Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınnn yitik yaz gelinleri ,kocişle keyif yapmaktan buraya gelirseniz tabi :)))))))))
Burcucum Elif hamile evet hepimiz çok şaşırdık,sağlıcakla gelsin inşallah bebişi:))))))
selam kızlarrr kulaklarım çınladı damladım hemen.Evet burcucum daha kalp atışlarını duymadık ama testler pozitif çıkıyor hep.Hamileyim sanırsam :))
yaa burcucum boş duranı allah sevmezmiş.valla annem ben bakarım diyene kadar çocuk yapmayı düşünmüyorduk aslında ama ben bakıcam dedi.Bizde yaş iyice geçmeden mercimeği verdik fırına :)
Canım biz vazgeçmiş değiliz biliyorsun benim yaşım ileri bu yüzden şimdi bile hamile kalsam 34 yaşımda doğum yapacağım.
Bizim şu anki sorunumuz benim sağlık problemlerim epeydir seninle karşılaşamadığımız için haberin yoktur.
Yaklaşık 2 hafta önce neredeyse ölümden döndüm,kistim patlamış ve gerizekalı dr lardan birçoğu teşhis koyamadı.Bu patlayan kist ikiz yani diğeri halen yumurtalığımda.Önce bunu halledeceğiz daha sonra yıllardır var olan polikistik over türünden kistlerime bakacağız.Dr şu patlayan kistiilaçla halletmeye çalışalım daha sonraki önceliğimiz bebek olsun dedi bakalım.
Tüm bunları yaşarken aylardır süregelen yorgunluk uykusuzluk bitkinlik en ufak bir rüzgardan bile grip olmam gibi sebepler devam edince bir sorun olduğuna karar verip bu cuma dahiliye uzmanına gittim ne gerekiyorsa yapın mümkünse tüm vücudumu tarayın ne varsa çıksın dedim.Çokk ayrıntılı ve fazla sayıda tahliller yapıldı,akciğer filmim çekildi sonuç;guatr hastalığına yakalanmışım.Şimdi hem guatr ilacı hem kist ilacı hem antibiyotik ve vitamin alıyorum.İnşallah iyi sonuçlar elde ederiz.
mısracııım çok geçmiş olsun tatlım.. esajın için tesekkur edrim..
kızlar herkes evlenmiş barklanış.. ben de evlendim ama değişen hiiç bişey yok.hala yemek yapmıyorum D
üşenmezsem eğer hem evin hem de düğün fotolarını koyucam.. pink nerelerde?
kız burcuozge kız erdin mi muradına?nasıl gidiyo evlilik?? :)