2010 Ankara anneleri

Eren acayip mızmız oldu,ne uyuyor ne mama yiyor.Herşeye ağlıyor,elindeki oyuncak düşse ağlıyor,benim eline tekrar vermemi istiyor,kendi almıyor.Kucağa alınca bile susmuyor,acayip bir ağlama şekli var sanki canı yanıyomuş gibi,ne yapacağımı şaşırdım oturdum bende ağlıyorum şimdi.Kimse yardıma gelmiyor,herkes burun kıvırıyor.Kimsesiz gibi hissediyorum kendimi,eşimde bi tuhaf oldu,yada ben öyle hissediyorum.Ona da sürekli bağırıyorum.Ne olacak bu halim bilmiyorum.En çokta Erene e üzülüyorum,benim oğlum böyle değildi,doğru düzgün ağlamazdı,ne derdi var anlamıyorum artık hiç susmadan gece gündüz ağlıyor

Eren acayip mızmız oldu,ne uyuyor ne mama yiyor.Herşeye ağlıyor,elindeki oyuncak düşse ağlıyor,benim eline tekrar vermemi istiyor,kendi almıyor.Kucağa alınca bile susmuyor,acayip bir ağlama şekli var sanki canı yanıyomuş gibi,ne yapacağımı şaşırdım oturdum bende ağlıyorum şimdi.Kimse yardıma gelmiyor,herkes burun kıvırıyor.Kimsesiz gibi hissediyorum kendimi,eşimde bi tuhaf oldu,yada ben öyle hissediyorum.Ona da sürekli bağırıyorum.Ne olacak bu halim bilmiyorum.En çokta Erene e üzülüyorum,benim oğlum böyle değildi,doğru düzgün ağlamazdı,ne derdi var anlamıyorum artık hiç susmadan gece gündüz ağlıyor

Canı yanıyor kuzumun diş çıkarıyor belliki.Doktora götürdünmü jel verir belki...

emel canım etap 5 de.

Bu arada aşı nasıl gitti çok ağladımı:?

yok karnı actı emzırdım sustu ılac cok yakarmıs
emelcım ben guzel kentte evrım kentte oturdum harıkalar dıyarının ılk ucunda
devlet mahallesının karsısında
emel bı kackez daha sorarsam kızma bana adını sevdalıyım ben bırazda
su dılegı bı arayam barı

geçmiş olsun cnımmm çağanda bu ara hep öyle hiçbir şeyle mutlu olmuyo hep ağlıyo hep ağlıyo bende aynen snin gibi yanlızım gelenlerim çok sağolsunlarda ama kendi bebiklrine bakmaktan benimkine ksıra gelmiyo zaten herkezde bıkmış bebekten kucağına bilem almak istemiyolarr:)))))eşinin sana tuhaf gelmesi bunaldıgından dolayıdır canım çünkü aynısı bendede oluyor adamın bişey yaptığı yok bana ama ben sinirimi ondan çıkarıyorummm biraz daha sabır geçecek inş bugünlerde

su dılegı bı arayam barı

geçmiş olsun canımmm yanlış hatırlamıyosam emelin annesigilde orda oturuyoduu

ehhh şimdide ben anlatayımm gerçi önemli bişey yok herzamanki gibi sıradan bi gündü çağan aynı tempoyla ağlaya mutsuz olmaya devam etti doğukanla batu akşama kadar yine birbirini yedi benim evin içindeki bağrışlarımı taaa karşı binada inledi dediğim gibi sıradan bi gündüü kmşuma gittik 33 haftalık dogum yaptı bebek görmyee oğluma şapka başladım onu örüyorumm bakalım nasıl bişey olacakk sincanda çok aradım pza günü ama hepsibüyük geldi en iyisi kendim uydurmasyon bişey yapıym dedimm çağan zıpzıpta ağlıyo dogukanona bakmıyo batu nihayet uyudu akşam menüyede biber dolasıve mercimek çorbası yaptım evin erkeği henüz ortalarda yokk neyse ben kaçar çağn beyi uyutayımmm

ay canım ya dişnden yapıyordur heralde, bunların geçeceğini düşünerek rahatlarsın belki...İnsan bunaldığını düşündükçe daha kötü oluyor rahatlat biraz kendini. Ben de eşimin bana karşı değiştiğini düşünüyorum , ama kendine göre gayet normal davranıyor. Kafayı yemek üzereyim okul ev hazel derken çıldıracak gibi oluyorum bazen ama kendimi rahatlatıyorum benim gibi olan pek çok kişi var diye. Kabul etmek istemiyoruz ama biraz da bizden kaynaklanıyor daha fazla ilgi istiyoruz, ki haklıyız da. Umarım içinde olduğumuz durumu çabuk atlatırız:sm_cool:

Ne derdi olduğunu anlamadığım için üzülüyorum ben,yavrum saatlerce ağlıyor ve nedenini bulamamak üzüyor beni.Doktoradan yeni geldik,kolik hala devam ediyormuş zinco ya devam yine.Ayrıca Eren in çok hafif dil bağı varmış,doktor sorun yaratmaz dedi ama yinede aklıma takıldı.

Eşim bana karşı çok iyi ama ben nankörlük ediyorum,gerçekten yardımcı oluyor onu görmezden gelemem.Sorun bende kıymet bilmiyorum....

Ne derdi olduğunu anlamadığım için üzülüyorum ben,yavrum saatlerce ağlıyor ve nedenini bulamamak üzüyor beni.Doktoradan yeni geldik,kolik hala devam ediyormuş zinco ya devam yine.Ayrıca Eren in çok hafif dil bağı varmış,doktor sorun yaratmaz dedi ama yinede aklıma takıldı.

Eşim bana karşı çok iyi ama ben nankörlük ediyorum,gerçekten yardımcı oluyor onu görmezden gelemem.Sorun bende kıymet bilmiyorum....

evet dılek kıymet bılmıyorsun dedıgım gıbı gazı varmıs degılmı kız tecrube konusuyor burada
dılek arkadasımın oglundada vardı hemen kestır
5 dakkkalık işi var gecmıs olsun

goncacıgım sana dedıklerımı ıyı dusun hatta sen le acı dertleselım

Doktor kesmeye gerek yok,çok hafif dedi ama haftaya salı tekrar götürücem ne olur ne olmaz.Zinco fayda etmiyor benim oğluma,aktarlarda satılan bişey varmış,adını öğrenebilirsem almaya gidicem şimdi.Gaz sancısına daha iyi geliyormuş herhalde

Geçmiş olsun dilekcim biz birde nurse harveys diye bitkisel bir şurup kullanmıştık eczacılar bilir gazı için iyi gelmişti.Bu arada dil bağı nedir ?

Doktor kesmeye gerek yok,çok hafif dedi ama haftaya salı tekrar götürücem ne olur ne olmaz.Zinco fayda etmiyor benim oğluma,aktarlarda satılan bişey varmış,adını öğrenebilirsem almaya gidicem şimdi.Gaz sancısına daha iyi geliyormuş herhalde

acıelma yağımı ne öyle birşey diyorlar.Karnına ve ayak altlarına masaj yaparak sürünce iyi geliyor.Ben onuda denemiştim...

su dılegı bı arayam barı

İyi bari emmiş unutmuş.Sonrada uyumuştur zaten.
Güzelkent bana yakın 10 dk yürüme mesafesinde okyanus plaza var bize en yakın.Şimdi nerde oturuyorsun peki?
Sevilaycım annemler harikalar diyarının fatih kısmında.

İyi bari emmiş unutmuş.Sonrada uyumuştur zaten.
Güzelkent bana yakın 10 dk yürüme mesafesinde okyanus plaza var bize en yakın.Şimdi nerde oturuyorsun peki?
Sevilaycım annemler harikalar diyarının fatih kısmında.

fateh te camının altında bıldırıcı var ya oraya yakındım
sımdı sıncan lalade yım ama sıncan tarafında

dıl bagı kesılmezse kekeme olunuyodu galıba yalnıs hatırlamıyosam
evet dılek nurse harveys al 14 lıra
komsum ondan kullandı
erkekler daha gazlı oluyomus ya
bıde ben bennuya dogar dogmaz nar suyu verdım taze nar
1 cay kasıgı hıc gaz problemı olmadı hatta gazını kendı cıkardı sende sımdı ver
ayrıntıları msn den yada telden konusalım sabah ara benı

Dil bağı konuşma ve beslenme bozukluğuna neden oluyormuş ama Eren de öyle bir problem yok,çok hafif varmış yani sorun yaratacak kadar değilmiş.Doktor kesmeye gerek bile yok dedi.Yinede aklıma takıldı ne bileyim.

Eren grip olmuş,burnu tıkalı,deniz suyu sıktım inşallah biraz rahatlatır yavrumu.Sık sık yıkamıcam artık,hasta oldu yavrum hemen...

amanın kızlar nerdesınız
ben bugun yazmamısım yazdım sanıyodum
kızıma mont aldım degıstırmeye gıttım babası begenmedı

Back