2010 Ankara anneleri

slm ankara anneleri nabersiniz?

ben berbat durumdayım meleğim sabaha kadar hiiç uyumuyor gündüzde uyanmıyor deli olacağım uykusuz dolanıyorum günlerdir ortalarda...2 gün annemlerde kaldımda biraz rahat ettim( ne zaman normale dönecek bu çocuk yaaaaaaaaaa(((((

Zamanla düzene giriyor bir dönem geceyi gündüzü ayırt edemedikleri için gündüz uyuyorlar.Aslında en iyi sevilay bilir çağanda ilk doğduğu zamanlar hep gündüz uyuyordu.Şimdi düzene girdi sanıyorum...

Hiç sirkeli kurabiye yapmamıştım.Umarım kötü kokmuyordur hiç sevmem sirke kokusunu.Ama denemek isterim tarifi.

Mutlu yıllar canım... Eşinin sürprizlerinden mutlu olmuşsun bayağı ne güzel inş hayat boyu hep güzel şeyler yaşatır sana.Bizimkinin öyle güzel marifetleri yok.Sürpriz mi oda kim modundayız....

Normalde dizileri izleyemiyorum hatta yaprak dökümünü doğumdan sonra hiç izlememiş bile olabilirim ama bugün finalini kaçırmak istemedim ve izledim.Son 10 dk sına kadar sıkıcı geldi.Şevketin sedefi gelinlikle nikahtan çıkarken ağaç arkasından izlemesi ali rıza beyin ölümü ve o andaki hayalinde çocuklarıyla vedalaşması.En çokta fikretin 'babacım' diyerek sol elinde gül tutan ve uyuduğunu sanan babasının eline dokunup ve çektiği sahne.Süper oyunculuk hakkını vere vere oynamış bennu yıldırımlar.Can alıcı sahneler bunlardı benim için fikretle beraber benimde gözlerim doldu hatta ağladım onunla beraber.Babama ne ağlıyorsun filmlere derdim aynı onun gibi ağlıyorum artık.... :84:

Dondurmak aslında kapatmak demek.İster bir süreliğine kapatırsın ister tamaman kapatırsın.Çıkış yaptığın hesap bölümünden hesap ayarlarına geldiğinde en altta hesabı dondur yazar mavi renkte sonrada bir kaç seçenek gelir süreklimi kapatmak istiyorsun yoksa bir süreliğinemi diye.Birini seçersin şifreni ister kapatırsın.Hesabı kapattığın içinde kimse görmez seni.Ne zaman istersen o zamanda tekrar mail adresini şifreni yazarak geri dönersin...

Mutlu yıllar canım... Eşinin sürprizlerinden mutlu olmuşsun bayağı ne güzel inş hayat boyu hep güzel şeyler yaşatır sana.Bizimkinin öyle güzel marifetleri yok.Sürpriz mi oda kim modundayız....
sağol cnm. ay benim kociş çiçek falan alırdı özel günlerde ama öyle kart falan yazmazdı... yani hani güzel sözler falan öyle zor çıkar kendisinden maalesef bu sefer çiçeğin içinden not çıktı ama ben tabi beklemediğim için çiçeği aldım sarıldım teşekkür ettim falan bana bakıp duruyo ay bi anlam veremedim demiyorda not var falan diye koklamaya kalktım notu gördüm 5 dk falan geçmişti
hele şükür dicekti eşim nerdeyseneyse notu okudum şaşırdım kendi yazısı çiçekçiye yazdırmaya çekinir tabi
yemek rezarvasyonları düşünülmüş yapılmış bile falan güzel geçti yani...
ama gittiğimiz yeri beğenmedim şık bi yer diye bekliyorduk baya övülmüştü iskenderi falan güzeldir diye uludağ et lokantası ümitköyde belki bilirsiniz zeynep için oyun alanının olması haricinde hiçbir şeyini beğenmedik.fiyatları o kalitesizliğe göre baya yüksekti.ne tatlısı, ne iskenderi, ne mekanı nede garsonların hizmetini hiç beğenmedik. ama günümüzü berbat etmedik moralimizi bozmadık.
kutlamaya evde devam ettik ay hergün doğum günüm olsa hiç bitmese dedim...
gece 12 olunca eşim dedi artık doğum günün bitti normal güne geçtik ve balkabağına dönüştü herşey gene

sağol cnm amin inşallah.
evet tuba ismim doğru hatırladın ama takılmıyorum merak etme çünkü bende emel harici kimsenin adını bilmiyorum tanıştıkça zamanla aklımda kalır şimdi sorsam gene unutucam diye sormuyorum bile:))))
emel facede ekli bende unutmuyorum..

emel buarada face hesabını neden dondurdun canım hayırdır? bazen duyuyorum dondurdum diyenleride nedne dondurulur face hesabı bunu çözemedim?

benımdeılk oglum öle olmustu
gun ıcınde zorla uyanık tut altını ustunu ac sonra aksam yatar unduz gece ayrımını bılır ben ılk dogdugunda sabah perdelerı actım yuzune ısık vurdu gecede 8 den sonra hıc kaldırmadım yataktan altını acmak dısında ısıgıda acmadım gece gunduz ayrımını ögrettım sımdı 6 30 uyanma 8 9 gııde uyuma saatımız
Hiç sirkeli kurabiye yapmamıştım.Umarım kötü kokmuyordur hiç sevmem sirke kokusunu.Ama denemek isterim tarifi.
bellım bıle olmuyor benım tarıflerımın cogunda vardır sırke
ay kıyamam
emel bak dıkkat et bennu yıldırımlar
bennunun adını ondan esınlendım ben cok sevıyorum
işallah bennu da onun gıbı işinı ıyı yapar
tesekkurler emelcıgım
neyse hıc yoktan ıyıdır
ya hıc yapmasaydı
yenı yasın mutluluk getırsın sana
galıba uzun sure gırmeyınce ıptal oluyomus

ayyy gündüz bile uyumazdı her hafta dr daydık kolikli bebekmişya güya yok anam yok ben dr bilem dedim düpe düzz huysuz bebek bunun adıı ama çok zor allah sabır versin

dogum günün kutlu olsun canım ailenle ve sevdiklerinle birlikte nice nice mutlu yıllaraaa

dogum günün kutlu olsun canım ailenle ve sevdiklerinle birlikte nice nice mutlu yıllaraaa

sağol cnm amin inşallah. yeni yaşımda çocukların yemek yemelerini,uyumalarını, düzenli ve söz dinleyen çocuklar olmalarını diliyorum. he birde bu yaşımda hamile kalmamayı diliyorum:)))

benmeltem senin adın belli yahu zaten adı üstünde sen meltemsin:)))

canım ya doğum günün kutlu olsun.biraz geç oldu ama.amin inşallah.hersey istedigin gibi olsun

yahu arkadaslar ben çok kilo aldım.çok sinir oluyorum bu duruma hemen verir miyim diye.sizin kilolarla aranız nasıl.verdniz mi tamamını yoksa daha varmı? ben ne yapcam allahım ya....

Bir saat geri alsaydın tüm saatleri fazladan 1 saat daha tadını çıkarsaydın... Sende eşinin doğum gününde böyle sürprizler yapıyormusun?
Ümitköyde arcadıumun üst katında kırmızı restaurant var orayı beğeniyorum eminim gitmişsindir.3 yıl evlilik yıldönümlerimizde orda yemek yedik fakat geçen yıl ramazana denk geldiği için gitmedik.Bu yılda öyle olursa yine gitmeyiz.Daha sade bir yer düşünürüz.
Şu kart yazma olayını bende seviyorum bir kaç kez teşvik etmek amacıyla ben ona yaptım ama yazdığımla kaldım o geri dönüş yapmadı teşekkürden başka.Sevgiyi böyle ifade edemezmiş cart curt şımartmak için bile olsa yap bari...

yahu arkadaslar ben çok kilo aldım.çok sinir oluyorum bu duruma hemen verir miyim diye.sizin kilolarla aranız nasıl.verdniz mi tamamını yoksa daha varmı? ben ne yapcam allahım ya....

şimdi sana kiloları verdim hatta kilo almak için vitamin+kan şurupları kullanarak kilo almaya çalışıyorum.. halsiz kalmamak adına tansiyonum düşük çünkü dicem kızıcaksın o yüzden demiyorum

zamanla verirsin ya kendini birden zorlama sağlığından olma... öyle sıkı diyet falan uygulama sakın şimdi çocuklar küçükken hep diyet hem çocuk bakımı zor olur... az daha sabret...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…