• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ankara anneleri

ha hamilelikte kilo durumu deyince kızlar hani bana oturmaya ilk geldiğinizde arkadaşım vardıya tombik bide kzı vardı hamileydi emel sende tanırsın aslında hani faruk beyle biz göksu parkta piknik yaparken düğün davetiyesi getirmek için gelmiştinizya o arkadaşım işte 89 kiloyla hamile kaldı geçen haftada doğum yaptı maşallah öbür kızı gibi topaç bi kızı daha oldu hamilelik süresince hiç kilo almadı hatta 2 kiloda verdi 87 le doğuma girdi ve dün aradım nasılsın diye ay şok oldum 83 kilo olmuş ve acayip şiş bide sezeryan olduğu için daha bi 5 - 6 kiloda öyle gider heralde 4 kilo doğum yaptı hamileliğinde bi 7 kilo vermiş ilk defa böle bişey gördüm yani dilekcim belki sende hilal gibi almazda verirsin baya bi kilo

Allah analı babalı büyütsün sevilaycım belki ilerleyen zamanlarda o da verir aldığı kiloları...Çağan nasıl bu arada?

ahandaaa. arkadaşım ne diyorsun yahu? deme öyle şeyler. ben taktırdım. birilerinden duyardım öyle spiralle hamile kalmış falan ama bizzat karşılaşmayınca masal gibi he der geçerdim. sende bizzat kaldım diyorsun yani??
ay valla içime korku düşürdün yaa şimdi ben hamile kalmasamda her ay psikolojik hamilelik belirtileri yaşar ve her ay en azından 2 kez test aldırırım kocişe.
eyvah ya kabus geri döndü desenize bende spiral takınca bi rahatlamıştım bi rahatlamıştım ki sormayın boşuna anlatmam:60::60::60::60:
yahu bende aşırı doğurganım yani 3 buçuk yıllık evliyim bir düşük, 2 bebişte sağlıklı(çok şükür) vaziyet böyle yani.
spiralle kalınıyorsa ben kesin kalırım bak buraya yazıyorum ahanda bunu not edin.

dilek hadi bakalım ilk senmi kalıyon benmi:43::43::43:

işin kötüsü ben sezeryanla doğum yaptım ikisinide bana 5 yıl doğum yasak doğurursam tıp beni dışlar ankarada doktorların çoğuda beni tanır yani. gidip gidip beğenmeyip devam etmemiştim:17::17:

Canım aman dur yaa... Daha küçük bebişlerin bir büyüsünler önce... Siz olmazsa çift tedbir alın hap falan içemiyor musun peki?

canım aslında bu hafta sonu olurduda oğuzhanı doktora götürcez. bakalım ne dicek. ona göre haber veririm

Tamam canım bir hafta sonu ortak kararlaştırıp buluşalım zamanı geçirmeyelimde yoksa onun beiş hasta bunun bilmem nesi derken yazı buluruz herkes müsait olacak şekilde bir hafta sonu eşlerinize rica edin 1-2 saatliğine bıraksınlar optımuma.Sonra geri alırlar.Saatlerce oturacak değilizki çocuklarımız küçük zaten istesekte oturamayız.Maksat tanışmak olsun... Benim eşimde evde normalde pazarları plan yapmam ama 1-2 saat için izin isteyeceğim sizin için...

Şimdi gözünüzde büyüyor ama siz ikisini büyütüp rahata erdiğinizde bu kezde biz başlayacağız belki tekrardan kardeş durumlarına... En güzeli aslında ikisini birden büyütmek ...
diyosun ama yapmıyosun :)))

Mosmor oldu kafası yavrumun,baktıkça ağlayasım geliyor :43::43::43: Eren yemek seçmeye başladı,kahvaltı yapmıyor,yoğurt yemiyor,meyve püresini görünce ağlıyor,sadece sebze çorbası içiyor,İnşallah biran önce düzelir :14:
geçmiş olsun dilekcim

slm kızlarrr ben geldimm nasılsnız baıyım keyifleriniz asıl meltm seninkız dişte çıkartıyo oabilir ayrıca ben çağna kan damlası pek verdim sayılmaz ne yalan söyeyim unutuyodum çogunlşukla ama mutlaka hergün yarım çay bardağına yakın pekmez içer kan degerleride iyi geçen hafta baktılar dilekcim çok geçmiş olsunn inş en hafif düşüşü bu olur erenciğin biz günde kaç posta düşüyoz bizim evde durumlar iyi doğukanın veli toplantısı vardı bugün öğretmenimiz çok iyi diyo derslerine çok memnunum diyo bakalım karne nasıl olacak çağan dişi patlamak üzere onun huysuzluğu üstünde kızlar unutmadan size soracaklarım vardı bebeklerine uyku tulumu giydiren varmı ben giydiriyorum kıyamet koparıyo sıkılıyo unun içinde öbür türlüde üstünü çok açıyo hatta çoraplarını bile gece yatarken kendi çıkartıyor artık.Diger sorum ise bebeişleriniz akşam uykusuna kaçta yatıyor ve gece ortalama kaç kere kalkıyolar çağanı 9 da yatırıyorum saat gece 2 ye kadar bi 2-3 kere kalkıp mama içip yatıyor ama gece 2 de uyandığında bi daha uyumak istemiyo evde gezmek emeklemek istiyo acaba saat 9 erkenmi akşam uykusu için hadi bakalım sizin bebişler nasıl uyuyolar paylaşımlarınızı bekliyorum kızlarr
uyku tulumu var ama denemedim henüz gece uykusuna gelince arda nın maaşallahı var akşam 11 de uyuyo sabah 6-7 gibi mama için kalkıyo karnını doyurup hemen uyuyo geri taa ki 11-12 ye kadar ve öğlen 2 de geri uyuyo :16:
bende yakında 3 erkekli bir deli olacam bakalım nasıl olcak:52::52::52:
anaa senin de mi erkek 2. ?? Allah yardımcımız olsun bana da büyük ihtimal erkek dedi 13 haftalıkken... haftaya prş kontrolüm var 17 haftalık oluyo o zaman belki kesin bişey söyler

Hamileyim dersem şaşırmayın :52:Eşimde istiyor ama daha eski kiloma dönemedim ki,,doğuma 100 le falan giderim artık :97:Eren de büyüdü artık,yapayım bir tane daha,beraber büyürler
hadi bakalım inşallah... en büyük destekçinim 2.ye istreyerek hamile kalmış biri olarak

ha hamilelikte kilo durumu deyince kızlar hani bana oturmaya ilk geldiğinizde arkadaşım vardıya tombik bide kzı vardı hamileydi emel sende tanırsın aslında hani faruk beyle biz göksu parkta piknik yaparken düğün davetiyesi getirmek için gelmiştinizya o arkadaşım işte 89 kiloyla hamile kaldı geçen haftada doğum yaptı maşallah öbür kızı gibi topaç bi kızı daha oldu hamilelik süresince hiç kilo almadı hatta 2 kiloda verdi 87 le doğuma girdi ve dün aradım nasılsın diye ay şok oldum 83 kilo olmuş ve acayip şiş bide sezeryan olduğu için daha bi 5 - 6 kiloda öyle gider heralde 4 kilo doğum yaptı hamileliğinde bi 7 kilo vermiş ilk defa böle bişey gördüm yani dilekcim belki sende hilal gibi almazda verirsin baya bi kilo
ayy ne güzel ben de öyle olurum inşallah şimdiye kadar hiç kilo almadım çook şükür
bebişini de Allah analı babalı büyütmek nasip etsin hayırlı yazılar yazsın Rabbim selamımı söyle

işin kötüsü ben sezeryanla doğum yaptım ikisinide bana 5 yıl doğum yasak doğurursam tıp beni dışlar ankarada doktorların çoğuda beni tanır yani. gidip gidip beğenmeyip devam etmemiştim:17::17:

yaa öyle diyolar da hiç bi sorun olmuyor benim eltimin çocuklarının arasında 16 ay var ikisi de sezaren

kayınvalidemler geldi bize de bugün..
yarın onlarla beraber istanbul'a gidiyoruz ablamın söz merasimi için pzt sabah geliriz Allah izin verirse
kayınvalidem de kaynımlara gidiyor kıl dönmesi varmış da ameliyat olacakmış
benden kısa bir özet böyle dönüşte görüşürüz Allah'ın izniyle... öpüyorum hepinizi

yarın onlarla beraber istanbul'a gidiyoruz ablamın söz merasimi için pzt sabah geliriz Allah izin verirse
benden kısa bir özet böyle dönüşte görüşürüz Allah'ın izniyle... öpüyorum hepinizi

calem hayırlı olsun allah utandırmasın
kaynınada gecmıs olsun

emel ben hapa karşıyım ya. sadece spiral var ona güveniyoruz valla. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ne deyim?

evet bende karşıyım kontrol haplarına.nede olsa hormonlarla oynuyorsun hamile kalmıyım derken hormonlar degişiyor.spiral iyidir de bende pek çok tanıdıktan duydum spiral varken hamile kaldım diyen.böyle kazalarda oluyor tabi birde bakmak kontrol etmek gerekiyormuş kaydımı falan diye.benim bir bilgim yokta.nasıl bişeyse rahatsız olmuyor musun hissetmiyor musun?bende düşündüm bir ara sonra vazgeçmiştim derken hamile kaldım.dogumdan sonra bakalım napcam bu korunma işini.

Hemen git gel canım.Ablanı tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin canım... Ardayı ve seni öpüyorum dikkat et kendine.Birde 17 haftalıkken girecğein ultrason sonucunuda yaz bize...

emel ben hapa karşıyım ya. sadece spiral var ona güveniyoruz valla. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ne deyim?

Tabii tercih olayı çoğu kadın istemiyor hapı.Ben 2,5 yıla yakın hapla korundum nedense kendimi daha güvende hissettim hap içtiğim sürece.Zaten doktorumun söyledieğine göre bu hap sadece bana iyi gelmiş :) Öyle güzel anlatıyordumki hapın bendeki iyi etkilerini doktor gülümsüyordu çünkü herkes şikayet eder aksine ben memnunum diyordum.Bakalım emzirme olayı bitince tekrar başladığımda hormonlarım ne tepki verecek?Şimdi değişmiştir doğumdan sonra yine zorlanabilirim mide açısından bir kaç ay...

evet bende karşıyım kontrol haplarına.nede olsa hormonlarla oynuyorsun hamile kalmıyım derken hormonlar degişiyor.spiral iyidir de bende pek çok tanıdıktan duydum spiral varken hamile kaldım diyen.böyle kazalarda oluyor tabi birde bakmak kontrol etmek gerekiyormuş kaydımı falan diye.benim bir bilgim yokta.nasıl bişeyse rahatsız olmuyor musun hissetmiyor musun?bende düşündüm bir ara sonra vazgeçmiştim derken hamile kaldım.dogumdan sonra bakalım napcam bu korunma işini.

Kocalar neden korunmuyor? Ben güvenemediğimden hep kontrol bende olsun bu konuda istediğimden hap diyorum.Peki sizin eşler kendileri neden korunmuyor?Bütün sıkıntıyı biz çekiyoruz bu konuda...

cnm cvp yazdım gelmedimi?
yazmısında bennu uyanmıstı
bbenım abımın esıde öyle hamıle kaldı sımdı 4 sınıfa gıdıyor rabısımız
Kocalar neden korunmuyor? Ben güvenemediğimden hep kontrol bende olsun bu konuda istediğimden hap diyorum.Peki sizin eşler kendileri neden korunmuyor?Bütün sıkıntıyı biz çekiyoruz bu konuda...

kadınlar la erkekler esıt ya ondan butun sıkıntıyı kadınlar cekıyor
ben baglattım kurtuldum
dun komsuda konustular
kadının 3 özrlu 1 özrsuz cocugu varmıs sımdıde kordonlarını baglatmıs ama 5 aydn fazla hamıleymıs

aşkolsunnn meltem tabiki doğurdum nasıl unutursun yaaaaaaaaaa:)) 1 buçuk aylık oldu meleğim daha çook küççük:)))

aşkolsunnn meltem tabiki doğurdum nasıl unutursun yaaaaaaaaaa:)) 1 buçuk aylık oldu meleğim daha çook küççük:)))

buraya yazdınmı ben nıye hatırlamıyom
kusuruma bakma benım derdım basımdan buyuk
rabbım analı babalı saglıklı buyutmeyı nasıp etsın
rabbım guzel yazılar yazsın
saglıklı mutlu bır ınsan olsun
uzun yıllar mutlu huzurlu yasasın
guzel kızım
MELODI PRENSES

HAYATI GUZEL MELODILER GIBI OLSUN
EH BUKADAR GEC KUTLAMAYA ANCA BU TEBRIK YETMEZ AMA YETIR SEN
KABUL EDERSEN GELIRIM BEBEGINI GÖRMEYE

hadi bakalım gözün aydın olsun allah analı babalı büyütsün.hayırlı bir evlat olsun.darısıda bana inşallah:1:
çok teşekkür ederim allah hepimizin meleklerini korusun...

buraya yazdınmı ben nıye hatırlamıyom
kusuruma bakma benım derdım basımdan buyuk
rabbım analı babalı saglıklı buyutmeyı nasıp etsın
rabbım guzel yazılar yazsın
saglıklı mutlu bır ınsan olsun
uzun yıllar mutlu huzurlu yasasın
guzel kızım
MELODI PRENSES

HAYATI GUZEL MELODILER GIBI OLSUN
EH BUKADAR GEC KUTLAMAYA ANCA BU TEBRIK YETMEZ AMA YETIR SEN
KABUL EDERSEN GELIRIM BEBEGINI GÖRMEYE
teşekkür ederim meltemcim allah senin meleklerinide sana bağışlasın tebrikler az oldu ama neyse:))
herzaman beklerim gelebilirsin melodimi görmeye teyzesi...

çok teşekkür ederim allah hepimizin meleklerini korusun...

teşekkür ederim meltemcim allah senin meleklerinide sana bağışlasın tebrikler az oldu ama neyse:))
herzaman beklerim gelebilirsin melodimi görmeye teyzesi...

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
melıke cok pardon
ben senı byn kutluayla karıstırdım onun adı da melıke
rmuzu bynkutluay
bayagıdır gırmıyodu
kusurA BAKMA
SEN BANA TAM ADRESENI ÖZELDEN YOLLAAAAAAAAAAAAAA

Back