• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazında evlenenler buraya!!!

selam kızlarrr kulaklarım çınladı damladım hemen.Evet burcucum daha kalp atışlarını duymadık ama testler pozitif çıkıyor hep.Hamileyim sanırsam :))

kaç aylık elifciğim veya kaç günlük oluyor ne zmn kısmetse doğum olacak:)

daha 1 aylık hamileyim 1 hafta sonra kalp atışı duyulursa gebelik normalmiş.kısmet olursa da 17 haziranda doğacak :))

canım yaaa hadi hayırlısı:))) çok sevindim senin adına:))) desene ikizler burcu olacak bebiş:))))

merhabalar kimsecikler yok.. normaldir tabi.. bugün pazar herkez aile gezmelerinde yada esiyle pazar keyfi yapmakta..iyi pazarlar

Günaydınnn yitik yaz gelinleri ,kocişle keyif yapmaktan buraya gelirseniz tabi :)))))))))

Burcucum Elif hamile evet hepimiz çok şaşırdık,sağlıcakla gelsin inşallah bebişi:))))))

elif tahminimden çok hızlı çıktı itiraf etmek gerekirse :roflol:
afferiz kız boş durmamışsın, çalışmışsın:roflol:

yaa burcucum boş duranı allah sevmezmiş.valla annem ben bakarım diyene kadar çocuk yapmayı düşünmüyorduk aslında ama ben bakıcam dedi.Bizde yaş iyice geçmeden mercimeği verdik fırına :)

Ohhhh ne güzel Elif cim anneciğin bakacaksa en büyük sorun ortadan kalkmış demektir.
Anneciğin işyerini kapattı mı cnm?

ztn çocuk yapmada en çok göz korkutan doğduktan sonra nolcak kim bakacak problemi, ne güsel halletmişsiniz bu problemi allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...

Aynen öyle nastasiacım bizimde ilk kafamıza takılan şey bakıcı meselesi.Bakıcı ücreti ve çocuğun diğer masrafları aylık 900-1000 tl eşimle hesapladık.
Ben anneciğimede baktıramayacağım ablamın oğlunu büyüttü,şimdi küçük kaedeşine bakıyor 1,5 yıldır çokkkkkkkkk zorlanıyor ve ağlıyor yazık.Buna rağmen banada diyor kızım doğur bir şekilde bakarım diye nasıl kıyarım yaşlı kadıncağız :(

haklısın tatlım kıyamıyor onlarda bize bakarız diyorlar ama çok yıpranıyorlar... teyzemin sağ kolu tam tutmuyor şimdi torun bakacam die kolundan oluyordu az kalsın...
siz ozmn şimdilik vazgeçtiniz sanırım.bizde sanırım 2 sene sonra falan anca dşüncez:) hayırlısı olsun artık.. bi bakımaya yapayım aradan çıksın diyorum bi yandan evlilik tamamen otursun iicene gezip tozalım ondan sonra diorum... yapmak için aradan çıksın die de yapılmazki di mi:D

Canım biz vazgeçmiş değiliz biliyorsun benim yaşım ileri bu yüzden şimdi bile hamile kalsam 34 yaşımda doğum yapacağım.
Bizim şu anki sorunumuz benim sağlık problemlerim epeydir seninle karşılaşamadığımız için haberin yoktur.

Yaklaşık 2 hafta önce neredeyse ölümden döndüm,kistim patlamış ve gerizekalı dr lardan birçoğu teşhis koyamadı.Bu patlayan kist ikiz yani diğeri halen yumurtalığımda.Önce bunu halledeceğiz daha sonra yıllardır var olan polikistik over türünden kistlerime bakacağız.Dr şu patlayan kistiilaçla halletmeye çalışalım daha sonraki önceliğimiz bebek olsun dedi bakalım.
Tüm bunları yaşarken aylardır süregelen yorgunluk uykusuzluk bitkinlik en ufak bir rüzgardan bile grip olmam gibi sebepler devam edince bir sorun olduğuna karar verip bu cuma dahiliye uzmanına gittim ne gerekiyorsa yapın mümkünse tüm vücudumu tarayın ne varsa çıksın dedim.Çokk ayrıntılı ve fazla sayıda tahliller yapıldı,akciğer filmim çekildi sonuç;guatr hastalığına yakalanmışım.Şimdi hem guatr ilacı hem kist ilacı hem antibiyotik ve vitamin alıyorum.ınşallah iyi sonuçlar elde ederiz.

mısracığım çok geçmiş olsun en kısa zmnda sağlığına kavuşursun inş canım, bütün bu problemlerini en kısa zmnda atlatır çocuk sahibi olursun umarım. ztn hamile kalındığında rahimdeki kistlerin doğumla birlikte atıldığını duymuştum. uzun süredir konuşamıyorduk birbirimiden bi haberiz ya!

Evet cnm ayrı kaldığımız için birbirimizden haberdar olamadık.Gerçi ben hep klüpte yeni evliler topiğindeydim.Şimdi eski dostlar buraya :)))))hadi ama... başlıklı topikteyim hergün beklerim cnm

Cnm benim doğum çok büyük ihtimalle sezeryan olacak şu çatı darlığı meselesinden aman hamile kalıp sağ salim doğurayımda nasıl olursa olsun artık.

mısracııım çok geçmiş olsun tatlım.. esajın için tesekkur edrim..

kızlar herkes evlenmiş barklanış.. ben de evlendim ama değişen hiiç bişey yok.hala yemek yapmıyorum :DD

üşenmezsem eğer hem evin hem de düğün fotolarını koyucam.. pink nerelerde?

yaa burcucum boş duranı allah sevmezmiş.valla annem ben bakarım diyene kadar çocuk yapmayı düşünmüyorduk aslında ama ben bakıcam dedi.Bizde yaş iyice geçmeden mercimeği verdik fırına :)

ayy yerim ben o mercimeğii:roflol:
bundan sonra onun adını doğana kadar mercimek koyuyorumm:roflol:

Canım biz vazgeçmiş değiliz biliyorsun benim yaşım ileri bu yüzden şimdi bile hamile kalsam 34 yaşımda doğum yapacağım.
Bizim şu anki sorunumuz benim sağlık problemlerim epeydir seninle karşılaşamadığımız için haberin yoktur.

Yaklaşık 2 hafta önce neredeyse ölümden döndüm,kistim patlamış ve gerizekalı dr lardan birçoğu teşhis koyamadı.Bu patlayan kist ikiz yani diğeri halen yumurtalığımda.Önce bunu halledeceğiz daha sonra yıllardır var olan polikistik over türünden kistlerime bakacağız.Dr şu patlayan kistiilaçla halletmeye çalışalım daha sonraki önceliğimiz bebek olsun dedi bakalım.
Tüm bunları yaşarken aylardır süregelen yorgunluk uykusuzluk bitkinlik en ufak bir rüzgardan bile grip olmam gibi sebepler devam edince bir sorun olduğuna karar verip bu cuma dahiliye uzmanına gittim ne gerekiyorsa yapın mümkünse tüm vücudumu tarayın ne varsa çıksın dedim.Çokk ayrıntılı ve fazla sayıda tahliller yapıldı,akciğer filmim çekildi sonuç;guatr hastalığına yakalanmışım.Şimdi hem guatr ilacı hem kist ilacı hem antibiyotik ve vitamin alıyorum.İnşallah iyi sonuçlar elde ederiz.

mısramm:teselli: neler geçmiş başından nelerr..
allah tedavisi olmayan dert vermesin. İnşallah hepsi hallolur kuzucum.
burda seninde cici haberlerini alır bebişine isim takarızzzkaydirigubbakcemile3

mısracııım çok geçmiş olsun tatlım.. esajın için tesekkur edrim..

kızlar herkes evlenmiş barklanış.. ben de evlendim ama değişen hiiç bişey yok.hala yemek yapmıyorum :DD

üşenmezsem eğer hem evin hem de düğün fotolarını koyucam.. pink nerelerde?

anammm :roflol: nerelerdesin kız sennn

kız burcuozge kız erdin mi muradına?nasıl gidiyo evlilik?? :)

evettt erdim muradımaaaaa:lepi:
marmarisli oldum ben kaydirigubbakcemile3
kızzz sen düğün fotolarımı gömredin miii :mymeka: ne kadar ayıppp..
albümlerde çabuk bakkk:mymeka:

mısracığım Allah sağ salim bi çocuk doğurmak nasip etsin inş sana, kolay bi hamilelik geçirirsin inş tatlım

burcucellocuğum hoşgeldin aramıza tekrar, yemek hala yapmıorum demişin ne yiosunuz:))) offf bende hiç sevmiorum ev işlerini ve yemek yapmayı ıyykk!

Back