slm ankara anneleri nabersiniz?
ben berbat durumdayım meleğim sabaha kadar hiiç uyumuyor gündüzde uyanmıyor deli olacağım uykusuz dolanıyorum günlerdir ortalarda...2 gün annemlerde kaldımda biraz rahat ettim( ne zaman normale dönecek bu çocuk yaaaaaaaaaa (((((
Geldim ayol burdayım... Face hesabını bir süre dondurdum canım birde rahatsızdım gerçi geçmedi hala boğazım tam iyileşmedi.Misafirmi var yılbaşına? Kolay gelsin canım.Ben evlendiğimden beri kutlamıyoruz artık.Uyuyoruz.Hatta geçen yılada uyuyarak girmiştim... :116:[/QUOT
geçmiş olsun canımmm evt facende dondurulmuş bu arada dündü zannedersem benimde aklıma sizle geçirdiğimiz yılbaşı gelmişti serhanlara gitmiştikya şükran abla filan vardı ozaman evli değilmiydin canım sen sanki faruk beyde vardııı yada nişanlımıydın acaba
2005 e giriyorduk hayatım o zaman.13 kasım 2005 de nişanlandık farukla sevgili bile değildik 2005 in başında.Yani sizinle kutladığım yılbaşı son oldu.Bende bilmiyordum o zamana kadar yılbaşı kutlamanın günah olduğunu.Öğrenince ve eşimde sıcak bakmayınca kutlamamaya başladık.Yani 5 yıldır normal bir gün gibi geçiyor.İslami olarak yılbaşına sanırım 10-15 gün önce girmiştik.Arkadaşlarınla normal bir gün gibi geçirin işte boşver sanki kutlayıpta eline şampanya alıp hop hop demiyorsunya dansözlerle.Bence kutlama budur.İçkili dansözlü sazlı sözlü bir şeyler yapacağınıda sanmıyorum.En son kutlamamızda normal bir gün gibiydi zaten.Siz okey oynadınız bense mutfaktan çıkamadımevin sahibi bayağı hamarattı o gün Hani diyeceğimki böyle kutlamaların gözü çıksın pestilim çıkmıştı aaaaaaa
Aman yılbaşı bahane maksat dostlarla bir araya gelip iki kelam bir şey paylaşmak.Onun dışındaki özel kutlamalar bize yakışmaz zaten.Biz bildiğimiz yolda dosdoğru gidelim... İçki yok değilmi sevilay kutlamanızda?Yusufun içtiğini hiç hatırlamıyorum...
belinaycım ben sana yaptıgım bir tuzlu kurabiye tarifi yazayım bak.çok güzel oluyor 1Paket oda sıcaklığında yumuşamış margarin..
1Çay bardağı sıvıyağ
1Çay bardağı sirke
1Yumurta sarısı(beyazı üzerine)
3Yemek kaşığı şeker
1Tatlı kaşığı tuz
1Paket kabartma tozu
1 tatlı kaşıgı mahlep
Alabildiği kadar un
hamuru yap biraz buzdolapta dinlendir.daha sonra kurabiye kalıpları ile şekillendir.önce yumurta akına sonra susama çörek otuna bula 200 derecede pişir.çokta kolay
Dinî âyîne katılmadan yılbaşı dolayısıyla toplantı ve eğlence yapan müslümanlar, bu eğlencelerde ayrıca hiçbir haram işlemeseler dahi, kökeni dinî (İslâm'dan başka ve ona göre bugün mûteber olmayan bir dîne dayalı) olan bir faâliyete katıldıkları ve başka dinden olanlara -dinle ilgili bir konuda- benzer hale geldikleri için günah işlemiş olurlar. Yukarıda kaynağını verdiğimiz, "Bir din ve kültür topluluğuna kendini benzetenler onlardan sayılır" meâlindeki hadîs bu davranışı yasaklamaktadır
canım çok güzel bir öneri yapmışsın okudum şimdi verdiğin linkte gayet güzel açıklamış. bu cümlede açıkca söylemiş zaten ayetlerle örnek vererek
biz yılbaşı akşamı erkenden uyuyoruz hatta yılbaşı programlarını bile seyretmemek adına...
normal birgün değil hatta sevmediğimiz birgün sayılır
ay hala karar veremedim saç modelime kısa kestirmek istiyorum hamilelikte saçlarım baya cansızlaştı gibi dökülmede oldu tabi. 2 hamilelik yakın zamanlarda olduğu içinde tabi etkisi var. kısaltıp uzatmayı hedefliyorum ama yakışırmı acaba karar veremedimki
eşimde takıktır zaten saç olayına kısa saçıda hiç sevmez bana tamam dedi ama yakışmazsa başımın etini yer valla
dün doğum günümdü kocişin süprizleriyle çok güzel geçti
bende lısedeyken bı komsum radyoda dınlemıs o söylemıstı hırıstıyanların bayramı dıy bende ılk kez arastırdım
yenı yasın sana saglık mutluluk ve bol paralar getırsın tugbacıgım
yoksa aysegulmuydu
canım ya ben pek terelellıyım unutuyom valla kusuruma bakmayın garı
seılay kalınlıgı degıl kalıp olarak cay bardagı
bak kalıbında yokmus
hılal seklındede yapabılırsın
yarım yarım kes cay bardagıyla
ya kızlar face nıye dondurulur
ne ıse yaar bıde nasıl yapılıyo
bennusun öksurugu hla kesılmedı
sesıde kısık
sağol cnm. ay benim kociş çiçek falan alırdı özel günlerde ama öyle kart falan yazmazdı... yani hani güzel sözler falan öyle zor çıkar kendisinden maalesefMutlu yıllar canım... Eşinin sürprizlerinden mutlu olmuşsun bayağı ne güzel inş hayat boyu hep güzel şeyler yaşatır sana.Bizimkinin öyle güzel marifetleri yok.Sürpriz mi oda kim modundayız....
bende lısedeyken bı komsum radyoda dınlemıs o söylemıstı hırıstıyanların bayramı dıy bende ılk kez arastırdım
yenı yasın sana saglık mutluluk ve bol paralar getırsın tugbacıgım
yoksa aysegulmuydu
canım ya ben pek terelellıyım unutuyom valla kusuruma bakmayın garı
seılay kalınlıgı degıl kalıp olarak cay bardagı
bak kalıbında yokmus
hılal seklındede yapabılırsın
yarım yarım kes cay bardagıyla
ya kızlar face nıye dondurulur
ne ıse yaar bıde nasıl yapılıyo
bennusun öksurugu hla kesılmedı
sesıde kısık
benımdeılk oglum öle olmustuslm ankara anneleri nabersiniz?
ben berbat durumdayım meleğim sabaha kadar hiiç uyumuyor gündüzde uyanmıyor deli olacağım uykusuz dolanıyorum günlerdir ortalarda...2 gün annemlerde kaldımda biraz rahat ettim( ne zaman normale dönecek bu çocuk yaaaaaaaaaa (((((
bellım bıle olmuyor benım tarıflerımın cogunda vardır sırkeHiç sirkeli kurabiye yapmamıştım.Umarım kötü kokmuyordur hiç sevmem sirke kokusunu.Ama denemek isterim tarifi.
ay kıyamamMutlu yıllar canım... Eşinin sürprizlerinden mutlu olmuşsun bayağı ne güzel inş hayat boyu hep güzel şeyler yaşatır sana.Bizimkinin öyle güzel marifetleri yok.Sürpriz mi oda kim modundayız....
emel bak dıkkat et bennu yıldırımlarNormalde dizileri izleyemiyorum hatta yaprak dökümünü doğumdan sonra hiç izlememiş bile olabilirim ama bugün finalini kaçırmak istemedim ve izledim.Son 10 dk sına kadar sıkıcı geldi.Şevketin sedefi gelinlikle nikahtan çıkarken ağaç arkasından izlemesi ali rıza beyin ölümü ve o andaki hayalinde çocuklarıyla vedalaşması.En çokta fikretin 'babacım' diyerek sol elinde gül tutan ve uyuduğunu sanan babasının eline dokunup ve çektiği sahne.Süper oyunculuk hakkını vere vere oynamış bennu yıldırımlar.Can alıcı sahneler bunlardı benim için fikretle beraber benimde gözlerim doldu hatta ağladım onunla beraber.Babama ne ağlıyorsun filmlere derdim aynı onun gibi ağlıyorum artık.... :84:
tesekkurler emelcıgımDondurmak aslında kapatmak demek.İster bir süreliğine kapatırsın ister tamaman kapatırsın.Çıkış yaptığın hesap bölümünden hesap ayarlarına geldiğinde en altta hesabı dondur yazar mavi renkte sonrada bir kaç seçenek gelir süreklimi kapatmak istiyorsun yoksa bir süreliğinemi diye.Birini seçersin şifreni ister kapatırsın.Hesabı kapattığın içinde kimse görmez seni.Ne zaman istersen o zamanda tekrar mail adresini şifreni yazarak geri dönersin...
neyse hıc yoktan ıyıdırsağol cnm. ay benim kociş çiçek falan alırdı özel günlerde ama öyle kart falan yazmazdı... yani hani güzel sözler falan öyle zor çıkar kendisinden maalesefbu sefer çiçeğin içinden not çıktı ama ben tabi beklemediğim için çiçeği aldım sarıldım teşekkür ettim falan bana bakıp duruyo ay bi anlam veremedim demiyorda not var falan diye koklamaya kalktım notu gördüm 5 dk falan geçmişti
hele şükür dicekti eşim nerdeyseneyse notu okudum şaşırdım kendi yazısı çiçekçiye yazdırmaya çekinir tabi
yemek rezarvasyonları düşünülmüş yapılmış bile falan güzel geçti yani...
ama gittiğimiz yeri beğenmedim şık bi yer diye bekliyorduk baya övülmüştü iskenderi falan güzeldir diye uludağ et lokantası ümitköyde belki bilirsiniz zeynep için oyun alanının olması haricinde hiçbir şeyini beğenmedik.fiyatları o kalitesizliğe göre baya yüksekti.ne tatlısı, ne iskenderi, ne mekanı nede garsonların hizmetini hiç beğenmedik. ama günümüzü berbat etmedik moralimizi bozmadık.
kutlamaya evde devam ettik ay hergün doğum günüm olsa hiç bitmese dedim...
gece 12 olunca eşim dedi artık doğum günün bitti normal güne geçtik ve balkabağına dönüştü herşey gene
galıba uzun sure gırmeyınce ıptal oluyomussağol cnm amin inşallah.
evet tuba ismim doğru hatırladın ama takılmıyorum merak etme çünkü bende emel harici kimsenin adını bilmiyorum tanıştıkça zamanla aklımda kalır şimdi sorsam gene unutucam diye sormuyorum bile:))))
emel facede ekli bende unutmuyorum..
benıdemı bılmıyon
ama bılınce daha samımı oluyo
emel buarada face hesabını neden dondurdun canım hayırdır? bazen duyuyorum dondurdum diyenleride nedne dondurulur face hesabı bunu çözemedim?
ayyy kuzum hatırladıkça gülüyorum ogüne sen acayip kızmıştın serhana boyna uyumuştu zannedersemmm sabah biz kalkıp gittigimizde haberi bile yoktu2005 e giriyorduk hayatım o zaman.13 kasım 2005 de nişanlandık farukla sevgili bile değildik 2005 in başında.Yani sizinle kutladığım yılbaşı son oldu.Bende bilmiyordum o zamana kadar yılbaşı kutlamanın günah olduğunu.Öğrenince ve eşimde sıcak bakmayınca kutlamamaya başladık.Yani 5 yıldır normal bir gün gibi geçiyor.İslami olarak yılbaşına sanırım 10-15 gün önce girmiştik.Arkadaşlarınla normal bir gün gibi geçirin işte boşver sanki kutlayıpta eline şampanya alıp hop hop demiyorsunya dansözlerle.Bence kutlama budur.İçkili dansözlü sazlı sözlü bir şeyler yapacağınıda sanmıyorum.En son kutlamamızda normal bir gün gibiydi zaten.Siz okey oynadınız bense mutfaktan çıkamadımevin sahibi bayağı hamarattı o gün Hani diyeceğimki böyle kutlamaların gözü çıksın pestilim çıkmıştı aaaaaaa
Aman yılbaşı bahane maksat dostlarla bir araya gelip iki kelam bir şey paylaşmak.Onun dışındaki özel kutlamalar bize yakışmaz zaten.Biz bildiğimiz yolda dosdoğru gidelim... İçki yok değilmi sevilay kutlamanızda?Yusufun içtiğini hiç hatırlamıyorum...yok hayatım sıradan bi oturuma olacak bizim kılzra çalışıyoya normalde cumarteside izinli olunca cuma sana geliriz dediler bende buyrun gelin oturalım hep beraber dedimm yusuf zaten hayatta içmez bilirsin anam bide benim kocam içmeden sarhoş gibi bilmiyonmu onu bide içtiğini düşüncsene öyle yani anlayacagınnn ha bu arada bu haftayıda atlatakta haftaiçi bigün yada sonu serhana gidelim yaa
Zamanla düzene giriyor bir dönem geceyi gündüzü ayırt edemedikleri için gündüz uyuyorlar.Aslında en iyi sevilay bilir çağanda ilk doğduğu zamanlar hep gündüz uyuyordu.Şimdi düzene girdi sanıyorum...
sağol cnm. ay benim kociş çiçek falan alırdı özel günlerde ama öyle kart falan yazmazdı... yani hani güzel sözler falan öyle zor çıkar kendisinden maalesefbu sefer çiçeğin içinden not çıktı ama ben tabi beklemediğim için çiçeği aldım sarıldım teşekkür ettim falan bana bakıp duruyo ay bi anlam veremedim demiyorda not var falan diye koklamaya kalktım notu gördüm 5 dk falan geçmişti
hele şükür dicekti eşim nerdeyseneyse notu okudum şaşırdım kendi yazısı çiçekçiye yazdırmaya çekinir tabi
ama gittiğimiz yeri beğenmedim şık bi yer diye bekliyorduk baya övülmüştü iskenderi falan güzeldir diye uludağ et lokantası ümitköyde belki bilirsiniz zeynep için oyun alanının olması haricinde hiçbir şeyini beğenmedik.fiyatları o kalitesizliğe göre baya yüksekti.ne tatlısı, ne iskenderi, ne mekanı nede garsonların hizmetini hiç beğenmedik. ama günümüzü berbat etmedik moralimizi bozmadık.
gece 12 olunca eşim dedi artık doğum günün bitti normal güne geçtik ve balkabağına dönüştü herşey gene
dogum günün kutlu olsun canım ailenle ve sevdiklerinle birlikte nice nice mutlu yıllaraaa
ayyy kuzum hatırladıkça gülüyorum ogüne sen acayip kızmıştın serhana boyna uyumuştu zannedersemmm sabah biz kalkıp gittigimizde haberi bile yoktuyok hayatım sıradan bi oturuma olacak bizim kılzra çalışıyoya normalde cumarteside izinli olunca cuma sana geliriz dediler bende buyrun gelin oturalım hep beraber dedimm yusuf zaten hayatta içmez bilirsin anam bide benim kocam içmeden sarhoş gibi bilmiyonmu onu bide içtiğini düşüncsene öyle yani anlayacagınnn ha bu arada bu haftayıda atlatakta haftaiçi bigün yada sonu serhana gidelim yaa
Yine yılbaşı öyle geçti.İkinci doğumuna 1 hafta yada 10 gün sonra gittik yatıyordu salonda.Ama bu defa mutfakta yalnız değildim.Ablamlarda yardıma geldi bana.İşin kötüsü bende hastaydım faruk evin hanımlığını benim yapmama sinir oldu.Çıkarken biz gidiyoruz diye odasının kapısına vurdum...Son oldu bir daha öyle bir duruma sokmadım kendimi.En çok ta faruk eşinin beni sofradan kaldırtıp tuz istemesine kızmış.Ne kadar mala bağladıysam demekki hiç fark etmedim bu detayları.5 yıl oldu bitti geçti şimdi izin vermiyoruz böyle şeylere.Ne kadar mesafeli olursan o kadar az inciniyorsun hayatta.
Yusuf a yakışıyor ama ağır tavır.Hani o tipte bir adam yapı olarak hareketli kıpır kıpır olsaymış garipsermişiz.İçine bak adamın boşver iyi adam işte ...
Yeni evine taşınalı bayağı oldu serhan bir ara ayarlayıp gidelim...
canım ya doğum günün kutlu olsun.biraz geç oldu ama.amin inşallah.hersey istedigin gibi olsun
sağol cnm. ay benim kociş çiçek falan alırdı özel günlerde ama öyle kart falan yazmazdı... yani hani güzel sözler falan öyle zor çıkar kendisinden maalesefbu sefer çiçeğin içinden not çıktı ama ben tabi beklemediğim için çiçeği aldım sarıldım teşekkür ettim falan bana bakıp duruyo ay bi anlam veremedim demiyorda not var falan diye koklamaya kalktım notu gördüm 5 dk falan geçmişti
yahu arkadaslar ben çok kilo aldım.çok sinir oluyorum bu duruma hemen verir miyim diye.sizin kilolarla aranız nasıl.verdniz mi tamamını yoksa daha varmı? ben ne yapcam allahım ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?