slm arkadaşlar sohbette baya koyulaşmış yetişemedim ama malesef benim bebiş çok yaramaz size biraz oğlumdan bahsedeyim.malesefki oğlum kolikli hiçbir şekilde onu memnun edemiyoruz sürekli ağlıyo ve sabahın 8 den gece 12 ye kadar belki zorla 1 saat uyursa uyur toplamda benim 2 oğlum daha var ama bu bebek benim ömrümden ömür yedi saçlarımı beyazlattı 3 ayda yaa onu memnun etmek için denemediğimiz yöntem kalmadı çeşit çeşit beşikler damlalar elektrik süpürgesi saç kurutma makinesi hiçbiri işe yaramıyo şuan yine kucagımda mızırdanıyo dr 6 aya kadar sürer dedi kolikli oldugu için sizin bebişleri sakinleştirmek için yöntemleriniz varmı hadi bakalım birazda siz anlatın bebişlerinizi[/
kolıklı nasıl oluyokucaktamı gezmek ıstıyor hep anlamadım 3 aylıkmı anason fılan verdınmı
bende tanıtıyım yeniden kızlar....adım özlem...28 yaşındayım...üçüzlerim 35 günlükler....belinaycım soruna cevap vereyim tatlım şu anda annem ve bi bakıcımız var...hamile kalmadan önce akademik kariyer yapmaya cabalıyordum yarım kaldı...eylülde tekrar başlamayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa o zamana kadar bu şekilde devam edicez....yada yatılı bi bakıcı arıycam eylülden sonra çünkü anneminde sorumlu oldugu bi evi var onu baglamak istemiyorum...ama şimdilik düzenimiz böyle....bebeişleri sakinleştirmekten bahsetmişsin inanırmısın benim hiç öyle sorunum olmuyor....genelde sakin ve huzurlular...özbakımları biraz yorucu oda olacak onun dışında herşeyleri düzenli üzmüyolar beni....
çok küçükler daha buyıl çalısmasan sen bılırsunde yatılı 1 bakıcı gunduz çalıscan nasıl olcak bu iş
1 yasına gırsınlerbı azık kaynanalık yapıyım
olumunekankayizsmile