim
makina meydanda da önce buraya bakayım dedim
özledim hepinizi yaauu opuyorumnanaktan

Bugün yine acillik olduk,Eren enfeksiyon kapmış derdi oymuş oğlumun.Sürekli sarı parçalı ve fışkırır tarzda kusuyordu.Ayriyetten çok mama veriyormuşum,azaltacakmışım...

dilekcim çok geçmiş olsun eren'e.... şimdi nasıl biraz toparlanabildi mi?

Bu arada bende hasta oldum.Sezonu açtık bakalım.Penos antibiyotik içiyorum ateşim düşsün diyede geceleri parol alıyorum.Öyle zor oluyorki hastayken hiç birşey yapamıyorumda.Eşim bıdı bıdı söylenip duruyor.Hasta oldun çocuğuda hasta etcen diyor...

sana da çok geçmiş olsun emelcim meltemin tarif işe yarar inşallah
benim de aklımda olsun inşallah lazım olmaz tabi :))

ayyy çok şaşırdım ya bu aralar hep ahamile haberleri alıyorum benim arkadaşta geçen geldiğinde görmüştünya alt komşum oda hamile ama onun durum daha vahim biri2.5 yaşında biri 8 aylıkkk oda aldırmayı düşünüyo ama kararsız biz kararından döndürmeye çalışıyoruz bakalım ne olacak aman bu aralar herkez hamile dikkat edelim emel kendimize

ayy aldırmaz inşallah
şu hamile furyası beni de vursa keşke :))
istiyorum valla olmasını ikisi birden büyür ne güzel arkadaş olurlar ama Rabbim Arda'mı 8. yılda verdi ikinciyi ne zaman verir bilmiyorum artık
günüm de geçti ama bende polikistik over olduğu için çok normal geçmesi

Benim oğlum ne zaman emekler acaba,daha olduğu yere sayıyor bizimki:uhm:

Arda 7 ayı doldurdu ertesi gün başladı ileri doğru gitmeye geri geri gidiyodu önceden
ayy görseniz asker gibi sürünüyo resmen

Sürünmeye başladı,poposunuda,kollarınıda kaldırıyo ama ikisini aynı değil :çok üzgünüm: Ben 9 aylıkken yürümüşüm babası 1,5 yaşında.Babası gibi uyuşuk olacak herhalde sırnaşık şey

Bugün çok iyi maşallah Jalecim ama huysuzluğu halen devam ediyor.Sanki bana hastalıktan değilde diş yüzünden gibi geliyor,ikincide çıkacak galiba

Bugün çok iyi maşallah Jalecim ama huysuzluğu halen devam ediyor.Sanki bana hastalıktan değilde diş yüzünden gibi geliyor,ikincide çıkacak galiba

dediğin gibi diştendir o zaten benim bildiğim 1. ve 2. diş arasında pek zaman olmuyor arka arkaya geliyorlar
bakalım bizimki ne zaman çıkaracak

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiimm
cuma sabahı geldim aslında eve ama yatılı misafirim geldiği için giremedim internete
dün öğlen gittiler sonra da biz çıktık evden
önce eşimin dayısına gittik emirlere mevlüt vardı hacca gidiyorlar da kasımda
sonra düğüne gittik sincana
ordan da hasta ziyaretine
bugün de eşim mesaide
malum ev aldık ya para lazım aklinialirimsmile

Arda uyuyo ben de tembel tembel oturuyorum daha evi bilem süpürmedim
makina meydanda da önce buraya bakayım dedim
özledim hepinizi yaauu opuyorumnanaktan

jale hosgeldın
özledım valla senı
gözlerım aradı mor yazıları
rabbım senıde katsın tez zamanda hamıle furyasına

gonca sakın yazmadan cıkmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
offf kızışım uyudu şimdi, gece beni kesin uyutmayacak, yarın okul da var napcam bilmiyorm. Bu aralar hazel de huzursuz, doktor diş çıkarmaya hazırlanıyor demişti, salı yine gitcez bakalım ne diyecek hem aşıları var. Duyduğuma göre diş çıkarırken bayağı zor geçiyormuş, hepimize allah kolaylık versin.

Meltem bana uyar gün işi, karalaştıralım bakalım kızlardan kimler ister...

Merhaba kızlar bende 2010 annesiyim sizlerle tanışmak isterim. Benimde ikiz kızlarım var

Merhaba kızlar bende 2010 annesiyim sizlerle tanışmak isterim. Benimde ikiz kızlarım var
merhaba
tabıkı bızde ısterız
adını bebeklerının dogum tarıhlerını oturdugun yerı bızımle paylasırsan cok sevınırız
benım adım meltem
bennu fatma adında 6 lık bı kızım varrrrrrrr
sıncanda oturuyorum
ev gezmelerıne bayılıyorum
hele hele 2010 annnelerı cok ıyı bırer arkadaslar
aramıza katılmanı tavsıye ederım
ha bıde arkadasım bı görunup kaybolma lutfen bak daha yenı gırenlere sık sık gır dedık tamam dedıler oooooooooo ortada yoklar
offf kızışım uyudu şimdi, gece beni kesin uyutmayacak, yarın okul da var napcam bilmiyorm. Bu aralar hazel de huzursuz, doktor diş çıkarmaya hazırlanıyor demişti, salı yine gitcez bakalım ne diyecek hem aşıları var. Duyduğuma göre diş çıkarırken bayağı zor geçiyormuş, hepimize allah kolaylık versin.

Meltem bana uyar gün işi, karalaştıralım bakalım kızlardan kimler ister...

goncacıgım
diş der doktor ama hemen öle ha deyınce cıkmıyor
hem her cocuk bır olmuyor
ben oglumun dıslerının ne ara cıktıgını bıle hatırlamıyprum
hiç huysuzlanmadıkı
bıraz bebelerın aksılıgınden 4 aydan sonra bennuda huysuzlanmaya basladı hala dısı cıkacak dıye beklıyoz hysuzluk dız boyu

jale emel sevılay dılek
kızlar ayda 50 lıraya gun baslatıyorum
gonca kabul ettı
dılek sen zorunlu kabul etcen
eger herkese uyuyosa 100 de yapabılırız
jale sen ev aldınya ılk gunu sana verelım ıstersen
ay lutfen kızlar kımı ıkna edıyosanız edın acıl gune baslayalımmmmmmmm
hem zorunlu bulusma olur
fazla cesıt yapılmasın
hatta makarna bulgur dönusumlu olsun
neyse kızlar mutlaka kesın herkes gırsın

benım zıllı kızım gecelerdır uyutmuyor benı nolcaksa halımız
dun 3 te sular gıttı arıza varmıs
sabaha karsı gelır dedıler
185 arayıp adresenı verınce söluyolar
hala gelmedııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Meltemmmmmmmmm süpersin sen sağol aşkımmmmmmmm
Dün mesaj atacaktım sana ama aşağıdaki komşunun kavga seslerinden yana taşınan yeni komşunun gürültüsünden bir türlü alamadım elime telefonu.Çok teşekkürler canım faydasını gördüm verdiğin tarifin 2 gecedir rahat uyudum sayende.Dile benden ne dilersen ........

Back