• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazında evlenenler buraya!!!

günaydin.. is yerinden kacamak yapip öyle giriyorum nette. Yemek konusu söyle bazen bir ilham geliyor güzel güzel yemek yapiyorum ama öyle günlerde oluyor ki hic canim bir sey yapmak istemiyor. Yemek yapmadigim zaman kahvalti türü yemek yiyoruz cok da iyi oluyor cünki ben tencere yemeklerinden cok hoslanmiyorum.
benim söyle bir problemim var kilo almaya basladim.. normal yemek yiyorum ama kilo aliyorum..3 ay oldu dogum kontrol hapi kulaniyorum.. simdi 7 gün ara verme vakti ve artik kulanmamaya karar verdim, belki dk hapindan dir diye düsünüyorum..

evet canım haptan olabilir...

ben yemek işini iyi kıvırdım vallahi kızlar zevkle yapıp yediriyorum kocişimeeeeee

evet canım haptan olabilir...

ben yemek işini iyi kıvırdım vallahi kızlar zevkle yapıp yediriyorum kocişimeeeeee

bak hele evlenmıste yemek yapıormuş kız senın evlenelı 2 kusur ay olmuş ınanamıorum bende haftaya evlenıcem ınşş
valla zaman akıtı gectı bı bakmıssın bebeklerımızde olmuş anne olmuşuz dusunebılıomusun hıcbıse anlamıyosun :1rolleyes:

bak hele evlenmıste yemek yapıormuş kız senın evlenelı 2 kusur ay olmuş ınanamıorum bende haftaya evlenıcem ınşş
valla zaman akıtı gectı bı bakmıssın bebeklerımızde olmuş anne olmuşuz dusunebılıomusun hıcbıse anlamıyosun :1rolleyes:

ayynenn kuzummmm :1hug: 3cü aya gidiyoruz az kaldı... :1rolleyes:
Ahh bu duyguyu biran önce yaşamanı istiyorummopuyorumnanaktan

fmkciğim belkide haptan değildir, evlendikten sonra hormonlarda değişiklik oluyormuş o da kilo aldırıyormuş ne kdr doğru bilmiorum ama bende 5 -6 kilo aldım şimdi vermek için uraşıorum ki ben her yaz zayıflardım ve her zmnki gibi yiyiorum ama genede alıorum:(((

yemek konusu benimde gıcık olduum bi konu ev işlerinede gıcığım ztn hıh!!!
tatildeyken pasta börek vs her gün çeşit çeşit yapıodum cnm sıkıldıkça bişeylr yapıodum ama şimdi mutfaktan kaçasım gelio:D

Amanda aman kimleri görüyorum burcucello çıkmış ortaya ELMA DıYELı ÇOK OLDU AMA ŞÜKÜR KAVUŞTURANA:)Ne yiyorsunuz kız siz yoksa eşin mi yapıyor?

Minilya,lokumda gelmiş ne iyi etmişler.
Sizleri burada görmek çok sevindirdi beni.

Geçmiş olsun dilekleriniz içinde çok teşekkür ederim inşallah küçük Mısra mız sağlıcakla gelecek anneciğini üzmeyecek:)

ayy kıyamam mısrana en kısa zmnda kavuşursun inş şekerim:)

ayy ne güsel kızlar gene eskisi gibi toplaşıoz çok sewindiiim:D

mısracım çok geçmiş olsun canım yaa.şurda burnumun dibindesin,neler yaşıyosun ve haberim olmuyo yaaa.valla çok üzüldüm canım kendine dikkat et.yapabileceğim bişey varsa da söyle lütfen.Anneme gelince hala çalışıyo ama onun dükkanı ve ev yanyana sen doğur ben evde bakarım diyo.müşteri gelirse 2 dakika bakar dönerim diyo.

burcum doğana kadar mercimek te doğduktan sonra ne olacak adı?söyle bakalım teyzesi:)

Burcu, buket yakaladım sizi :1ninca: Ben de geleyim bari kaydirigubbakcemile3

Merhabaa, henüz yeni üye olduğum için evlilik hazırlıklarımı sizlerle paylaşamadım.Ben de Ağustos geliniyim, 2 aylık evliyim.Yurtdışında olduğumuz için 2 sene çocuk düşünmüyoruz çünkü buralarda kimsemiz yok

Ekte düğünümden bir fotoğraf var umarım beğenirsiniz kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $esragelinlik.jpg
    $esragelinlik.jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Back