2009Nisan Anneleri İftarda Ne Yemeli Bebişlere Sütü Azalmasın Diye?

canım ben bebişimin rızkını riske atamadım açıkçası.. orucu tutarsın bir şekilde sonra borcunu ödersin, zaten zaruretten tutmuyorsun süt veriyorsun sonucta keyfi değil bence bu, ama süt kesilirse geri getirmek çok zor sonra... sen bilirsin..

valla tum 2009 nısan anneleri burda diğer taraf boşalmış resmen
her ramazan olan denızcım o sanki koca gun yemek yemeyınce açlıktan ölücez saıyolar herhalde

canım ben de tutmuyorum.bu Allahın bizlere tanıdığı bir kolaylıktır.sonra borcunu ödemek kaydıyla emziren anneler oruç tutmayabilirler diye fetvaa vardır.utanacak bişey yok aksine bizler zaten en kutsal görevi yapıoruz.

saolun kızlar ya içim rahatladı artık bu borçları nasıl öderiz allah bilir geçen senede hamileydik bizde günler kısalınca öderiz artık bu arada ben iftara anneme davetliyim yani yemek derdim yok ohhh rahatım yani

yaaaa aklım sürekli burada işe konsantre olamıyorum tam olarak ..... bu arada yarın akşama kaynanamları davet ettim bi akrabalarıyla birlikte cumartesi günleri öğlene kadar çalışıyorum öğlenden sonra evdeyim cumartesi pazar rahat hazırlanırım diye yarın için direk onlardan başladım (aradan çıksın) hahahaha

yarına düşündüğüm menüm
mercimek çorbası
zeytinyağlı taze fasulye
içli pilav
et sote
patates püre ve ya kızartama
bugün yapacağım tatlım kayısı tatlısı

nasıldır sizce......

yaaaa aklım sürekli burada işe konsantre olamıyorum tam olarak ..... bu arada yarın akşama kaynanamları davet ettim bi akrabalarıyla birlikte cumartesi günleri öğlene kadar çalışıyorum öğlenden sonra evdeyim cumartesi pazar rahat hazırlanırım diye yarın için direk onlardan başladım (aradan çıksın) hahahaha

yarına düşündüğüm menüm
mercimek çorbası
zeytinyağlı taze fasulye
içli pilav
et sote
patates püre ve ya kızartama
bugün yapacağım tatlım kayısı tatlısı

nasıldır sizce......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…