2009Nisan Anneleri İftarda Ne Yemeli Bebişlere Sütü Azalmasın Diye?

bana bi abla sölemişti yemeğin üstüne içilen sıcak çay çok hızlı bi şekilde göğüslerini dolduruomuş onun

teyzem söledi onun kayınvalidesi emziriken ona kuru börülce yemeği yaparmış yanınada kuru soğan.
acayip süt yapıyormuş.
denemedim ama.siz bilirsiniz.

ama arkadaşımın doktoruda
en kaliteli sütü gene süt yapar demiş bol bol süt için demiş

kızlar etleri yumuşak pişirmek için bi püf noktanız varmı ne yaptıysak sevdiğim gibi yumuşak yapamıyorum benim çakma çok yumuşak yapıyor ama ona sormam bana ne :umursamaz:

Kızlar konu dağıtmak olmasın ama bakıyorum herkes burada. Ben tch..bo ürünlerini beğeniyorum. Bu ayki temalardan biri bebekti. Alt değiştirme çantası vardı. Bez çantası , biberon çantası ve alt açma örtüsü içeren. ınternetten alacaktım kalmamış. Mağazasında gören var mı mağazaya gitmeye değer mi

teyzem söledi onun kayınvalidesi emziriken ona kuru börülce yemeği yaparmış yanınada kuru soğan.
acayip süt yapıyormuş.
denemedim ama.siz bilirsiniz.

ama arkadaşımın doktoruda
en kaliteli sütü gene süt yapar demiş bol bol süt için demiş

bana da doktor süt içme demişti bebeklerin bağırsakları sindiremiyor muymuş ne bende içemiyorum zaten süt midemi çok bulandırıyor

Kızlar konu dağıtmak olmasın ama bakıyorum herkes burada. Ben tch..bo ürünlerini beğeniyorum. Bu ayki temalardan biri bebekti. Alt değiştirme çantası vardı. Bez çantası , biberon çantası ve alt açma örtüsü içeren. İnternetten alacaktım kalmamış. Mağazasında gören var mı mağazaya gitmeye değer mi

bi fikrim yok tatlım

anammm herkes buraya taşınmış:) yeni caddemiz:):) hayırlı olsun ...
valla süper bi fikir olmuş:) ellerine sağlık çiçeeekkkk.... benim gibi yemek yapmayı bilmeyene müthiş iyilik:):):)
tam vakıf olamasam da bi sorun çıkmış sanırım..... biz de hamiş olduk ne yedik ne yemeyelim yazıyoduk... amannn neyse bozmayalım tadımızı................

hem burayı görünce mutlu oldum ben... zaten üzgünüm.... öptüm sizi pın pın a döneyim.....

ahanda geri uyudu.... sinemcim çay çok tüketmemek gerekiyomuş emzirirken... yoksa beni kandırdılar mı:)

X