2009Nisan Anneleri İftarda Ne Yemeli Bebişlere Sütü Azalmasın Diye?

kız yokum bi haftadır farkında değilmisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ev topluyoz taşıncaz anam boya badana oyyyyyyy oyyyyyyy

ayyyyyyyyy yoksa yokluğum farkedilmiyormu artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:KK43:(((((((((((((((

yok kızzz onu demek istemedim taşınacağını biliyorum toparlanman etmen buraya vakit ayıramaman normal tabi hayatım yokluğun farkedilmez olur mu bu sabah bir ara seninde kulakların çınlamadı mı ????????

Sinem menün çok güzel et soteyi nasıl yapacaksın sen bende hftya kendi ailemi çağırıcam abimde et soteyi çok severde farklı bir şekilde yapıyorsan bende öyle deneyeyim...

selam kızlar.
çok süper olmuş bu topic çiçekçim eline sağluık.
kızlar benim de moralim bozuk. selen artık neredeyse hiç emmiyor ve sütüm kesilmek üzere. dünden beri herşeyi yiyip içip sağıyorum ama baya az çıkıyo. 6 ayı bitirebilseydim kesilmeden. oruç tutmuyorum dolayısıyla. bir süre uğraşıcam böyle. değşmezse bırakıp oruca başlıcam ben de. keşke emmesini beklemeyip hep sağsaydımsenağlama
2-3 tane var ama biber dolmam
şöle düşündüm
tavuk suyu çorbası yapacam
yanına pilav ve kızarmış tavuk
salata
ve şeker pare nasıl sizce
güzel menü canım. tavuk suyu çorbayı ben de severim. afiyet olsun. oruçlumusun sen de. sütün ne durumda?

bendede
tarhana çorba
mercimek yemeği (komuşulara dağıtılcak yarısı:)
pilav tavuk sote
fırında kremalı patates
hoşaf salata veeeee
revani
maşallah seher bol çeşitli bi menü
yayzıyım canım ne demek ramazan menüsü :

sahur kibrit kutusu peynir (standart)
2 dilim kepek ekmeği
sınırsız salata
5 ceviz içi
bol suuu

iftar :
1 kase çorba (20 dk mutlaka ara verilicek)
4 yemek kaşığı sebze yemeği
2 köfte büyüklüğünde kırmız et veya beyaz et
1 dilim kepek ekmeği
2 top diyet dondurma

çay sınırsız ama şekersiz yemekler 2 yemek kaşığı sıvı yağ kullanılarak yapılacak ve patates haşlama dahil yemeklerde de kullanılmıycak

bugün 11. günüm 3 kilo verdim 3 günde 1 kilo veriyoum yarın sabah 1 kilo daha vermiş olduğumu görmek istiyorum inşallah ....
maşallah canım. inşallah dediğin gibi kısa sürede kurtulursun fazlalıklardan. bişey sorucam. diyet bantları hakkında ne düşünüyosun.
sorma denizcim bi hamiş neler etti sabahtan beri ........ şimdide vız vız arı gibi 2009 nisan anneleri topicte dolanıp duruyo ...
noldu ya. kaçırdım ben?

Kızlar konu dağıtmak olmasın ama bakıyorum herkes burada. Ben tch..bo ürünlerini beğeniyorum. Bu ayki temalardan biri bebekti. Alt değiştirme çantası vardı. Bez çantası , biberon çantası ve alt açma örtüsü içeren. İnternetten alacaktım kalmamış. Mağazasında gören var mı mağazaya gitmeye değer mi
canım ben de gördüm çok incelemedim ama bahçelievler metroportta vardı.ben de uyku tulumu aldım. selen hiç üzerini örttürmüyor çünkü.

Ben grip olup sezaryen olmadan hastaneden taburcu edilmiştim. 1 hafta sonra sezaryen oldum. Arası boş görünüyormuş raporlarımın. Tabi bunu bizim kurum sicili 4,5 ay sonra farkedince benim de tüm yıllık izinlerim bitmiş bulunmaktaydı. Neredeyse soruşturma geçirecektim. Ne diyeyim Allahtan bulsunlar. 1 haftadır oğluşumu bir karşıya anneme bir evde kardeşime bırakarak dolaşıp duruyorum. Hiç ağlamayan çocuk içlenip içlenip ağlamaya başladı. Eşim de askerde:a015:
ne diyim canım geçmiş olsun.

hayırlı olsun kızlar çok ii olmuş burası ben bişey soracam ben sadece anne sütü veriyorum diye oruç tutmuyorum şimdi sizi görünce utandım acaba bendemi tutsam ama süt azalır bebek aç kalır diyorlar insanda kendini suçlu hissediyo napsamki
cnm öyle düşünme bi hocadan dinledim ben de. asıl Allah bize böyle bir hak vermişken tutmaya çalışmamız daha kötü olurmuş. yani karşı çıkmak gibi olurmuş.
yaşasın 2009 nisan anneleri

yaaaa aklım sürekli burada işe konsantre olamıyorum tam olarak ..... bu arada yarın akşama kaynanamları davet ettim bi akrabalarıyla birlikte cumartesi günleri öğlene kadar çalışıyorum öğlenden sonra evdeyim cumartesi pazar rahat hazırlanırım diye yarın için direk onlardan başladım (aradan çıksın) hahahaha

yarına düşündüğüm menüm
mercimek çorbası
zeytinyağlı taze fasulye
içli pilav
et sote
patates püre ve ya kızartama
bugün yapacağım tatlım kayısı tatlısı

nasıldır sizce......
gayet güzel bence de. Allah kabul etsin canım.
ben de bugün
bamya
bulgur pilavı
sütlü irmik tatlısı yaptım. iftara doğru da tarhana çorbası yapıcam

oruçluyum aliye ama hem emzirip hem oruç tutmak çok zormuş
vücudumda su kalmadı ya dilim damağım kurudu
sütüm günde 2 kerelik tam doyumluk 2 öğün oluyodu

ben sadce geceyerısı ve sabaha karşı emzirdiğim için tutuyorum.ama sadece anne sütüyle besleyenler tutmasın.

kızlar iş çıkışı şarküteri alışverişi yapacağım..
ezine tam yağlı inek peyniri
eski kaşar
lor
alacağım:))))
siz hangi peyniri seversiniz?

oruçluyum aliye ama hem emzirip hem oruç tutmak çok zormuş
vücudumda su kalmadı ya dilim damağım kurudu
sütüm günde 2 kerelik tam doyumluk 2 öğün oluyodu
Allah kabul etsin canım.
ben de gece emziriyodum 2 kere gündüz de arada emiyodu. gündüzü iyice bıraktı. neden se gece de azalmaya başladı süt o yüzden ona da kızdı selen hanım. mecbur mama da verdim gece. şimdi de gitgide azalıyo.

bizdede bu akşam
mercimek çorbası
etli bamya
bulgur pilavı
ton balıklı mısırlı yeşil salata
veee fırında sütlaç varrrr
gerçi ben oruçludeğilim fakat kocişime hazırlık bunlar

iyi dier tarafa geçelim ama burayı da boşlamayalım fazla malum rahatsız oburlar mevcut

işte bu yaa varya maşşallah ne dayanışma var bizde cansın sen oğlun gibi bişey duymaya görek hemen kenetlendik iyi olmuş burası benim biraz canım sıkkın bgn babam yine kayıplardaymış onu merak ediyorum delirticek beni bunlar orç oruç

benim menünün son hali:
kır.mercimek çorbası
tavuk sote
pirinç pilavı
çoban salata
şekerpare
not:karışık kıartmada var ama onu sofraya koymayım dayananmam onuda yerim sonra o yarına kalsın barii:)))))))))))

bende şekerpare yaptım mis gibi koktu valla

özenip ben de yapiim dedimdi ilk kez...... tatlının kendisi süper olmuş (portakal ağacından kopya) ama fırın tepsilerim küçük old. için ikiye bölünce şerbet tutmadı sanırım... bakalım bekliyom iice çekince nolcak.... olmazsa yard et bana Sultancık.....

X