Eren acayip mızmız oldu,ne uyuyor ne mama yiyor.Herşeye ağlıyor,elindeki oyuncak düşse ağlıyor,benim eline tekrar vermemi istiyor,kendi almıyor.Kucağa alınca bile susmuyor,acayip bir ağlama şekli var sanki canı yanıyomuş gibi,ne yapacağımı şaşırdım oturdum bende ağlıyorum şimdi.Kimse yardıma gelmiyor,herkes burun kıvırıyor.Kimsesiz gibi hissediyorum kendimi,eşimde bi tuhaf oldu,yada ben öyle hissediyorum.Ona da sürekli bağırıyorum.Ne olacak bu halim bilmiyorum.En çokta Erene e üzülüyorum,benim oğlum böyle değildi,doğru düzgün ağlamazdı,ne derdi var anlamıyorum artık hiç susmadan gece gündüz ağlıyor
megryann kız adın neydı senın bıda yazsana
valla ben bılmem eryamanın neresınde oturuyon
selam dılekcım napıyon
emel canım etap 5 de.
Bu arada aşı nasıl gitti çok ağladımı:?
Eren acayip mızmız oldu,ne uyuyor ne mama yiyor.Herşeye ağlıyor,elindeki oyuncak düşse ağlıyor,benim eline tekrar vermemi istiyor,kendi almıyor.Kucağa alınca bile susmuyor,acayip bir ağlama şekli var sanki canı yanıyomuş gibi,ne yapacağımı şaşırdım oturdum bende ağlıyorum şimdi.Kimse yardıma gelmiyor,herkes burun kıvırıyor.Kimsesiz gibi hissediyorum kendimi,eşimde bi tuhaf oldu,yada ben öyle hissediyorum.Ona da sürekli bağırıyorum.Ne olacak bu halim bilmiyorum.En çokta Erene e üzülüyorum,benim oğlum böyle değildi,doğru düzgün ağlamazdı,ne derdi var anlamıyorum artık hiç susmadan gece gündüz ağlıyor
yok karnı actı emzırdım sustu ılac cok yakarmıs
emelcım ben guzel kentte evrım kentte oturdum harıkalar dıyarının ılk ucunda
devlet mahallesının karsısında
emel bı kackez daha sorarsam kızma bana adını sevdalıyım ben bırazda
su dılegı bı arayam barı
Ne derdi olduğunu anlamadığım için üzülüyorum ben,yavrum saatlerce ağlıyor ve nedenini bulamamak üzüyor beni.Doktoradan yeni geldik,kolik hala devam ediyormuş zinco ya devam yine.Ayrıca Eren in çok hafif dil bağı varmış,doktor sorun yaratmaz dedi ama yinede aklıma takıldı.
Eşim bana karşı çok iyi ama ben nankörlük ediyorum,gerçekten yardımcı oluyor onu görmezden gelemem.Sorun bende kıymet bilmiyorum....
Ne derdi olduğunu anlamadığım için üzülüyorum ben,yavrum saatlerce ağlıyor ve nedenini bulamamak üzüyor beni.Doktoradan yeni geldik,kolik hala devam ediyormuş zinco ya devam yine.Ayrıca Eren in çok hafif dil bağı varmış,doktor sorun yaratmaz dedi ama yinede aklıma takıldı.
Doktor kesmeye gerek yok,çok hafif dedi ama haftaya salı tekrar götürücem ne olur ne olmaz.Zinco fayda etmiyor benim oğluma,aktarlarda satılan bişey varmış,adını öğrenebilirsem almaya gidicem şimdi.Gaz sancısına daha iyi geliyormuş herhalde
yok karnı actı emzırdım sustu ılac cok yakarmıs
emelcım ben guzel kentte evrım kentte oturdum harıkalar dıyarının ılk ucunda
devlet mahallesının karsısında
emel bı kackez daha sorarsam kızma bana adını sevdalıyım ben bırazda
su dılegı bı arayam barı
İyi bari emmiş unutmuş.Sonrada uyumuştur zaten.
Güzelkent bana yakın 10 dk yürüme mesafesinde okyanus plaza var bize en yakın.Şimdi nerde oturuyorsun peki?
Sevilaycım annemler harikalar diyarının fatih kısmında.
fateh te camının altında bıldırıcı var ya oraya yakındım
sımdı sıncan lalade yım ama sıncan tarafında
dıl bagı kesılmezse kekeme olunuyodu galıba yalnıs hatırlamıyosam
evet dılek nurse harveys al 14 lıra
komsum ondan kullandı
erkekler daha gazlı oluyomus ya
bıde ben bennuya dogar dogmaz nar suyu verdım taze nar
1 cay kasıgı hıc gaz problemı olmadı hatta gazını kendı cıkardı sende sımdı ver
ayrıntıları msn den yada telden konusalım sabah ara benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?