2009Nisan Anneleri İftarda Ne Yemeli Bebişlere Sütü Azalmasın Diye?

Ben yalnızım ben yalnızım yalnızım. Başlarda buraya bu kadar alışacağımı düşünmüyordum. Hamile kalmadan önce de okuyordum ama üye olmamıştım.
Yalnızlık zor gerçekten. Sizinle olmak güzel ya.
Doğum izni yüzünden başıma neler geldi. Anlatsam ağlarsınız sinirden.
Gene konudan saptırdım ama ben yalnızım kime yemek pişireyim ya

dediğin ürünü görmedim ben hiç tatlım.
zaten biçaok şeyden sizin sayenizde haberim oluyo.
iş güç çok fazla araştırma yapamıyorum internette sizden duyup gözatıyorum.
tüketim dünyası sonu yok bu alışverişin:)))

ahanda geri uyudu.... sinemcim çay çok tüketmemek gerekiyomuş emzirirken... yoksa beni kandırdılar mı:)

canımcım ben süt vermiyorum ............ benim orada yazdığım ipek diyet listemi sormuştum ona yazmıştım bilhgi amaçlıydı çayla aram iyi değildir sabah kahvaltılarda 1 bardak içerim o kadar ...

canım benim yanlız değilsin üzülme biz varız!
yap sen yemeği yolla bana:)))

valla bulduk birbirimizi hepimiz hepimiz iyi anlaştık
hiç problem tartışma yaşamadık..
ne güzel..

bide bende izin paramı alırken bikaç aksilikle karşılaştım sorma..
hiç sevmem zaten öle bürokratik işlemleri hepte terslikler bulur beni

canlar ben kaçtım iş güç malum millet cumadan da döndü benim işler hızlanır şimdi ilk fırsatta gelicem tekrar öpüyorum hepinizi ...

bende bişey sorcam neden insanlar ramazanın ilk gününde önceki gün çılgınlar gibi gıda alışverişi yaparlar?
dün markete gittim raflar boşalmış..
yuh dedim ya
sanki dünyayı yiceksiniz.
bugün çarşıdan tatlı alcam..korkuyorum valla..%100 park etcek yer bulamıyacağım kalabalıktan çıldırcam gene!!!!!!!

Ben grip olup sezaryen olmadan hastaneden taburcu edilmiştim. 1 hafta sonra sezaryen oldum. Arası boş görünüyormuş raporlarımın. Tabi bunu bizim kurum sicili 4,5 ay sonra farkedince benim de tüm yıllık izinlerim bitmiş bulunmaktaydı. Neredeyse soruşturma geçirecektim. Ne diyeyim Allahtan bulsunlar. 1 haftadır oğluşumu bir karşıya anneme bir evde kardeşime bırakarak dolaşıp duruyorum. Hiç ağlamayan çocuk içlenip içlenip ağlamaya başladı. Eşim de askerde:a015:

oyy çok kötü olmuş feridecim ya yazık kıyamam ben bebişee

basit bir mozaik benden çiçek....
MALZEMELER:

2 paket petibör bisküvi
3 çay bar. süt
1 çay bar. şeker
2 yemek kaşığı kakao
100 gr. margarin

margarini tencerede erit.İçine süt,şeker,kakaoyu koyup karıştır.En son kırdığınız bisküvileri de içine koyup karıştır.Bir naylona bu karışımı döküp naylonu sarın. Dolapta dinlendirin

feride bahsettiğin çantayı ben aldım....çevremde gördüğüm çantalara göre çok güzel olduğunu söyeleyebilirim...sırta takmalı değil....uzun bir boyun askısı ve 2 tane elde taşıma askısı var....bez torbası,biberon torbası ve alt açmasıda çok güzel...çantanın dibine koyuyorsun yerde kaplamıyor....içinde hem fermuarlı gözü var ki ben burdan aşı kartımızı hiç ayırmam,ayrıca 3 tanede büzgülü ağzı olan gözü var...onlrıda çorap gözü,ağız mendili ve şapkası oluyor....ben çok severim t....ürünlerini....

aynen canım benimde evraklarda eksik varmış aylar sonra haberim oldu işyerimdeki salak i.k. sorumlusu yüzünden çok sorunlar yaşadım..

Sağol ya umarım kalmıştır mağazalarda. Ben karşıya anneme geçiyorum. Kardeşim oruç tutuyor ve eve gitmek istiyor. Yine yollar gözüktü bize.

hayırlı olsun kızlar çok ii olmuş burası ben bişey soracam ben sadece anne sütü veriyorum diye oruç tutmuyorum şimdi sizi görünce utandım acaba bendemi tutsam ama süt azalır bebek aç kalır diyorlar insanda kendini suçlu hissediyo napsamki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…