• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ankara anneleri

Günaydın,
Ben de 2010 annesi olacaktım ama bebişim 3,5 hafta erken doğunca 2009 annesi oluverdim. Başlıkta Ankara'yı görünce sevindim. Diğer topiclerde annelerin çoğu ıstanbuldan. ındirimleri, doktor isimlerini falan paylaşıyorlar. bizler de öyle yapabiliriz bu başlık altında.

Bu arada ben Kurtuluş'ta oturuyorum. Önümüzdeki ay kısmetse GOP'a taşınıyoruz. Anneme yakın olmak için ordan ev aldık. Oğluşumun adı Onur.

Günaydın,
Ben de 2010 annesi olacaktım ama bebişim 3,5 hafta erken doğunca 2009 annesi oluverdim. Başlıkta Ankara'yı görünce sevindim. Diğer topiclerde annelerin çoğu İstanbuldan. İndirimleri, doktor isimlerini falan paylaşıyorlar. bizler de öyle yapabiliriz bu başlık altında.

Bu arada ben Kurtuluş'ta oturuyorum. Önümüzdeki ay kısmetse GOP'a taşınıyoruz. Anneme yakın olmak için ordan ev aldık. Oğluşumun adı Onur.

günaydın canım hoşegeldin aramıza bebişinide sağlıcakla büyüt evinizde hayırlı olsun evet dediğin gibi ben ayrıca mart anneleri grubundada bulunuyorum onlar dün bi buşuşma gerçekleştirdi 9 anne 9 bebiş resimlerinide çekmişler hepside çok şirin görünüyodu bizde burda paylaşımlarda bulunabiliriz bellimi olur belki birgün bizde bi buluşma düzenleriz

günaydın güzel anneler ve tatlı bebişler nasılsınız bakalım kızı uyuttum bi kaçamak yaptım bakalım ay emeklemeye başladı tutunup kalkmaya başladı çok fena ya bi anlık boşlukta neler yapıo gözümü üzerinden ayıramıorum bi bakmışsın sehpanın altına girmiş orda kalmaya çalışıo başını vuruo bi bakmışsın yatakta uyanmış ayağa kalmış tutunarak bağırıo ve uyandı bu kız annem keyif yapmasın die inat edio :D

aslıcım nasılsın?bebiş nasıl...ayyy ders deme ya bende tekrar okula dönücem tabi planlarım tutarsa...

iyiyim ama ders çalışmayı hiç istemiyorum eyvahedigeldismile zaten çok çalışamıyorum. oğlumun buaralar biraz huysuz gibi sıcaklardan galiba. haftasonu annem gelecek o gelince biraz daha iyi çalışabilirim gibi geliyor bakalım.
sende inşallah dönebilirsin okula istediğin gibi olur.umarım sen ve bebişlerin iyilerdir

Günaydın,
Ben de 2010 annesi olacaktım ama bebişim 3,5 hafta erken doğunca 2009 annesi oluverdim. Başlıkta Ankara'yı görünce sevindim. Diğer topiclerde annelerin çoğu İstanbuldan. İndirimleri, doktor isimlerini falan paylaşıyorlar. bizler de öyle yapabiliriz bu başlık altında.

merhabalar maşallah sen büyütmüşsün bebişini.

Günaydın,
Ben de 2010 annesi olacaktım ama bebişim 3,5 hafta erken doğunca 2009 annesi oluverdim. Başlıkta Ankara'yı görünce sevindim. Diğer topiclerde annelerin çoğu İstanbuldan. İndirimleri, doktor isimlerini falan paylaşıyorlar. bizler de öyle yapabiliriz bu başlık altında..
canım aramıza hoşgeldin ben özlem ...3 yaramazım var 2kız 1 erkek....
iyiyim ama ders çalışmayı hiç istemiyorum eyvahedigeldismile zaten çok çalışamıyorum. oğlumun buaralar biraz huysuz gibi sıcaklardan galiba. haftasonu annem gelecek o gelince biraz daha iyi çalışabilirim gibi geliyor bakalım.
sende inşallah dönebilirsin okula istediğin gibi olur.umarım sen ve bebişlerin iyilerdir

aslıcım aynı dert bendede var bikaç gündür sıcaktan bunalıyorlar uyku bölünüyo o zamanda huysuzlaşıyorlar...bende kontrole gittim dikiş yerim için gayet iyi dedi dr...hadi bakalım kpss de umarım istedigin sonuca ulaşırsın...

Günaydın,

hos geldın aramıza benımde 2 buçuk aylık kızım var 12 yasında bıda kızım var

günaydın güzel anneler ve tatlı bebişler nasılsınız bakalım kızı uyuttum bi kaçamak yaptım bakalım ay emeklemeye başladı tutunup kalkmaya başladı çok fena ya bi anlık boşlukta neler yapıo gözümü üzerinden ayıramıorum bi bakmışsın sehpanın altına girmiş orda kalmaya çalışıo başını vuruo bi bakmışsın yatakta uyanmış ayağa kalmış tutunarak bağırıo ve uyandı bu kız annem keyif yapmasın die inat edio :D
kaçaylıkkı senınkı

canım aramıza hoşgeldin ben özlem ...3 yaramazım var 2kız 1 erkek....

aslıcım aynı dert bendede var bikaç gündür sıcaktan bunalıyorlar uyku bölünüyo o zamanda huysuzlaşıyorlar...bende kontrole gittim dikiş yerim için gayet iyi dedi dr...hadi bakalım kpss de umarım istedigin sonuca ulaşırsın...

senın 40 ın çıkmadımı hala
kaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:

günaydın güzel annişler nasılsınız bebişleriniz nasıl çağan iyileşmeye başladı şuruplardan olsa gerek bu ara pek uslu maşallah boyna uyuyo :nazar:eşimle hala küsüz meltemcim hem çocugun hastalıgı yüzünden hemde birkaç ayın birikimi vardı ohh boş ver böle rahatım kafamda rahat özlem ve aslı ders çalışmaya başlamışınız çok zor çocukla allah yardımcınız olsun ve zihniniz açık olsun ee herşey onların gelecegi için kendinize iyi bakın sizleri öpüyorum bebeişlerinizide kokluyorum sevgiyle kalına.s.

günaydın güzel annişler nasılsınız bebişleriniz nasıl çağan iyileşmeye başladı şuruplardan olsa gerek bu ara pek uslu maşallah boyna uyuyo :nazar:eşimle hala küsüz meltemcim hem çocugun hastalıgı yüzünden hemde birkaç ayın birikimi vardı ohh boş ver böle rahatım kafamda rahat özlem ve aslı ders çalışmaya başlamışınız çok zor çocukla allah yardımcınız olsun ve zihniniz açık olsun ee herşey onların gelecegi için kendinize iyi bakın sizleri öpüyorum bebeişlerinizide kokluyorum sevgiyle kalına.s.
ne dıyeyım hakkında hayırlısı:nazar:
çok sevındım çagan için
kızlar iyi çalışın
allah emeklerınızı zayı etmesın

Son düzenleme:
bende ankarada oturuyorum.Çayyoluna yakın.Başkentin arka tarafı.Kızımda 5. ayına girdi.ankarayı duyunca atladım hemen içeri:)

kızlar nerdesınız
benım sol gögsumde bennu
sag elımde laptop sızde öle yapın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
özledım

selam kızlar benimde 6 aylık birr oğlum var ankara annesiyim bende sincandayım meltem.

slm kızlar çağan yine hastalandı dün acile götürdük antibiotik asist ve parol verdi boynundaki isilik içinde bi krem verdi boynunu hiçbirşey geçirmemişti bu krem ii geldi iyi üşütmüş oglum öksürürrğü giderek artmıştı ve kusuyordu sürekli hergün buhar yapacaz evde öküsürüğü geçene kadar ialaçlarını içirdim buhar makinasınıda taktım uyuyo şimdi .benimde sol elim serçe parmagım ve yüzük parmagımda özellikle 2 haftadır uyuşma ve karıncalaşma vardı 2-3 gündürde elimle bi sürahiyi bile kaldıramıyodum güç kaybıda başlamıştı bende dr gittim sinir sıkışması ve boyun düzleşmesi olmuş birsürü ilaç yazdı ve fizik tedaviye gitmemi söledi anlayacagınız bu ara yine hastalıklarla ugraşıyoruz hakkımızda hayırlısı kendinize ii bakın kızlar a.s.

Back