2010 Ankara anneleri

geçmiş olsun cnm anne sütünün faydaları iştee

slm kızlrrrr nasılsınız yni bir yıl geliyorr herkez küçükte olsa evinde bazı hazırlıklar yapıyodur benimde kalablık bi grup misafirlerim gelcek hadi bakalım şimdi herkez yılbaşı kşamı için menüler yazsınn zor olmasın ama

slm kızlar kimler burda topiğe uğrayamadım kaç gündür... saçlarımı kestirmek için model arayışındayımda...

cnm yılbaşı kutlamıyoruz. o yüzden bişey diyemiyorum.

ayy anam bende kutluyosam tutupta hindi mindi yapmıyacamya zaten bizim eve içkide hayatta girmez o gün için misafirlerim gelecek yani pasta börek bakımından ne yapabilirimmm yoksa bizde kendi halimizde oturup dururuz evde her zamanki gibi ama neden se kesin bi çig köfte yaparız yılbaşlarında onun yanına alternatif pasta kurabiye tarifi istemiştimmm yoksa tabikide günah olduğunu bilmezmiyim meltemcimmm

uyanık olduğu zamanlarda çok hareketli olmasının dışında bi sıkıntımız yok çok şükür o kadar harekete de vücudu yorgun düşüyo heralde uykusu çok iyi
istanbuldayken hayret ettiler 5 dk durmaz mı bu çocuk diye

slm kızlar kimler burda topiğe uğrayamadım kaç gündür... saçlarımı kestirmek için model arayışındayımda...

iyi hadi bakalım inşallah bulursun en yakışacak modeli

bende var sevılay tatlımı tuzlumu ne ıstedıgını yaz var 3 5 tarıfım meshurdur benım pastalarım böreklerımmm kımler gelecek

bende var sevılay tatlımı tuzlumu ne ıstedıgını yaz var 3 5 tarıfım meshurdur benım pastalarım böreklerımmm kımler gelecek

anacummm kurabiye tarzı ve tuzlu kurabiye tarifleri varsa olabilirr kızkardeşim nişanlısı erkek kardeşimm çok yakın bir arkadaşım onun eşi ve bi akrabaları ayrıyetende 2 aile daha var arkadaşlarımız kızz maksat yeni yılı kutlamak değil sevdiğin insanlarla bir arada olmakkk işte öle canım baya kalabalık bi grup olacak yemeksiz çayın yanında verebilecegim bişeyler arıyorumm

belinaycım ben sana yaptıgım bir tuzlu kurabiye tarifi yazayım bak.çok güzel oluyor 1Paket oda sıcaklığında yumuşamış margarin..
1Çay bardağı sıvıyağ
1Çay bardağı sirke
1Yumurta sarısı(beyazı üzerine)
3Yemek kaşığı şeker
1Tatlı kaşığı tuz
1Paket kabartma tozu
1 tatlı kaşıgı mahlep
Alabildiği kadar un
hamuru yap biraz buzdolapta dinlendir.daha sonra kurabiye kalıpları ile şekillendir.önce yumurta akına sonra susama çörek otuna bula 200 derecede pişir.çokta kolay

2 yumurta sarısı
1 bardak pudra sekerı
1 paket yumusak margarın
yarım kabartma tozu
beyaz pısır ustune pudar sekerı ele
3 yumurta sarıaıylada yapabılırsın
merdaneyle ac kalıpla yada cay ardagıyla kes cok guzel oluyo kuru pasta gıbı

yumurtanın beyazıylada mayonez yap
onuda makarna salatası yada rus salatası yap

emellllll kuzummm nerelerdesin sen ya facedede yoksunnn

Geldim ayol burdayım... Face hesabını bir süre dondurdum canım birde rahatsızdım gerçi geçmedi hala boğazım tam iyileşmedi.Misafirmi var yılbaşına? Kolay gelsin canım.Ben evlendiğimden beri kutlamıyoruz artık.Uyuyoruz.Hatta geçen yılada uyuyarak girmiştim... :116:

Dinî âyîne katılmadan yılbaşı dolayısıyla toplantı ve eğlence yapan müslümanlar, bu eğlencelerde ayrıca hiçbir haram işlemeseler dahi, kökeni dinî (İslâm'dan başka ve ona göre bugün mûteber olmayan bir dîne dayalı) olan bir faâliyete katıldıkları ve başka dinden olanlara -dinle ilgili bir konuda- benzer hale geldikleri için günah işlemiş olurlar. Yukarıda kaynağını verdiğimiz, "Bir din ve kültür topluluğuna kendini benzetenler onlardan sayılır" meâlindeki hadîs bu davranışı yasaklamaktadır
canım çok güzel bir öneri yapmışsın okudum şimdi verdiğin linkte gayet güzel açıklamış. bu cümlede açıkca söylemiş zaten ayetlerle örnek vererek

biz yılbaşı akşamı erkenden uyuyoruz hatta yılbaşı programlarını bile seyretmemek adına...
normal birgün değil hatta sevmediğimiz birgün sayılır

ay hala karar veremedim saç modelime kısa kestirmek istiyorum hamilelikte saçlarım baya cansızlaştı gibi dökülmede oldu tabi. 2 hamilelik yakın zamanlarda olduğu içinde tabi etkisi var. kısaltıp uzatmayı hedefliyorum ama yakışırmı acaba karar veremedimki
eşimde takıktır zaten saç olayına kısa saçıda hiç sevmez bana tamam dedi ama yakışmazsa başımın etini yer valla

dün doğum günümdü kocişin süprizleriyle çok güzel geçti

tşkr ederim cnm bunu küçük simitler halindede yapabiliriz değilmi kalıplarım yokta

çayy bardagıylamı kesecez çok ince olmazmı

bende lısedeyken bı komsum radyoda dınlemıs o söylemıstı hırıstıyanların bayramı dıy bende ılk kez arastırdım
yenı yasın sana saglık mutluluk ve bol paralar getırsın tugbacıgım
yoksa aysegulmuydu
canım ya ben pek terelellıyım unutuyom valla kusuruma bakmayın garı
çayy bardagıylamı kesecez çok ince olmazmı
seılay kalınlıgı degıl kalıp olarak cay bardagı
bak kalıbında yokmus
hılal seklındede yapabılırsın
yarım yarım kes cay bardagıyla

ya kızlar face nıye dondurulur
ne ıse yaar bıde nasıl yapılıyo

bennusun öksurugu hla kesılmedı
sesıde kısık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…