2010 Ankara anneleri

Günaydın herkese hafta sonunuz nasıl geçti?Benimki yoğundu.Cumartesi günü eski okul arkadaşıma dikmene gittik misafirliğe sağolsun iyi ağırladı bizi.Dünde kurstan arkadaşlarım geldiler kocişi bir kaç saatliğine göndermek zorunda kaldım.Biraz bozuldu haklı olarak.Adamın bir cumartesi pazarı var onuda arkadaşlarımla doldurdum.Neyse sabah öptüm üzgün olduğumu söyledim bu hafta böyle bir şey olmayacağına söz verdim.Tamam dedi düzeldik şükür...

janım serhanla konuştum ben seni geldiği gün akşamı aradımmm o meseleyi hallettik bizzzz o zamanmüsit olduğumuz bir gün gideriz

eski okul arkadaşları derken bizim kızlar değil demi faruk abimin durumuna da üzüldüm valla adam haklıııı neyseki gönlünü almışınnn kocişin

slm kızlar nasılsınızzzz biz ailecenek iyi olmaya çalışıyoruzzz dün sincana gittim gezmeye çağan çok akıllıydı maşallah hiç bunaltmadı beni korktugum olmadı yani besimde abiyeler %50 indirime girmiş bi tane elbise aldım bizim kızın nişanına akşamda çocukları babanneden alıp gimsaya gittik sağolsun bu seferde yine doğukan hastalandı gimsada istifar edip durdum bi ara ağlıyacaktım yani bıktım dedim ev şurup dolu biri iyileşiyo öbürü hastalanıyo daha o düzelmeden öbürü başlıyoo yinede buna şükür rabbim millet ne hastalıklarla uğraşıyoo meltem pastalar börekler dolmalarr ohhh iyisin vallaaaa bizde isteriz ona göree jale istanbuldan daha dönmedi heral neyse çağanı yeni uyuttum şimdi temizlik zamanı hadi öptüm sizi kılzar

selaaaaaaaaaaaamm opuyorumnanaktan
annemlerdeyim şuan... azıcık üşütmüş annem, babamla hastaneye gittiler arda'da uyudu bi bakayım dedim bizim kızlar napıyo diye

dediğim gibi annemin de kızkardeşlerimin de haberi yoktu geleceğimden sürpriz yaptık ve çook sevindiler sanki bayram gelmiş gibiydi kaydirigubbakcemile3
annem durup durup ayy hala inanamıyorum yaa diyodu
dün bakırköy sahile gittik 4 bacı ve de oğlumla karnımızı doyurduk çay içtik kağıt helva yedik çok güzeldi iyi ki bebek arabasını da almışım yanıma ayrılmaz parçam oldu artık nereye gitsem götürüyorum kaydirigubbakcemile3
cuma akşamı dönmeyi düşünüyorum bakalım Allah nasip ederse cmt sabah orda olurum inşallah
hepinizi kocamaaaan öpüyorum ama bebişleri daha da kocaman opuyorumnanaktan

Geçmiş olsun canım.Üşütmeyim oralarda gezecem derken bak burda havalar iyice bozdu gelirken sıkı giyinin... Bizde sizi öpüyoruzzzzzzzzzzz

asımız var budgun asıya gıdıyok ınsallah atesımız cok olmaz

Hadi geçmiş olsun şimdiden.Aşıdan yarım saat önce calpol vermeyi unutmamışsındır inş.Bu arada bana ne zaman geliyonuz kızlar?Jale hafta sonu dönüyor ona ancak müsait olursa haftaya yada sonraki haftaya gideriz sanırsam.

megryann kız adın neydı senın bıda yazsana
valla ben bılmem eryamanın neresınde oturuyon

selam dılekcım napıyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…