Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelirsen bizle 8yada8.30 gibi alırız seni gelirsen akşam yaz buraya
Babamdan arabayı isticem,vermezse beni de alın hayrına
Slm kızlar hastanedeyim şu an sonuç göstermek için 13:30 u bekliyorum ayrıntılı ultrason çekildi sonuç yine aynı parlak nokta yine var ama eko temiz oldugu için sorun edilecek bişey degil sanırım dr'a soracagım bakalım... telden girdigim için okuyamıyorum sizi telin hafıza yeterli gelmedi ekranı büyütmeye seçemiyorum harfleri kk için çok hafıza gerekliymiş... eve dönünce bakarım artık
evet canım senin durumun daha zor ama inanıyorum herkez gelecek
son kararım dılek yarın ıkımız gıdıyosak yaz bana
ben dısarı cıkıyorum
ben korkmuyorum cocuguma dıger ınsanlardan yada bebeklerden hastalık gececek dıye gelıyorum
5 te gelıp okurum saglıkla kalın yarın görusuruk
Slm kızlar hastanedeyim şu an sonuç göstermek için 13:30 u bekliyorum ayrıntılı ultrason çekildi sonuç yine aynı parlak nokta yine var ama eko temiz oldugu için sorun edilecek bişey degil sanırım dr'a soracagım bakalım... telden girdigim için okuyamıyorum sizi telin hafıza yeterli gelmedi ekranı büyütmeye seçemiyorum harfleri kk için çok hafıza gerekliymiş... eve dönünce bakarım artık
Babamdan arabayı isticem,vermezse beni de alın hayrına
tamam ama benimle gelecekler kesin akşam üstü yazsınlar buraya ona göre hareket edelim
Yarın için bi sorunum yok cok şükür k.validem gelmedi bizle yani...
Sevilay kaçta hazır olayım götürüyosunuz demi beni :)
Ben msn e geçeyim sizden kim varsa bakayım bakalım
canım sakın kişisel alma ben genel olarak söyledim kırdıysam hakkını helal et ama yukrıdaki yazımdada kendimi ifade ettim umarım anlamışsındır beni...ya biraz daha iyi gibiyim hani hapşuruk filan gibi bişey kalmadı ama sesim kısılmış yani bogazım ağrıyo ilaçları ve bitki çaylarını içmeye devam ediyorum bakalım akşama ice dururmum b elli olur ya gelemezsem emel adınada çok üzülürüm çünkü o çok çabalıyo yani nerdeyse bir aydır buluşma için uğraşıyo yani o yüzdende gelmek istiyorumm bakalım nasip kısmet
ne uzadı konuda ne zormuş tanımadıgın insanlarla nette anlaşmak.yada ben beceremiyorum
üff meltem saçma sapan laf sokmalar yok o gelmezse ben gelmem gibi laflarda noluyor canım çocukmusun sen? burda ben başkasıyla muhattap oluyorum sen neden her lafa müdahele ediyorsun senin rahatsız olmadığın birşeye ben rahatsız olabilirim noluyor alttan alta laf sokmalar falan? ayşegül birşey diyor yok tavrını koyuyorsun ben birşey diyorum bana alttan laf sokmalar falan noluyor ya sen bu topiğin muhtarımı ilan ettin kendinide haberimiz yok???
hiç hoşlanmam böyle laf sokmalardan eğer buluşmadada böyle yapçaksan cidden herkese laf sokmalar falan gelme yani tartışma çıkmasın çünkü bende kaldıramam böyle şeyleri hiç hoş olmaz...
emelcim ben başından beri geliyorum zaten zeynebi getirmek konusunda kararsızım sadece ama çocuklar kaynaşsın istiyorum getirmek istiyorum ama kararsızım...
hastalık konusundada asla kimseyi kırmak değil amacım arkadaşlar yani zeynep bir kere hasta oldu bugüne kadar ve bir kez antibiyotik kullandı 2 yaşına geldi. o hastalık geçirdiği zamanı unutamam kilo verimleri falan baya kötü geçmişti. o yüzden tedirgin oluyorum sadece bana geçsin hiç problem değil atlatırım bir şekilde ama zeynebe geçmesi demek oğuzhana geçmesi demek...umarım doğru anlaşılmışımdır asla kişisel değil yani olay ama emelin dediği gibi yorumların hepsini okudum sonradan baya atlatılmış hastalıklar allahın izniyle bir sorun olmaz hiçbirimizin bebişlerine...
ayşegülcüm zeynep evde hep sıkılıyor getirmeyi düşünüyorum ama kesin değil, yalnız kalmaz seninkide oynarlar:)))
ne uzadı konuda ne zormuş tanımadıgın insanlarla nette anlaşmak.yada ben beceremiyorum
Yarın ne güzel tanışıp kaynaşcaz,boş yere birbirimizin kalbini kırmayalım.Tubacım,Meltem seni kırmak için yazmamıştır emin ol,o beni burada yalnız bırakmamak için öyle yazmıştır.Sen öyle yazınca,ben kırıldım açıkçası,çünkü öyle büyük bir hastalık yok ortada,ben gelmiyorum deyince,meltem de üzüldüğü için öyle yazmıştır.Unutun gitsin bu meseleyi,boş yere üzülmeyelim.Bakın ben yarın düğün cd mi getiricem,benim süper firikiki mi göreceksiniz,hatta güleme krizine bile girebilirsiniz