Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi bari emmiş unutmuş.Sonrada uyumuştur zaten.
Güzelkent bana yakın 10 dk yürüme mesafesinde okyanus plaza var bize en yakın.Şimdi nerde oturuyorsun peki?
Sevilaycım annemler harikalar diyarının fatih kısmında.
fateh te camının altında bıldırıcı var ya oraya yakındım
sımdı sıncan lalade yım ama sıncan tarafında
dıl bagı kesılmezse kekeme olunuyodu galıba yalnıs hatırlamıyosam
evet dılek nurse harveys al 14 lıra
komsum ondan kullandı
erkekler daha gazlı oluyomus ya
bıde ben bennuya dogar dogmaz nar suyu verdım taze nar
1 cay kasıgı hıc gaz problemı olmadı hatta gazını kendı cıkardı sende sımdı ver
ayrıntıları msn den yada telden konusalım sabah ara benı
Biliyorum canım bildiriciyi yakınmış önceki oturduğun yer bana aslında.Şimdiki oturduğun yerdende sincan dolmuş duraklarından sağ arabalrı kalkıyor eryaman kavşağa getiriyor ordan tekrar fatihe dönüyor.Kavşaktan yürüyerek 10 dk bizim ev ama en iyisi market servisleriyle gelmek.okyanus plazaya gel alırım ben seni ordan.
Doktora gittik ve bir torba bir ilaçla döndük :a015:
emelcım kısmet se gelerık ınsallahBiliyorum canım bildiriciyi yakınmış önceki oturduğun yer bana aslında.Şimdiki oturduğun yerdende sincan dolmuş duraklarından sağ arabalrı kalkıyor eryaman kavşağa getiriyor ordan tekrar fatihe dönüyor.Kavşaktan yürüyerek 10 dk bizim ev ama en iyisi market servisleriyle gelmek.okyanus plazaya gel alırım ben seni ordan.
Teşekkürler canımmmm...2 kutu antibiyotik şurup,1 kutu öksürük şurubu,1 göz damlası verdi ama akıllı doktor pen diye bir antibiyotik var onu yazmış,penisilin içerikli,hiç alerji testi yaptırın falanda demedi.Allah tan prospektüsü okudum da vermedim.Gülüşünde bile hayır yok Eren in,çok kötü oldu.Sol gözü çapaklandı ve kapandı.Bebekleri şapur şupur öpmelerinden nefret ediyorum,kızıyorum yine anlamıyo millet.Mikrop kapmış yavrum onların yüzünden.Ben bile öpmeye kıyamıyorum,millette salya sümük girişiyo bebeğe.
dılekcıgım gecmıs olsun capaklanma usutmedende olur
cayın demıyle pamuga batır sıl ılık ılık
ılaclarada devam
yav su kocana söle gıdın kaynanana yada anana
soguktan mıkrop fılan degıl
neyse gecmıs olsun
kızlar gene nerelerdesınız yaaaaaaaaa
bı kural koycam mazeretsız 3 gunden fazla gırmeyenı tanımıycam
bugunden baslıyom sevılay son 3 gun gırdın gırdın gırmedın.......................................................................................
Teşekkürler canımmmm...2 kutu antibiyotik şurup,1 kutu öksürük şurubu,1 göz damlası verdi ama akıllı doktor pen diye bir antibiyotik var onu yazmış,penisilin içerikli,hiç alerji testi yaptırın falanda demedi.Allah tan prospektüsü okudum da vermedim.Gülüşünde bile hayır yok Eren in,çok kötü oldu.Sol gözü çapaklandı ve kapandı.Bebekleri şapur şupur öpmelerinden nefret ediyorum,kızıyorum yine anlamıyo millet.Mikrop kapmış yavrum onların yüzünden.Ben bile öpmeye kıyamıyorum,millette salya sümük girişiyo bebeğe.
amanın ısımız var senle kendıne özel pc al verme bebelerın elıneaman geldim geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
pc bozulmuştu ondan giremedim kızlar ben eger giremezsem bilinki pc bozulmuşturrrr komşum geldide yaptı
Bugün yine acillik olduk,Eren enfeksiyon kapmış derdi oymuş oğlumun.Sürekli sarı parçalı ve fışkırır tarzda kusuyordu.Ayriyetten çok mama veriyormuşum,azaltacakmışım...
emelcım kısmet se gelerık ınsallah
dılekcıgım gecmıs olsun capaklanma usutmedende olur
cayın demıyle pamuga batır sıl ılık ılık
ılaclarada devam
yav su kocana söle gıdın kaynanana yada anana
soguktan mıkrop fılan degıl
neyse gecmıs olsun
Beklerim canım ne zaman istersen.
Bu arada bende hasta oldum.Sezonu açtık bakalım.Penos antibiyotik içiyorum ateşim düşsün diyede geceleri parol alıyorum.Öyle zor oluyorki hastayken hiç birşey yapamıyorumda.Eşim bıdı bıdı söylenip duruyor.Hasta oldun çocuğuda hasta etcen diyor...
Bugün yine acillik olduk,Eren enfeksiyon kapmış derdi oymuş oğlumun.Sürekli sarı parçalı ve fışkırır tarzda kusuyordu.Ayriyetten çok mama veriyormuşum,azaltacakmışım...
Emel faceyimi kapattın nurgül bana msj attı bi sorunmu var emele uşlaşırmısın diye face de seni göremiyomuş canımmmmm haberini bekliyo
erende ne içeryaEvet canım eren üşüttüğü için çok kusuyor mamayı azalt derkende midesini çok doldurup hasta zamanında kusmaya zorlama demek istemiş anladığım kadarıyla.Çok geçmiş olsun en fazla 1 hafta canım geçer inş. Gözleri için bol bol havuç suyu içir...
Bu arada ayşenur zır pırt düşüp kafayı vuruyor ağlıyor bazen korkutuyor beni.Emeklemeye başladığından beri daha çok düşer oldu.Otururken birden küt arkaya düşüyor.Altında yorgan serili ama nasıl beceriyorsa o kafayı özellikle halıya getirip vuruyor.Napıyım oyun alanımı alayımki vurmasın sağa sola kafayı?Bak çağan öyle değil daha yumuşak bırakıyor kafayı yere üstelik hep yerde.Bizim kız yorganlı yerde dolaşmasına rağmen küüt diye bırakıyor kafayı yere....