• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ankara anneleri

ya ozaman kızlar bugün bu konuyu netleştirelimm ve mümkünse çoğunluk gelmeye çalışalımmm valla çağanı 2 gündür iyileştirmeye çalışıyorumm

Canım hastayken çok mızmız oluyorlar.Hem çağan hasta ola ola bağışıklık kazanmıştır.Artık ayakta atlatacak zamanla bünye tanıdığı için hastalığı sağlamlaşıyor gitgide...

bende ona şaşıyorumya benim bildiğim hastalar yatar uyur diinlenir yok bizimkinde uku myku boyna bi ağlama hiçbirşeyden de geri kalmıyo yaramazlık yine aynı dün odadaki oyuncakları toplayım dedim yusufta çağanda mutfaktaydı bi baktım ağlama sesi arkasındanda çekmecelerin sesi pat küt diye benim oğlan 5 lt suyun üstüne çıkmış tabi aradada çekmeceleride karıştırmak istemiş kayınca gözünün kenarı çekemeceye gelmiş bayabi delinmiş yusufta sinirlenmiş bi yandan bağırıyor bi yandan çekmeceleri tekmeleyip dururyodu halbuki çekmecelerin ne suçu var senin oğlun yaramaz değilmi

ayşegül dilek jale tubadanda ses yok meltemde gidecek büyük bihtimal

Canım jale ancak pazartesi burda olur anladığım kadarıyla.Ayşegülle ben tuğbaya ulaşmaya çalışıyoruz yoksa onun durumunda bir sorun yok sadece yalnız gelemediği için tubişi bekliyoruz. Tubişte kayınvalidesini gönderince gelecek sanırım topiğe.Dilek bir şey söylemedi sadece eren hasta dedi.Belki o da gelemez. Meltemse buluşma olmayacaksa çıkacak yola. Durumu özetledim sanırım.Neyse herkes bir gelsinde bakalım olmazsa 2-3 gün öteleriz. Yada toplanırız biter bu geldi gelmiyor oluyor olmuyor sıkıntısı hepimiz muradımıza ermiş oluruz.Siz gelen durumundasınız yine.Birde beni düşünün hazırlık yapayımmı yapmayımmı diye kararsız kalıyorum net bir durum yok ortada haliyle gelip gelip bakıyorum kaldı şurda 2 gün.Bende ne yapacağımı bilmek istiyorum haklı olarak...

ya ozaman kızlar bugün bu konuyu netleştirelimm ve mümkünse çoğunluk gelmeye çalışalımmm valla çağanı 2 gündür iyileştirmeye çalışıyorumm

Bende aynı şeyi söylüyorum dünden beri.Buluşalım bir an önce yoksa hiç bir zaman olmayacak bu buluşma.Herkes aynı anda toplanamayacak şimdi 1-2 fire veriyoruz o zamanda vereceğiz.Kah düğün olacak,misafir gelecek,ev taşınacak,doğum olacak,hastalık olacak derken sıkıntılar bitmeyecek ve birimizden birimiz yine gelemeyecek.Bir şeyler yapsın herkes toplanalım kurtulalım bu telaşımızdan...

bende ona şaşıyorumya benim bildiğim hastalar yatar uyur diinlenir yok bizimkinde uku myku boyna bi ağlama hiçbirşeyden de geri kalmıyo yaramazlık yine aynı dün odadaki oyuncakları toplayım dedim yusufta çağanda mutfaktaydı bi baktım ağlama sesi arkasındanda çekmecelerin sesi pat küt diye benim oğlan 5 lt suyun üstüne çıkmış tabi aradada çekmeceleride karıştırmak istemiş kayınca gözünün kenarı çekemeceye gelmiş bayabi delinmiş yusufta sinirlenmiş bi yandan bağırıyor bi yandan çekmeceleri tekmeleyip dururyodu halbuki çekmecelerin ne suçu var senin oğlun yaramaz değilmi

Canım senin oğlan tanıyor artık virüsleri vız geliyor tırıs geçiyor çağana artık.Ben hastalığı gelişinden tanırım diyor aferin çağana.Ayakta atlatması en güzeli.Artık hep böyle olur o. Sevmez yatmayı.Aynı ben gibi yatmasın boşver morali bozuluyordur çocuğumun yatınca...

Kızlar goncayla konuştum o da işlerini salıya göre ayarlamış 1 saatte olsa gelip görecek bizleri çünkü salı akşamına yola çıkacaklarmış.Gelecek olanlar geliyorum yazsın durumumuzu bilelim olurmu?
Meltemcim tubişin sende numarası vardır evine gitmiştin daha önce bildiğim kadarıyla.Bugün ona msj lada olsa ulaşırsan kk ya durumunu yazıp ayşegülü bilgilendirirse seviniriz.Ben face te msj yazdım ama nete girmiyor şu ara sanırım.Gelecekler belli olsun yarına kadar anlaştıkmı kızlar?

Antibiyotiğe başladık bugün,ateşi çok şükür 38 i hiç geçmedi ama sürekli kusuyor :43::43:Kızlar gelip gelemeyeceğim Eren in durumuna bağlı,eğer biraz olsun düzelirse kesin gelirim

Nane limon yaptım,belki kusmasını keser diye ama fayda etmedi,ne yese anında çıkarıyor :43:

inş iyiyleşir canım biran önce çağanda hasta:5:

Ben çağanı artık hasta kategorisine koymuyorum maaşallah güçlendi o artık... :9:

Antibiyotiğe başladık bugün,ateşi çok şükür 38 i hiç geçmedi ama sürekli kusuyor :43::43:Kızlar gelip gelemeyeceğim Eren in durumuna bağlı,eğer biraz olsun düzelirse kesin gelirim

Canım üşüttüğü için kusuyor.Geçer inş. tez zamanda.Sorun değil yaza doğru tekrar buluşuruz ayşegülde oluruz bu defa belki.....

emelcim YAZA KALDIK SANIRIM

Yok canım sen doğurmadan buluşuyoruz merak etme.Az önce jaleylede göörüştük salı günü büyük ihtimal geliyorum dedi.Şu an gelemeyen kimse yok gibi.Hem meltem,gonca,sevilay herkes işlerini salıya göre ayarladı.Açıkcası iptal etmekte istemiyorum.Çünkü çok büyük problem yok ortada şu an kimse için.Hastalıksa eğer hepimizin çocuklarında hafif kırgınlık var ayşenur zaten atlattı çok şükür çağan zaten hastalıkla kardeş :9: Eren dışında hasta diyebileceğimiz bir çocuk yok çok şükür...

Valla tebrik ediyorum jaleyi.Kız şartlarını zorlayıp ulaşıyor hemen çağrıma.Teşekkür ederim jalecim ilgin için...

tamam emel
kim geliyosa gelsin bende gitmiyorum biletimi çarşambaya alıyorum buluşmak için gelen gelsin canım

Neyse buluşma olayından bir türlü giremedim kendi konuma.
Bugün fizik tedaviye gittim nihayet.11 aydır hiç böyle dinlenmedim sanırım.Çıktığımda resmen mayışmış uyumak üzereydim. Ömür boyu gitsem doymam herhalde.Eşimle ayşenurda bekleme yerinde oyalandılar.Eşim 'bendemi gitsem acaba' demeye başladı.Ama kısa sürdü çok yoğunluk vardı.Keşke 15 gün değilde 1 ay sürse.Tek sorun seans bitince sıcaklığımı koruyamıyorum kramp giriyor haliyle.Neyse bir kaç hırka götürcem yarın giderken yanıma... Valla dinlenmek isteyen herkese tavsiye ederim dermişim.
Aslında yaza doğru bir hafta sonu ayarlayalım kızlar yakınlarda bir hamam varsa hep beraber gidelim çocukları 2 saatliğine eşlerimize bırakıp hem hamam keyfi hem masaj hemde sauna yapalım.

Neyse buluşma olayından bir türlü giremedim kendi konuma.
Bugün fizik tedaviye gittim nihayet.11 aydır hiç böyle dinlenmedim sanırım.Çıktığımda resmen mayışmış uyumak üzereydim. Ömür boyu gitsem doymam herhalde.Eşimle ayşenurda bekleme yerinde oyalandılar.Eşim 'bendemi gitsem acaba' demeye başladı.Ama kısa sürdü çok yoğunluk vardı.Keşke 15 gün değilde 1 ay sürse.Tek sorun seans bitince sıcaklığımı koruyamıyorum kramp giriyor haliyle.Neyse bir kaç hırka götürcem yarın giderken yanıma... Valla dinlenmek isteyen herkese tavsiye ederim dermişim.
Aslında yaza doğru bir hafta sonu ayarlayalım kızlar yakınlarda bir hamam varsa hep beraber gidelim çocukları 2 saatliğine eşlerimize bırakıp hem hamam keyfi hem masaj hemde sauna yapalım.

emel fızıkten sonra dıkkat et yoksa zarar verır yarardan cok
gecmıs olsun ınsallah sıfa olsun ya kızarak yazmadım normal yazdım özel msj aldın demı

emel fızıkten sonra dıkkat et yoksa zarar verır yarardan cok
gecmıs olsun ınsallah sıfa olsun ya kızarak yazmadım normal yazdım özel msj aldın demı

Aslında çıktıktan sonra soru işareti yarattı giren kramplar ama ablam çok sıcak tutman gerekir kendini dedi.Ben başaramadım pek.Bu nedenle kramplar sinir etti biraz.Fizik tedavi sırasında iyiydim çıkınca sorun oluyor ilginç.Bu arada ıspanağa sinirlendim bugün.Biliyorsun yıkamak zor onu.Sıcak su bozulmuştu soğuk suyla ellerim dondu kramplarda eşlik edince sinirden orayı burayı tekmeledim dizim mosmor şimdi bükemiyorum acıdan.Pijama bile değse acıyor.Gerçi eşim o halimi görünce tamir etti hemen musluğu... Geçende elimi cama vurmuştum böyle.Aniden oluyor sakinleşemiyorum artık.Eşim çıldırdığımı düşünecek böyle giderse...

Back