• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ankara anneleri

Bu arada almadım msj ını canım yaa kk dan mı yazdın özel msj ? Öyleyse eğer dolmuştur boşaltayım msj ları şimdi...

Aslında çıktıktan sonra soru işareti yarattı giren kramplar ama ablam çok sıcak tutman gerekir kendini dedi.Ben başaramadım pek.Bu nedenle kramplar sinir etti biraz.Fizik tedavi sırasında iyiydim çıkınca sorun oluyor ilginç.Bu arada ıspanağa sinirlendim bugün.Biliyorsun yıkamak zor onu.Sıcak su bozulmuştu soğuk suyla ellerim dondu kramplarda eşlik edince sinirden orayı burayı tekmeledim dizim mosmor şimdi bükemiyorum acıdan.Pijama bile değse acıyor.Gerçi eşim o halimi görünce tamir etti hemen musluğu... Geçende elimi cama vurmuştum böyle.Aniden oluyor sakinleşemiyorum artık.Eşim çıldırdığımı düşünecek böyle giderse...
bende ablan gıbı sıcak tutmandan bahsetmıstım
hıst hıst sakın ol sınırlerıne hakım ol
Bu arada almadım msj ını canım yaa kk dan mı yazdın özel msj ? Öyleyse eğer dolmuştur boşaltayım msj ları şimdi...
evet burdan yazım özelden

Yok canım sen doğurmadan buluşuyoruz merak etme.Az önce jaleylede göörüştük salı günü büyük ihtimal geliyorum dedi.Şu an gelemeyen kimse yok gibi.Hem meltem,gonca,sevilay herkes işlerini salıya göre ayarladı.Açıkcası iptal etmekte istemiyorum.Çünkü çok büyük problem yok ortada şu an kimse için.Hastalıksa eğer hepimizin çocuklarında hafif kırgınlık var ayşenur zaten atlattı çok şükür çağan zaten hastalıkla kardeş :9: Eren dışında hasta diyebileceğimiz bir çocuk yok çok şükür...

canım ben inanki gelmeyi çok istiyorum biliyosun eşim eryamanda calıştıgına kesin gelirim gözüyle bakıyordum ben.eşimde götürürüm demişti bir engelim yoktu aslında.simdi baska yere gidince benim iş bu hale geldi.simdi yine konustum oda üzüldü götüremicem diye.kırk yılın bası bişey istedin falan diye.ama emelcim allahtan ümit kesilmez.eşim şimdi işe gitti bir eleman almak istiyorlar.bu gün biri gelecek eger o eleman işe alınırsa eşim beni bırakabilcegini söyledi:)))) inşallah alınırda bırakır beni:) yani çogunluk saglanmış erteleme olmasın tabi.ben bir ihtimal gelicem bakalım seni ararım canım.yani bilseydim benimkinin ordan cıkacagını cıkmadan sana olsun gelirdim.kısmet işte varya.zaten 5 kişi falan kesin.erteleme olmasın.eger gelemezsem kısmet birdahakine derim.keşke evim sizlerinkine yakın olsa amannn ankaranın bir ucu meltem geldi ya biliyordur mesafeyi.tugbayıda arayamadım dün sarjım yoktu.şimdi arayım diyorum da pazar ya ayıp olmaz heralde.kayboldu oda..

tamam emel
kim geliyosa gelsin bende gitmiyorum biletimi çarşambaya alıyorum buluşmak için gelen gelsin canım

meltemcim valla tebrik ediyorum koydun tavrını:) inşallah gelmek için çaba gösteriyorum ben.söz verdik tutmak lazım sartlar el verdigince..

herkese iyi hafta sonları:) eşlerinizle gezersiniz artık.ben evde gibiyim bugün.aslında çıkıp alışverişe gitmem gerek haftaya pazar kuzenimin nişanı var salonda olacak ve benim üstüme giyecek hiç bir seyim yok:( neyse gelir sanırım erken çıkarım bende.kıyafette nerden bulacaksam şimdi hamile kıyafetleri dünya para bir kere giymek için vermem okadar.normal kıyafette giyince göbek havaya kaldırıyor ön kısmını komik oluyor.güzel bir tunik falan bulursam aman giyerim pantolonla.kimsede kusura bakmasın yani.bizim buralarda kızlar böyle seylerde aman bir giyinirler ki sormayın.ben normal olcam yine.

meltemcim valla tebrik ediyorum koydun tavrını:) inşallah gelmek için çaba gösteriyorum ben.söz verdik tutmak lazım sartlar el verdigince..
canım ya tavır koymak degıl de ben abımlerı görmeye gıdecegım onca yol cekecem gelınce haftaya cuma dr randevumuz var yanı gıttıgme degsın dıyorum ben övunmek gıbı olmasın sözumun erıyımdır söz agızdan 1 kere cıkar benım felsefemde cevremdekıler ıyı bılır ne bekltır nede beklerım perı kızı da olsa gelmeyen 5 dakıkadan fazla beklemem
bana kalsa coktan kacınc bulusmayı yapmıstım dun buradan tasınan komsuma gıttım yenı kente 3 hafta önce vermıstım sözumu cuma aradı gelecegım sabah caya 10 gıbı orada olurum dedım ve esım ıse gıtmedı kar dısarıda
yınede gıttım esım gıdılmez bu havada dedı

kac hafta önce söz verdım olmaz gıdecegım dedım ve gıttım
karsımdakındende böyle anlayıs beklerım

herkese iyi hafta sonları:) eşlerinizle gezersiniz artık.ben evde gibiyim bugün.aslında çıkıp alışverişe gitmem gerek haftaya pazar kuzenimin nişanı var salonda olacak ve benim üstüme giyecek hiç bir seyim yok:( neyse gelir sanırım erken çıkarım bende.kıyafette nerden bulacaksam şimdi hamile kıyafetleri dünya para bir kere giymek için vermem okadar.normal kıyafette giyince göbek havaya kaldırıyor ön kısmını komik oluyor.güzel bir tunik falan bulursam aman giyerim pantolonla.kimsede kusura bakmasın yani.bizim buralarda kızlar böyle seylerde aman bir giyinirler ki sormayın.ben normal olcam yine.
hayırlı olsun allah tamamına erdırsın
bende hıc meraklı degılımdır gıyıme kusama
cek bı pantolon bı tısört kazak yeter modundayım
kımsenın kıyafetınıde elestırmem bazıları cok takar

bende ablan gıbı sıcak tutmandan bahsetmıstım
hıst hıst sakın ol sınırlerıne hakım ol

evet burdan yazım özelden

Yok canım gelmemiş msj. Dolu olunca mesaj kutum gelenler silinmiştir belki.Neyse eğer çok uzun değilse bir kontrol et tekrar gönder olmazsa.Yada konuşuruz sonra...

Günaydın canım nasılsın? Eren nasıl oldu? bugün daha iyidir inş.

canım ben inanki gelmeyi çok istiyorum biliyosun eşim eryamanda calıştıgına kesin gelirim gözüyle bakıyordum ben.eşimde götürürüm demişti bir engelim yoktu aslında.simdi baska yere gidince benim iş bu hale geldi.simdi yine konustum oda üzüldü götüremicem diye.kırk yılın bası bişey istedin falan diye.ama emelcim allahtan ümit kesilmez.eşim şimdi işe gitti bir eleman almak istiyorlar.bu gün biri gelecek eger o eleman işe alınırsa eşim beni bırakabilcegini söyledi:)))) inşallah alınırda bırakır beni:) yani çogunluk saglanmış erteleme olmasın tabi.ben bir ihtimal gelicem bakalım seni ararım canım.yani bilseydim benimkinin ordan cıkacagını cıkmadan sana olsun gelirdim.kısmet işte varya.zaten 5 kişi falan kesin.erteleme olmasın.eger gelemezsem kısmet birdahakine derim.keşke evim sizlerinkine yakın olsa amannn ankaranın bir ucu meltem geldi ya biliyordur mesafeyi.tugbayıda arayamadım dün sarjım yoktu.şimdi arayım diyorum da pazar ya ayıp olmaz heralde.kayboldu oda..

Canım nasip kısmet napalım hayırlısı olsun.Görüşürüz daha çok inş. Yaz gelsinde inş. biz çıkar geliriz sana bebek görmeye... Sağ salim kurtulun inş. ikinizde..
Tuğbayla bir konuşabilsek canım ona göre beraber gelme durumunuz netleşir.Onun kayınvalidesi gidecekti sanırım bugün değilmi? Sen olmazsa bir msj at yada ara canım yoksa başka türlü ulaşamayacağız o nete girmedikçe haberimiz olmayacak. 2 dk konuşur hemen kapatırsın yada sen müsait olunca beni ara dersin salı günü için.Çünkü o 2 şubat falanda sanıyor olabilir.Geçen buraya 2 şubat yazmış çünkü
:9:

Canım senin ne kusuruna bakacaklar.Karnın burnunda hamile halinle gidiyorsun gürültünün içine.Gitmesen bile niye gelmedin demez kimse.Kıyafeti 1 ay için almaya değmez evde kombine edersin kıyafetlerini deneyip.Hangisi gözüne hoş görünürse onu giyersin.. Herkes kıyafetine değil karnına bakar zaten...

canım ya tavır koymak degıl de ben abımlerı görmeye gıdecegım onca yol cekecem gelınce haftaya cuma dr randevumuz var yanı gıttıgme degsın dıyorum ben övunmek gıbı olmasın sözumun erıyımdır söz agızdan 1 kere cıkar benım felsefemde cevremdekıler ıyı bılır ne bekltır nede beklerım perı kızı da olsa gelmeyen 5 dakıkadan fazla beklemem
bana kalsa coktan kacınc bulusmayı yapmıstım dun buradan tasınan komsuma gıttım yenı kente 3 hafta önce vermıstım sözumu cuma aradı gelecegım sabah caya 10 gıbı orada olurum dedım ve esım ıse gıtmedı kar dısarıda
yınede gıttım esım gıdılmez bu havada dedı

kac hafta önce söz verdım olmaz gıdecegım dedım ve gıttım
karsımdakındende böyle anlayıs beklerım

hayırlı olsun allah tamamına erdırsın
bende hıc meraklı degılımdır gıyıme kusama
cek bı pantolon bı tısört kazak yeter modundayım
kımsenın kıyafetınıde elestırmem bazıları cok takar

Bu konuda aynıyız seninle.Bende çok dikkatliyimdir ve aynısını beklerim olmayınca kırılırmıyım evet ama o an bunu pek belli etmem.Gitmem bir dahaki davetlerine çünkü ben unutsam bile eşim sürekli hatırlatır sağolsun dır dır dır.Bak o gelmedi sana sen gidiyorsun bu kaç oldu bilmem ne başlar söylenmeye.Çünkü beni en çok takdir ettiği ve en çokda kızdığı konu arkadaşlıklarıma verdiğim değer önemdir.Hem beğenir bu huyumu hemde arkadaşlarımın bana olan davranışlarında aynı şeyi görmeyince üzülüp başımın etini yer.Kullanıyorlar seni der sürekli.İnan ben o kadarda uçta bakmıyorum bu konulara.Yıllardır yapım bu değişmezki zaten insan.Kin tutamam hemen affederim.Karşımdakini hep anlamaya çalışırım haksız olsa bile haklı tarafından yakalayıp anlayış gösteririm.Çoook arkadaşım 'emel gel sana ihtiyacım var' deyip ben koşa koşa dolmuşa atlayıp gittiğimde 'ay barıştık şimdi aradı eşim/sevgilim buluşacağız' deyip çekip gitmiştir beni bırakıp. Gecenin bir yarısı telefonla arayıp eşiyle sorunlarını anlatmış saatlerce dinlemişimdir eşim uyuyakalmıştır beni beklemekten.Daha neler neler var aslında kırılıp kırılıp sonra unutup hatırlamak istemediğim... En yakın eşidir insanın bunları gören bilen.Haliyle aileme,arkadaşlarıma,kardeşlerime en büyük tepkiyi o gösterir.Çooook kızar bana çooook... Tüm kavgalarımız bu yüzdendir.Ama inan onca yaşadığım olumsuzluklara rağmen kimseye sırtımı dönemiyorum çünkü affetmek istiyorum kimseye kızmak istemiyorum.Bu onları düşündüğümden değil tamamen kendimi üzmemek için.Biri bana kırıldığında uyuyamıyorsam ben birine kırıldığımda da uyuyamıyorum üzülüyorum.Affetmek beni rahatlatıyor.Ben hayattan bu şekilde besleniyorum.Eğer eşim gibi yapsaydım şu an bende yalnızlığı seçmiş olurdum etrafımda kimse olmazdı herkesi çıkarırdım hayatımdan.Eşimde benim gibiymiş çünkü.Hep bu yüzden zamanla onun gibi olacağımı söyler.Bu hayattan aldığımız tecrübeyle alakalı değilki.Yapı meselesi.O yalnız kalarak mutlu olduğunu görmüş daha az yıpratıldığını üzüldüğünü görmüş ve bu nedenle onu üzen herkesi çıkarmış hayatından.Bütün arkadaşlaşları resmen yalvarıyor onunla görüşmek için ama istemiyor çok kırılmış belli.Benim ise yaşadıklarımı görüp onun gibi yapmadığımı görünce sinirleniyor.O yalnız kalarak mutlu bense her ne kadar üzülsem kırılsamda etrafımdaki arkadaşlarımla,kardeşlerimle,dostlarımla sahte hayatımı paylaşmaktan mutluyum.Kaç günlük dünya birbirimizi üzmeye kırmaya değmez.Salladım gitti artık... Gelenede,gelmeyenede,arayanada,aramayanada,soranada,sormayanada,elimden tutanada,tutmayanada kırılmıyorum artık.Çünkü gün gelecek hiç birimiz burda olmayacağız.Defterlerimizde yazılı olan herşeyle diğer tarafta olup Rabbime hesap vereceğiz.Ben vicdanen herkese karşı sorumluluğumu yerine getirmek ve Rabbimin karşısında utanmamak onun istediği kul olmak için çabalıyorum.Bu dünyadaki çektiğimiz her sıkıntının cefanın mükafat olduğunu biliyorum.Eğer bunu bilmesem Rabbimin varlığını bilmesem ben emel olmazdım.Her sıkıntıda orayı düşünüp mutlu olmasam,her sevincimde ise yine orayı düşünüp korkmasam hayatım bu olmazdı.Rabbime sonsuz şükürler olsunki hepimiz sağlıklıyız sevdiklerimiz yanımızda.Rabbim tüm inananları korusun...

slm kokoşlar nbrsiniz?
ayşegül aradı bugün benden haber alınamıyormuş diye:))) bi girdim haber verim dedim. ben geliyorum şubat 2 de::)))) yok yok 1 inde biliyorum geliyorum 1 inde...
kayınvalidem gitme işini 2 sine bıraktı oziye bakıcak ben zeyneple gelicem ama bebişler çokmu hasta yani hastaysa zeynebi getirmesemmi bulaşırmı grip falan şimdi yazılanları okuyunca kafama takıldı napsam? almakta istiyorum zeynebi hem kayınvalideme ikisini birden bırakmak istemiyorum hemde zeynepte arkadaşlarıyla oynasın istiyorum...
birdahaki buluşma bende olsun kızlarrrr bak ona göre şimdiden söylüyorum sıramı kimse kapmasın:)))) kociş siz gelmeden birdaha kimseye bırakmaz valla o zaman kayınvalidede yok iki çocukla çıkmam zor olur siz gelirsiniz...
emel kayınvalidemin tavuk göğsü meşhurdur canım tavuk göğsü yaptırıyorum size... aslında mercimek köftesi yapmayı düşünmüştüm ama kısır yapılcaktı yanlış hatırlamıyorsam öyle bir konuşma geçti kısır varsa mercimek köftesine gerek yok sonuçta...
ayşegül canım yaşamkente gelmene gerek yok seni evinden alıcaz kocişle... hamile dedim eşime gidip alalım dedi sağolsun ona sormadan sana alırız diyemedim ben kullansam gelir alırdım zaten ama kociş bırakçağı için ona sormadan alırız diyemedim sağı solu belli olmaz pek huysuz bir herifim varda ondan canım ama ok ledi sağolsun gelip alıcaz seni haberleşiriz..
emelcim biz biraz geç gelebiliriz eşim 2 ye doğru gelirim almaya seni dedi ayşegülüde al gel 3ü bulur bidaha işe gitmicekmişde eve gelcekmiş o yüzden biraz geç olucak eşin erkenmi geliyor eve? çokmu geç olur bilemiyorum ama öyle olucak artık 2 saat oturur kalkarız napalım:(((((

kızlarrrrrrrrrrrr malesef kötü haberim var çağandan banada grip geçti çok kötüyüm ama hiç kimse kususruma bakmasın buluşmayada gelme niyetindeyim bu fırsatı kaçıramamam 2 gündür içmediğim ilaç ot bitki ne bulursam yapıyorum inş salı turp gibi aranızdayım ha bu arada sizler için bi sorun olmaz değilmi eger sorun olursa küsmem lütfen söyleyin

kızlarrrrrrrrrrrr malesef kötü haberim var çağandan banada grip geçti çok kötüyüm ama hiç kimse kususruma bakmasın buluşmayada gelme niyetindeyim bu fırsatı kaçıramamam 2 gündür içmediğim ilaç ot bitki ne bulursam yapıyorum inş salı turp gibi aranızdayım ha bu arada sizler için bi sorun olmaz değilmi eger sorun olursa küsmem lütfen söyleyin

:60:Bende aynı durumdayım,hapşıra hapşıra bi hal oldum :2::2::2:

açıkcası çok kötü durumdaysan çocukların sağlığı açısından topluma karışmamanı rica ederim bende olsam öyle yapardım yani büyükler hadi neysede çocuklar çok kötü atlatıyorlar hastalık olayını kilo verimleri başlıyor bir hastalık başladımı gerisi geliyor tamamen kurtulmak çok zor oluyor sende bir annesin beni anlıyor ve yazındada olduğu gibi kırılmıycağını düşünüyorum.
umarım salıya kadar atlatırsın...

ayşegül eşim sabahtan işe gitmicek öğleden sonra gidicek 1 de işte olur yani o yüzden plan değişti canım erken geçicez kısmetse emele ok ben gene ararım seni tam saat veririm...

:60:Bende aynı durumdayım,hapşıra hapşıra bi hal oldum :2::2::2:

sevılay dılek gecmıs olsun
bence bı sorun yaratmaz olacagı varsa olur cocuklarda bızde hastalık bu
yalnız sevılay gelmezsen haber et bende gelmem dırek sana gelırım cok özledım cunku senı zaten sen 1 kere bana gelsen cıkıp cıkıp gelecegım sana ama malesef olmadı
sakın gelmemezlık etme
ben gelmezsem dılekde gelemez
bende dılegı alır sana gelırım zaten 2 nızde hastaymıssınız

kızlar eren hala ıylesmemıs ve dılekte hastaymıs gelmek ıstemıyor dılek gelmezse bende gelemem malesef

Arkadaşlar sizin buluşma işi baya karışmış okudum da yazılanları inş buluşursunuz

slm kokoşlar nbrsiniz?
ayşegül aradı bugün benden haber alınamıyormuş diye:))) bi girdim haber verim dedim. ben geliyorum şubat 2 de::)))) yok yok 1 inde biliyorum geliyorum 1 inde...
kayınvalidem gitme işini 2 sine bıraktı oziye bakıcak ben zeyneple gelicem ama bebişler çokmu hasta yani hastaysa zeynebi getirmesemmi bulaşırmı grip falan şimdi yazılanları okuyunca kafama takıldı napsam? almakta istiyorum zeynebi hem kayınvalideme ikisini birden bırakmak istemiyorum hemde zeynepte arkadaşlarıyla oynasın istiyorum...
birdahaki buluşma bende olsun kızlarrrr bak ona göre şimdiden söylüyorum sıramı kimse kapmasın:)))) kociş siz gelmeden birdaha kimseye bırakmaz valla o zaman kayınvalidede yok iki çocukla çıkmam zor olur siz gelirsiniz...
emel kayınvalidemin tavuk göğsü meşhurdur canım tavuk göğsü yaptırıyorum size... aslında mercimek köftesi yapmayı düşünmüştüm ama kısır yapılcaktı yanlış hatırlamıyorsam öyle bir konuşma geçti kısır varsa mercimek köftesine gerek yok sonuçta...
ayşegül canım yaşamkente gelmene gerek yok seni evinden alıcaz kocişle... hamile dedim eşime gidip alalım dedi sağolsun ona sormadan sana alırız diyemedim ben kullansam gelir alırdım zaten ama kociş bırakçağı için ona sormadan alırız diyemedim sağı solu belli olmaz pek huysuz bir herifim varda ondan canım ama ok ledi sağolsun gelip alıcaz seni haberleşiriz..
emelcim biz biraz geç gelebiliriz eşim 2 ye doğru gelirim almaya seni dedi ayşegülüde al gel 3ü bulur bidaha işe gitmicekmişde eve gelcekmiş o yüzden biraz geç olucak eşin erkenmi geliyor eve? çokmu geç olur bilemiyorum ama öyle olucak artık 2 saat oturur kalkarız napalım:(((((

Ellerine sağlık canım zahmet etme bir şey yapmasanda olur sen gel yeter...

Ne demek canım ayşenur zaten atlattı aşı gibi oldu onun geçirdiği rahatsızlık.Zaten herkese bitki çayı yapacağım korunuruz merak etme...

açıkcası çok kötü durumdaysan çocukların sağlığı açısından topluma karışmamanı rica ederim bende olsam öyle yapardım yani büyükler hadi neysede çocuklar çok kötü atlatıyorlar hastalık olayını kilo verimleri başlıyor bir hastalık başladımı gerisi geliyor tamamen kurtulmak çok zor oluyor sende bir annesin beni anlıyor ve yazındada olduğu gibi kırılmıycağını düşünüyorum.
umarım salıya kadar atlatırsın...

ayşegül eşim sabahtan işe gitmicek öğleden sonra gidicek 1 de işte olur yani o yüzden plan değişti canım erken geçicez kısmetse emele ok ben gene ararım seni tam saat veririm...

ya biraz daha iyi gibiyim hani hapşuruk filan gibi bişey kalmadı ama sesim kısılmış yani bogazım ağrıyo ilaçları ve bitki çaylarını içmeye devam ediyorum bakalım akşama ice dururmum b elli olur ya gelemezsem emel adınada çok üzülürüm çünkü o çok çabalıyo yani nerdeyse bir aydır buluşma için uğraşıyo yani o yüzdende gelmek istiyorumm bakalım nasip kısmet

Meltemcim sağlık olsun inş. bir dahaki buluşmaya gelirsin.Fakat jalenin gelmesi sevilaya bağlı.Sevilay gelip gelmeme kararını kendisi versin bence...

Back