- 15 Mayıs 2008
- 2.694
- 1
- Konu Sahibi cicekcicek
ayyyyyyyyy yoksa yokluğum farkedilmiyormu artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk(((((((((((((((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız yokum bi haftadır farkında değilmisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ev topluyoz taşıncaz anam boya badana oyyyyyyy oyyyyyyy
ayyyyyyyyy yoksa yokluğum farkedilmiyormu artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk(((((((((((((((
güzel menü canım. tavuk suyu çorbayı ben de severim. afiyet olsun. oruçlumusun sen de. sütün ne durumda?2-3 tane var ama biber dolmam
şöle düşündüm
tavuk suyu çorbası yapacam
yanına pilav ve kızarmış tavuk
salata
ve şeker pare nasıl sizce
maşallah seher bol çeşitli bi menübendede
tarhana çorba
mercimek yemeği (komuşulara dağıtılcak yarısı:)
pilav tavuk sote
fırında kremalı patates
hoşaf salata veeeee
revani
maşallah canım. inşallah dediğin gibi kısa sürede kurtulursun fazlalıklardan. bişey sorucam. diyet bantları hakkında ne düşünüyosun.yayzıyım canım ne demek ramazan menüsü :
sahur kibrit kutusu peynir (standart)
2 dilim kepek ekmeği
sınırsız salata
5 ceviz içi
bol suuu
iftar :
1 kase çorba (20 dk mutlaka ara verilicek)
4 yemek kaşığı sebze yemeği
2 köfte büyüklüğünde kırmız et veya beyaz et
1 dilim kepek ekmeği
2 top diyet dondurma
çay sınırsız ama şekersiz yemekler 2 yemek kaşığı sıvı yağ kullanılarak yapılacak ve patates haşlama dahil yemeklerde de kullanılmıycak
bugün 11. günüm 3 kilo verdim 3 günde 1 kilo veriyoum yarın sabah 1 kilo daha vermiş olduğumu görmek istiyorum inşallah ....
noldu ya. kaçırdım ben?sorma denizcim bi hamiş neler etti sabahtan beri ........ şimdide vız vız arı gibi 2009 nisan anneleri topicte dolanıp duruyo ...
canım ben de gördüm çok incelemedim ama bahçelievler metroportta vardı.ben de uyku tulumu aldım. selen hiç üzerini örttürmüyor çünkü.Kızlar konu dağıtmak olmasın ama bakıyorum herkes burada. Ben tch..bo ürünlerini beğeniyorum. Bu ayki temalardan biri bebekti. Alt değiştirme çantası vardı. Bez çantası , biberon çantası ve alt açma örtüsü içeren. İnternetten alacaktım kalmamış. Mağazasında gören var mı mağazaya gitmeye değer mi
ne diyim canım geçmiş olsun.Ben grip olup sezaryen olmadan hastaneden taburcu edilmiştim. 1 hafta sonra sezaryen oldum. Arası boş görünüyormuş raporlarımın. Tabi bunu bizim kurum sicili 4,5 ay sonra farkedince benim de tüm yıllık izinlerim bitmiş bulunmaktaydı. Neredeyse soruşturma geçirecektim. Ne diyeyim Allahtan bulsunlar. 1 haftadır oğluşumu bir karşıya anneme bir evde kardeşime bırakarak dolaşıp duruyorum. Hiç ağlamayan çocuk içlenip içlenip ağlamaya başladı. Eşim de askerde:a015:
cnm öyle düşünme bi hocadan dinledim ben de. asıl Allah bize böyle bir hak vermişken tutmaya çalışmamız daha kötü olurmuş. yani karşı çıkmak gibi olurmuş.hayırlı olsun kızlar çok ii olmuş burası ben bişey soracam ben sadece anne sütü veriyorum diye oruç tutmuyorum şimdi sizi görünce utandım acaba bendemi tutsam ama süt azalır bebek aç kalır diyorlar insanda kendini suçlu hissediyo napsamki
yaşasın 2009 nisan anneleri
gayet güzel bence de. Allah kabul etsin canım.yaaaa aklım sürekli burada işe konsantre olamıyorum tam olarak ..... bu arada yarın akşama kaynanamları davet ettim bi akrabalarıyla birlikte cumartesi günleri öğlene kadar çalışıyorum öğlenden sonra evdeyim cumartesi pazar rahat hazırlanırım diye yarın için direk onlardan başladım (aradan çıksın) hahahaha
yarına düşündüğüm menüm
mercimek çorbası
zeytinyağlı taze fasulye
içli pilav
et sote
patates püre ve ya kızartama
bugün yapacağım tatlım kayısı tatlısı
nasıldır sizce......
Allah kabul etsin canım.oruçluyum aliye ama hem emzirip hem oruç tutmak çok zormuş
vücudumda su kalmadı ya dilim damağım kurudu
sütüm günde 2 kerelik tam doyumluk 2 öğün oluyodu
kaynananla iyi geçinmezsen böle olur işte çiçek hanım yemeğe davet edilmezsin:)))
kızlar iş çıkışı şarküteri alışverişi yapacağım..
ezine tam yağlı inek peyniri
eski kaşar
lor
alacağım:))))
siz hangi peyniri seversiniz?
çoook şeyimdeydi deniz
iyi dier tarafa geçelim ama burayı da boşlamayalım fazla malum rahatsız oburlar mevcut
bende şekerpare yaptım mis gibi koktu valla