- 23 Mart 2009
- 369
- 10
- 296
Bir saat geri alsaydın tüm saatleri fazladan 1 saat daha tadını çıkarsaydın... Sende eşinin doğum gününde böyle sürprizler yapıyormusun?
Ümitköyde arcadıumun üst katında kırmızı restaurant var orayı beğeniyorum eminim gitmişsindir.3 yıl evlilik yıldönümlerimizde orda yemek yedik fakat geçen yıl ramazana denk geldiği için gitmedik.Bu yılda öyle olursa yine gitmeyiz.Daha sade bir yer düşünürüz.
Şu kart yazma olayını bende seviyorum bir kaç kez teşvik etmek amacıyla ben ona yaptım ama yazdığımla kaldım o geri dönüş yapmadı teşekkürden başka.Sevgiyi böyle ifade edemezmiş cart curt şımartmak için bile olsa yap bari...
aaa iyi fikirmiş kız seneye yapçam bunu:))))emel vazcayma sakın sürekli iste değişebiliyorlar bak denenerek sabittir:)))
benimkide aynı şekilde diyordu bakışından hareketlerinden anlıcakmışım falan filan(( anlayamıyorum yahu ben anlayış özürlüyüm lafla söyle banane:))))))
bende doğum günlerinde jestler yaparım. özel günlere özen göstermeleri açısından kadınlar abartmalı bence amacı ki erkekler dünden razı senden boşvermeye boşverememeli açısından.
mesela ilk evlendiğimizde eşim sevgiler günü için biz evliyiz bizim evlilik yıl dönümümüz var onlar sevgililer için desede ben azimle kutladım şimdi doğum günüm için beğendiğim parfümün sevgililer gününe daha yakışan bir hediye olduğunu söylicek kadar ilerledik
ne deyim azmin elinden birşey kaçmıyor:82:
gitmedim cnm oraya duymadımda... ankaraya geleli 3 yıl olcak şubatta ankaralı olmadığımız için ancak birilerinden duyuyoruz burası ünlü falan diye gidip deniyoruz ama orasını duymadık. alkollü mekanlara gitmiyoruz ama alkollümü orası?
birde çocukları bırakçak kimsemiz olmadığı için oyun alanı olan yerleri tercih etmemiz gerekiyor mecburen ama büyük rahatlık oluyor zeynep oyun alanında oynarken rahat ediyoruz.
başka türlü en romantik ortam bile çocuklar tarafından mahvedilebiliyor
zeynep mama sandalyesinde oturmaz milletin masalarında gezer durur.kocişte onun peşinde tabi ben masada yalnız oturmayamı geldim diyorum sonrada
ayyy gündüz bile uyumazdı her hafta dr daydık kolikli bebekmişya güya yok anam yok ben dr bilem dedim düpe düzz huysuz bebek bunun adıı ama çok zor allah sabır versin
sağol cnm amin inşallah. yeni yaşımda çocukların yemek yemelerini,uyumalarını, düzenli ve söz dinleyen çocuklar olmalarını diliyorum. he birde bu yaşımda hamile kalmamayı diliyorum:)))
benmeltem senin adın belli yahu zaten adı üstünde sen meltemsin:)))
yahu arkadaslar ben çok kilo aldım.çok sinir oluyorum bu duruma hemen verir miyim diye.sizin kilolarla aranız nasıl.verdniz mi tamamını yoksa daha varmı? ben ne yapcam allahım ya....
Ben yaptıkça rahatça sandalyesinde geriye yaslanıp izler kuru bir teşekkürle geçiştirirse bozuluyorum.Ama yinede o an için yüzünde tebessüm ve mutluluğu görmek hoş oluyor.Geçen yıl iyiden iyiye salladık özel günleri ama bu yıl tekrar başlayayım bari.Zaten şubat bir başlıyor biz hediye almaktan hediye düşünmekten 1 ay nasıl bitiyor anlamıyoruz bile.
Evet o dediğim yer alkollü.Normalde bizde alkollü yerlere gitmiyoruz fakat ilk evlilik yıldönümüzü orda kutlayınca klasik bir hal aldı her yıl oraya gitmek.Alışkanlıktan dolayı tek gittiğimiz alkollü yer orası.Ama eğer çok daha güzel o kalitede bir yer bulursak hemen rotayı değiştirebiliriz.Nedense ben bulamadım kaç yıldır.Nezih,sakin,canlı müzik,loş ışıklar,kaliteli hizmet,rahat mekan,değişik yemek çeşitlerinin olduğu ona yakın sevebileceğim bir yer bulursam gideceğim inş. Garipki bu saydığım özellikteki yerlerde hep alkollü oluyor...
sağol canım ne güzel dua etmişsin amiiiiiiiiiiiiiin inşallah...off karnım acıktı bişey hazırlamak istemiyorum geçmişe bi bakayım dedim ama dikkatli okumadığım için hiç bişey anlamadım bi tek tuba'nın doğum günü olduğunu anladım ama o da dünmüş heralde
olsun kutlama kutlamadır hiç yoktan iyidir demi tuba nice yıllara canım Rabbim hakkında herşeyin hayırlısını versin huzurlu mutlu uuupuzun bir ömrün olsun
cnm nasıl eklicez bu adresi bana özelden ad soyad şeklinde yazarmısınpişşşt ayşegül, melike, tuba facebook'da eklemek isterseniz profil adresim facebook.com/jjale
tamam canım yolluyorumcnm nasıl eklicez bu adresi bana özelden ad soyad şeklinde yazarmısın
ay benim oğlanmı o dedim resmen. aynı yaramazlıklar işte.gülermisin ağlarmısın? şuan belediye gelse anca paklar heralde evimi. hergün temizle gene aynı hale geliyor ozi kusuyor,zeynep döküyor dağıtıyorlar bir yandanda ay çıldırıcam.
temizlik için iyi bir kadın öneriniz varmı kızlar şöyle eli çabuk ve temiz biri.
Canım doğumdan sonra istemesende verirsin.Çünkü iki çocuk emzirme derken tempon nedeniyle gider kiolar.Şimdi çok takılma nasıl olsa doğum sonrası gidecek hepsi...
hah bıde unutsaydındısağol cnm amin inşallah. yeni yaşımda çocukların yemek yemelerini,uyumalarını, düzenli ve söz dinleyen çocuklar olmalarını diliyorum. he birde bu yaşımda hamile kalmamayı diliyorum:)))
amın amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn............................
benmeltem senin adın belli yahu zaten adı üstünde sen meltemsin:)))
ya genemı bu konu kısacası hamılelıkte 10 kılo verdım gerı 9 kılo aldım dogumdan geldıgımde 67 dımyahu arkadaslar ben çok kilo aldım.çok sinir oluyorum bu duruma hemen verir miyim diye.sizin kilolarla aranız nasıl.verdniz mi tamamını yoksa daha varmı? ben ne yapcam allahım ya....
olsun genede bı ılerleme var senın kocadaaaa iyi fikirmiş kız seneye yapçam bunu:))))emel vazcayma sakın sürekli iste değişebiliyorlar bak denenerek sabittir:)))
benimkide aynı şekilde diyordu bakışından hareketlerinden anlıcakmışım falan filan(( anlayamıyorum yahu ben anlayış özürlüyüm lafla söyle banane:))))))
bende doğum günlerinde jestler yaparım. özel günlere özen göstermeleri açısından kadınlar abartmalı bence amacı ki erkekler dünden razı senden boşvermeye boşverememeli açısından.
mesela ilk evlendiğimizde eşim sevgiler günü için biz evliyiz bizim evlilik yıl dönümümüz var onlar sevgililer için desede ben azimle kutladım şimdi doğum günüm için beğendiğim parfümün sevgililer gününe daha yakışan bir hediye olduğunu söylicek kadar ilerledik
ne deyim azmin elinden birşey kaçmıyor:82:
gitmedim cnm oraya duymadımda... ankaraya geleli 3 yıl olcak şubatta ankaralı olmadığımız için ancak birilerinden duyuyoruz burası ünlü falan diye gidip deniyoruz ama orasını duymadık. alkollü mekanlara gitmiyoruz ama alkollümü orası?
birde çocukları bırakçak kimsemiz olmadığı için oyun alanı olan yerleri tercih etmemiz gerekiyor mecburen ama büyük rahatlık oluyor zeynep oyun alanında oynarken rahat ediyoruz.
başka türlü en romantik ortam bile çocuklar tarafından mahvedilebiliyor
zeynep mama sandalyesinde oturmaz milletin masalarında gezer durur.kocişte onun peşinde tabi ben masada yalnız oturmayamı geldim diyorum sonrada
dılekcıgım göze mı gelıyon ne allah beterınden esırgesın3 odamızın elektrik tesisatı yandıAklımı kaçırmak üzereyim,niye her şey beni buluyor,anlamıyorum.Sağolsun babam ve eniştem hallettiler,yoksa tesisatçılar dünyanın parasını istiyorlardı Eren artık mamadan başka bir şey yeyip içmez oldu,tekrardan başa döndük ne yazık ki Yarın yine misafirim var,mecburen yine geceden hazırlıcam,görümcem bende ama kalmak istemiyor akşam,ısrar etmeme rağmen,sıkıldı galiba benden
pişşşt ayşegül, melike, tuba facebook'da eklemek isterseniz profil adresim facebook.com/jjale
amın amın..............................................amınsağol canım ne güzel dua etmişsin amiiiiiiiiiiiiiin inşallah...
topikteki bu msjı okuyan tüm arkadaşlardan bir amiiiin istiyorum şöyle içten kimin duası kabulolcağı belli olmaz dimi ama
baktıydımdı faceden
valla benım apt komsum var hem elı cabuk hem tıtızay benim oğlanmı o dedim resmen. aynı yaramazlıklar işte.gülermisin ağlarmısın? şuan belediye gelse anca paklar heralde evimi. hergün temizle gene aynı hale geliyor ozi kusuyor,zeynep döküyor dağıtıyorlar bir yandanda ay çıldırıcam.
temizlik için iyi bir kadın öneriniz varmı kızlar şöyle eli çabuk ve temiz biri.
canlarım biraz geride kaldım ben.muhabbet ilerlemiş.yılbası falan tartışmışız.tabi herkes farklı görüş ve fikirlere sahip.dinimizi en layıkı ile yasamak tabiki çok güzel.ancak kırk yılda bir oluyor böyle kutlamalar.ben açıkçası cok karsıt degilim.günah olabilir elbette ama bu kutlama sekline göre degişir.ben 3 yıldır eşimle yılbaslarında dansözlü içkili çalgılı çengili kutlamalara katıldım.bu yıl hamile olmam sebebiyle olmadı.yani sonuçta dogum günlerimizde evlilik yıldönümlerimizde hep kutlama yaparız.alkollü veya alkolsüz.yılbası bahane oluyor bize cıkıp biryerde eglenmek için.yılbası falan olmazsa çıkcagımız yokki böyle yerlere.dogum günü evlilik falan bunlar bizde romantik oluyor eglenceli degil.yılbası kutlama bahane yani eglenmek için yoksa dinimizde elbette yok.sizler dügün falan sevmez misiniz?yılbasları olmasada cıkıp biryerlere eglenmeye gitmez misiniz? kırk yılda bir de olsa ya esimle bi kadeh sarap içiyim demek aklınıza gelmezmi? lütfen garipsemeyin.sadece düşüncelerimi yazıyım dedim.yazan arkadaslar içki yılbası karsıtı gibi geldide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?