• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ankara anneleri

hoşbulduk canımm gerçektende işim çok zor 3 erkek çocuk ebide eşim var 4 erkek allah yardımcım olsun ha bu arada gerçektende o kadar tecrübe yok bende en büyüyk oğlum 10 yaşında onu kayınvalidem büyüyttük beraber oturuyoduk ozamanlar 2.oglum 5 yaşında onuda eski oturduğum evimdeki komşularım büyüttü binada tek küçük bebekti sağolsunlar e burayada yeni taşındıgım için buda bana düştü hakikaten yanlız çocuk büyütmek çok zormuş bi bunalınca birirne atacak kimsenin olmaması çok zormuş sağolsun bebişimde pekbi yaramaz kolik var 6 aya kadar devam eder diyor doktorlar birde huysuzz ayyy ne çok konuştum gece gece neyse gerçekten zor işim

selam kıslarrrrrrrrrrrrr bizimde az kaldı doğuma oğlum olacak hayırlısıyla :)))

kızlar nasıl tesadüf hepımız ank dısında ama bırbırımıze yakınız herkesınkı erkekmı benım kızım var 3 üzlerın annesı senınkılerın adları ne bebıslerınızın adlarınıda yazalım
bızımdun asımız vardı verem fazla ates yapmazmıs bugun yıne var bakalım nolacak 2 ay asısı
görüsürüz kızbilmiyorumkismilezlar

kızlar nasıl tesadüf hepımız ank dısında ama bırbırımıze yakınız herkesınkı erkekmı benım kızım var 3 üzlerın annesı senınkılerın adları ne bebıslerınızın adlarınıda yazalım
bızımdun asımız vardı verem fazla ates yapmazmıs bugun yıne var bakalım nolacak 2 ay asısı

slm meltem bende 8 sene sincanda oturdum etimesguta yeni taşındım bu arada bugün aşınız varmış bizim ateşimiz filan olmadı verem aşısında ama 1 hafta boyunca hep agladı huyu degişti yani temmuzdada 3. aşımız var o çok zormuş

merhaba benim oğluma verem aşısı bi etki yapmamıştı ama daha sonra rotavirüs ve pnömokok çok huzursuz etmşti bacaklarına dokundurmuyordu yavrum. doktoru calpol diye bi şurup verdi onunla sakinleşti. seninde aklında olsun istersen doktora bi sor verebilirmiyim diye

merhaba benim oğluma verem aşısı bi etki yapmamıştı ama daha sonra rotavirüs ve pnömokok çok huzursuz etmşti bacaklarına dokundurmuyordu yavrum. doktoru calpol diye bi şurup verdi onunla sakinleşti. seninde aklında olsun istersen doktora bi sor verebilirmiyim diye

ukalalık saymazsanız benım 3 bebegım tecrubelıyım yanı 2 oglum var 13 10 yaslarında ama yanımda degıller 2 evlılıgım esımın 1 kızı var 12 yasında o yanımızda yınede sagol 4 saatte bır verıyorum bıraz mız mız
bakalım gecemız nasıl geecek
:nazar:

ukalalık saymazsanız benım 3 bebegım tecrubelıyım yanı 2 oglum var 13 10 yaslarında ama yanımda degıller 2 evlılıgım esımın 1 kızı var 12 yasında o yanımızda yınede sagol 4 saatte bır verıyorum bıraz mız mız
bakalım gecemız nasıl geecek
:nazar:

estağfurullah ben bu şurubu bilmiyordum ve doktoru aradığımızda söyledi eşim nöbetçi eczaneden alıp gelmişti :) meğerse çacuk olan her evde olası gerekirmiş :)

selaamm bende 2010 anne adayıyım 3 haftam kaldı doğumuma çok çok heycanlıyım bizimde bi prensesimiz olacak Allahın izniyle bende etlikte oturuyorum hepinize Allah kolaylık versinnn

oohhhhh...sayımız artmış...ne güzel ....bebek bekleyen arkadaslara allah yardımcı olsun.....bebeklerini kucaklarına alan arkadaslarada tabi....bi arkadasımız benim üçüzlerin adlarını sormuş kızlar aren ve arya ogluşum çagan sonat.....adım özlem....okul öncesi ögretmeniyim....iyi oldu buradan sohbet ederiz tabi ben bu yaramazlardan fırsat buldukça....hepinizi cok öptüm...

selaamm bende 2010 anne adayıyım 3 haftam kaldı doğumuma çok çok heycanlıyım bizimde bi prensesimiz olacak Allahın izniyle bende etlikte oturuyorum hepinize Allah kolaylık versinnn

hoşgeldin canım allah hayırlı dogumlar nasip etsin ne güzel bi kızın olacakmış son günlerinin kıymetini bil bol bol dinlen canımmma.s.

oohhhhh...sayımız artmış...ne güzel ....bebek bekleyen arkadaslara allah yardımcı olsun.....bebeklerini kucaklarına alan arkadaslarada tabi....bi arkadasımız benim üçüzlerin adlarını sormuş kızlar aren ve arya ogluşum çagan sonat.....adım özlem....okul öncesi ögretmeniyim....iyi oldu buradan sohbet ederiz tabi ben bu yaramazlardan fırsat buldukça....hepinizi cok öptüm...

ayyy ne güzel üçüz bebek hepsini bi arada büyütüp çıkarsın işte ama çokta zordur eminim bakımı allah yavrularını güle güle büyütmeyi nasip etsin bu arada benimde oğlumun adı çağan vereliniortak

ayyy ne güzel üçüz bebek hepsini bi arada büyütüp çıkarsın işte ama çokta zordur eminim bakımı allah yavrularını güle güle büyütmeyi nasip etsin bu arada benimde oğlumun adı çağan vereliniortak

evet canım güzel ama bi okadar da yorucu...allah hepimize iyi günlerde saglıkla büyütmeyi nasip etsin...ne güzel adaş ogluşlarımız....öp çaganı benim için...

hayırlısıyla kolay dogumlar ben kızıma hastaneden gelınce gercek nar tanelerınden 5 6 damla suyunu verdım gaz problemımızhıç olmadı doguma hazırlıkta okuduydum çok faydası oldu

adlarıyla saglıklı yasasınlar ınsallah bakıcı fılan dusunuyomusun yoksa kendınmı buyutcen
bende ev hanımıyım 12 yasında 1 kızım var yanımda esımın ılk esınden benım 2 oglumda babasının yanında:CüvCüv:

estağfurullah ben bu şurubu bilmiyordum ve doktoru aradığımızda söyledi eşim nöbetçi eczaneden alıp gelmişti :) meğerse çacuk olan her evde olası gerekirmiş :)

ılk hamılelıgımde kadınlar surup isimlerını konusuyorlardı bende ılaçların adını nasıl ezberlıyorsunuz dedım meger okadar zor degılmıs bende bıssürü surubun adını ezberledım bacaklarını kımıldatamadı 2 gun ben yıne surup verdım artık yarın vermem heralde yarında dısçıye gıtcem annemle buluscaz hastanede o bakacak ben dıslerımı yaptırcam artıkım ne ya:nazar:parsa dr çekermı doldururmu

est747 arkadasım senın neyın var geçmıse göz attım bulamadım bebısının cınsıyetı yası veya ayı sen açmısın topıgı senı tanımıyoruz herkez tanıtsın kendını yasınızıda yazın
meltem
65 gunluk kızım var
yas 33

Son düzenleme:
ılk hamılelıgımde kadınlar surup isimlerını konusuyorlardı bende ılaçların adını nasıl ezberlıyorsunuz dedım meger okadar zor degılmıs bende bıssürü surubun adını ezberledım bacaklarını kımıldatamadı 2 gun ben yıne surup verdım artık yarın vermem heralde yarında dısçıye gıtcem annemle buluscaz hastanede o bakacak ben dıslerımı yaptırcam artıkım ne ya:nazar:parsa dr çekermı doldururmu

est747 arkadasım senın neyın var geçmıse göz attım bulamadım bebısının cınsıyetı yası veya ayı sen açmısın topıgı senı tanımıyoruz herkez tanıtsın kendını yasınızıda yazın
meltem
65 gunluk kızım var
yas 33
merhaba ben aslı 3 aylık bir oğlum var 27 yaşındayım

slm arkadaşlar sohbette baya koyulaşmış yetişemedim ama malesef benim bebiş çok yaramaz size biraz oğlumdan bahsedeyim.malesefki oğlum kolikli hiçbir şekilde onu memnun edemiyoruz sürekli ağlıyo ve sabahın 8 den gece 12 ye kadar belki zorla 1 saat uyursa uyur toplamda benim 2 oğlum daha var ama bu bebek benim ömrümden ömür yedi saçlarımı beyazlattı 3 ayda yaa onu memnun etmek için denemediğimiz yöntem kalmadı çeşit çeşit beşikler damlalar elektrik süpürgesi saç kurutma makinesi hiçbiri işe yaramıyo şuan yine kucagımda mızırdanıyo dr 6 aya kadar sürer dedi kolikli oldugu için sizin bebişleri sakinleştirmek için yöntemleriniz varmı hadi bakalım birazda siz anlatın bebişlerinizi

Back