2010 Ankara anneleri

canım bence üşümüyordur terledıgıne gore tam tersı sıcak gelıyo olabılır.ben daha pek dısarı cıkarmadım ama evım serın oldugu ıcın ıcıne badı ustune patıklı takım gıydırıyorum.sapka takmıyorum banyo yaptırınca penye yelek gıydırıyorum

evet ya evler serin dün bi dışarıya çıktık aman allahım yandıkkk one sıcaktı öle

güler yüzlü meleklerin binbir çeşit çiçeklerin iman dolu yüreklerin islam ugrundaki şehitlerin birde sizin gibi sevdiklerimin kandili kutlu duaları kabul olsunn:Saruboceq:

güler yüzlü meleklerin binbir çeşit çiçeklerin iman dolu yüreklerin islam ugrundaki şehitlerin birde sizin gibi sevdiklerimin kandili kutlu duaları kabul olsunn:Saruboceq:

saol canım sızınde kandılınız kutlu olsun.Allah dualarınızı gerı cevırmesın

merhaba arkadaslar baslıgı görünce bende katılmak ıstedım 9 mayısta oğlum anneler günü hediyesi olarak dünyaya geldi yarın 40ımız cıkıyo ınsallah bende çankayada oturuyorum

aramıza hoşgeldin çok çok güzel bir anneler günü hediyesi olmuş :) sağlıkla büyüt güzelim bebeğini

gecmıse goz attımda belınay sanırım ısmın senı en ıyı ben anlarım benım oglumda kolık sanırım sureklı gaz sancısı var aglayıp druyo evde ne yemek yapabılıyorum ne temızlık tuvalete bıle zor gıdıyorum bızde esımle battanıyede sallıyoruz.sallamayı ıstemıyorum ama mecbur kalıyorum sımıd emzıg ealıstırmaya calısıyorum.annem dıyor baska sıkıntısı var bu cocugu doktora goturun dıye ama ben bılıyorum bugun mesela gazını ıyı cıkardı o yuzden hıc aglamadı su saate kadar ızlıyorum ve goruyorum.neden gunu gununu tutmuyor anlamıyorum.

Bu arada ısmım Arzu 29 yasındayım ılk bebegım

valla ben 2 gündür sadece kısa kollu badi giydiriyorum evde de dışarıda da eğer çok esiyo gibi gelirse hava bana bacaklarına çarşaf inceliğinde bi örtü örtüyorum. gece yatarkende bir çorap ve pijama alt giydiriyorum. çoooook sıcak

memnun oldum arzu bu arada adım sevilay benim 2 oğlum daha var ama onlarda hiç böle bişey görmedik ya çok uslulardı gerçi büyük oğlanı kayınvalideyle oturuyodum o büyüttü ortancıyıda sağolsun komşularımlar büyüttüm ama gerçektende yattıkları yerden kalkmazlardı uyansada sevsek diye beklerdik ama bu çok zor bi bebek hiçbir şekilde memnun olmuyo dr 6 aya kadar böle gider diyo maşallah 2 gündür iyi bakalım bi battaniyesi var 2 gündür onunla konuşup duruyo

evet bugün dahada bi sıcakk

bende memnun oldum canım sanırım etımesguta tasınmıssın benımde kayınvalıdem orda yarın 40ımızı orda cıkarıcaz

bende memnun oldum canım sanırım etımesguta tasınmıssın benımde kayınvalıdem orda yarın 40ımızı orda cıkarıcaz

evet canım etimesguttayımm kayınvalidenle belki yakınızdırr inş banada beklerim gün demekk 40 nızı babanne çıkaracak hı hayırlı olsun canım

günaydın canım nasılsın üçüzler nasıllll
sagol canım ....iyiler yaramazlar...napsınlar bol bol çiş bol bol yemek....
merhaba arkadaslar baslıgı görünce bende katılmak ıstedım 9 mayısta oğlum anneler günü hediyesi olarak dünyaya geldi yarın 40ımız cıkıyo ınsallah bende çankayada oturuyorum

hoşgeldin aramıza canım bebeklerimizin arası 1 gün ne güzel....benim adım özlem .....28 yaşındayım ilk bebeklerim...ümitköyde oturuyorum...

bu arada bebekleri giydirme konusunda konuşmuşsunuz...ben body ve corapla yatırıyorum aslı gibi bacaklarınada ince bişey örtüyorum....bu ara cok fazla terliyolar....

esım sebze meyve halınde toptancı yerınde çalısıyo ben uyanınca gerı uyurum ama erken kalkarım benı uyandırmamıs esım 5 buçukta uyandım
aramıza hos geldın bebısını gule gule saglıkla buyut
hayırlı kırklar olsun
benım annemde yenı tasındı etımesguta emnıyet mudurlugunun orayakaydirigubbakcemile

kızlar facede bebeğim bugün neyese diye bi gurup var güzel bilgiler ve tariflerde var ilgilenenlere duyrulurrrrrr iyi geceler annişler

kızlar herkeslere gunaydın
bebecıkler napıyordur acaba benımkı uyuyor
yatak odamın halılarını yıkadım dun bugun temızlık var yanı
baslayım barı yoksa bıtmez bu işler

karne aldık geldık bi sincan turu yaptık işlerınde yarısı bıttı yoruldum yapmak istemıyo canım yemekte yok adıda yok ne pışırcemkı
a.s

hayırlı olsun karnenizz benim oğlumda aldı sincanı özleyecegim hiç aklıma gelmezdi benim oturdugum yere göre orası parismiş.yemek olayına gelince melemen yapacam eşim dün gece çalıştıgı için eve gelmedi 10 senelik evliliğimde ilk defa yanlız kaldım oyüzdende hava aydınlanana kadar uyumadım korkudan saat 5 de yattım 1.5 saat sonra olan uyandı anlıyacagınız bugün sarhoş gibiyim baş agrım felaketttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…