Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ekledim canımyerimsenibenhallisnacım diğer topikte de yazmıştım ama sanırım görmedin listeye beni de ekler misin?
kızlarrrr:)
okurken her bir mesajı ne kadar mutlu oldum anlatamam benimle birlikde aynı heycanı yaşadığınız için hepinize tek tek teşekkür edrim... bu nasıl bir sevgidir bu nasıl bir dostlukdur... allah hepinizden razı olsun... iyi dilerkleriniz için ayrıca çokkk teşekkür ederim....
çokkk güzel bir duygu kızlar tarifi mümkün değil.. hepiniz için doğuma girmeden önce dua ettim.... rabbim hepinizi bi avazad kurtarsın.. o mis kokuyu içinize çekince tüm yaşananlar unutulıyor inanın.... hepinizi çokkkk seviyorum....
kızlarrrr:)
okurken her bir mesajı ne kadar mutlu oldum anlatamam benimle birlikde aynı heycanı yaşadığınız için hepinize tek tek teşekkür edrim... bu nasıl bir sevgidir bu nasıl bir dostlukdur... allah hepinizden razı olsun... iyi dilerkleriniz için ayrıca çokkk teşekkür ederim....
çokkk güzel bir duygu kızlar tarifi mümkün değil.. hepiniz için doğuma girmeden önce dua ettim.... rabbim hepinizi bi avazad kurtarsın.. o mis kokuyu içinize çekince tüm yaşananlar unutulıyor inanın.... hepinizi çokkkk seviyorum....
vakitlice tombik tombik gelsin kuzu inş.. ekledim canım.. sezeryan olacaktı dimi?dorukcum yaa sonunda bittii muhteşem buluşma gerçekleşti allah bağışlasın evlatlarını darısı bizlerin başına inşallahhh
halisnacım benim tarihim 02.08.2010
38. haftamda tam gelmiş olucak tabiki daha erkenden gelmeye kalkmazsa bade hanımcım hadi hayırlısı hakkımızda çok heycanlı çokkk
nasılda heyacanlanmış:) kıs temmuz olmasın o :)Başkanım benim de tarihim belli 38 artı 6da 27 ekimde alacakmış doktorum doğum şekli sezeryan
sağlıkla gelsinnnnn:Saruboceq:halisnacım canım benimde bebiş
19/07/2010 pazartesi 38+1 de allahın izni ile dünyaya gelecek
nasılda heyacanlanmış:) kıs temmuz olmasın o :)
aminn canım inş...:Saruboceq:evet halisnacım benimde sezercik olucak inşallah
sezercikler pıtır pıtır dökülüyor valla ayy çok heycanlı allahım cümlemize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahhhh