• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazında evlenenler buraya!!!

nastasia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
3.712
297
173
slm kızlar nasılsını,
birlikte çok şey paylaştık, iyi günlerimizde birlikte sevindik, kötü günlerimizde birbirimize destek olduk hep birlikte üzüldük...evlilik hazırlığı stresini birlikte yaşadık. birbirimizi en iyi anlayan gene biz olduk. evlendik herkes kocayı görüncü evlilik hazırlığı topiğini unuttu... şaka bi yana evlilik hazırlığı telaşı stresi bitti o topiğede giren kalmadı. arkadaşlığımız dostluğumuz muhabettimiz bitmesin yarıda kalmasın devam etsin diye bu başlığı açmaya karar verdim. nerdesiniz sizi özledim...

:hulya:kaydirigubbakcemile4

nastasıacım yeni topiğimiz hayırlı olsun da kimseler gelmiyor artık k.k ya Dediğin gibi kocayı bulan unuttu buraları...
Neyse sende ne var ne yok,evlilik nasıl gidiyor?

gelirler canım sen merak etme :)))
ne olsun cnm benimde tatil bitti malum iş hayatı başladı. alışmıştım rahata yazın iş ile evlilik biras zor yürüyor, asıl şimdi düzene oturtmaya çalışıyorum hayatımı. bu sene öğlenciyim sabah kalkıorum erkende akşam için yemek yapıyorum evi toplarlıyorum sonra hzırlanıp çıkıyorum... okulum eve 1.5-2 saat uzaklıkta anca yetişiyorum ztn:( akşamda bitik bi şekilde eve geliyorum yemekle falan uğraşacak halim hiç kalmıor anca yemeği ısıtıp yiyecek kadar gücüm kalıyor.... banada herkes bebek yap falan diyorda ben yolu gidip gelirken mümkün deil düşünemiyorum bile hamile kalmayı, bbek büyütmeyi:((((
senin adına çok sevindim ama canım çok güsel bir haber bu:)) çok merak ettim cinsiyeti ne olacak:))) ayy düşünsene doğduğunu falan görecez inş, senin isim bulma heyecanın falan... düşündünüz mü bu arada isim:)))

fmkciğim senide gördüğüme çok sevindim hoşgeldin yeni topiğimize cnm.)))

hos buldum canim.. ayni dedigin gibi düzeni daha yeni yeni otuturmaya calisiyoruz.. asil hayat simdi basliyor.. benim esim türkiyeden almanyaya geldigi icin biraz daha cok farkli zorluklarla urasiyoruz.
Bebek konusuna gelince benim simdi hamile kalmam mümkün degil.. aslinda hamile kalmak isterim ama malesef sartlar buna uygun degil.. evin gecimini ben sagliyorum esimin kazandigi iki kurus kredi borcunun takisidini ödüyor.. esim saglam bir ise girmeden bebek hayal. Ise giderken cocugu birakacak kimsem de yok.

merhaba hanımlar bende 14 haziran da nikahlandım(: 17 temmuzdada düğünümüz oldu(:

şimdide hamileyim 4 haftalık(:

Nastasia cım ne iyi etmişsinde bu topiği açmışsın.Umarım ortadan kaybolan dostlar teker teker gelirler

hos buldum canim.. ayni dedigin gibi düzeni daha yeni yeni otuturmaya calisiyoruz.. asil hayat simdi basliyor.. benim esim türkiyeden almanyaya geldigi icin biraz daha cok farkli zorluklarla urasiyoruz.
Bebek konusuna gelince benim simdi hamile kalmam mümkün degil.. aslinda hamile kalmak isterim ama malesef sartlar buna uygun degil.. evin gecimini ben sagliyorum esimin kazandigi iki kurus kredi borcunun takisidini ödüyor.. esim saglam bir ise girmeden bebek hayal. Ise giderken cocugu birakacak kimsem de yok.

canım Allah kolaylık versin inş herşey yoluna girer en kısa zmnda:)))

Nastasia cım ne iyi etmişsinde bu topiği açmışsın.Umarım ortadan kaybolan dostlar teker teker gelirler

hoşgeldin mısracığım,
bende çok istiyorum tekrar toplanmamızı bakalım artık:))))
senin bebiş noldu bir ara hamile olma ihtimalin vardı, konuşmuştuk ama sonra bi süre giremedim nete:((((

ayy var yaa tatlım öyle tesadüf eseri gördüm topikii aaaa dedim bizim kız açmış konuyu:)))
hoşbulduk bu arada...

:))) bende baktın orada yazışıo bizim ekip hemen msj yazayımda gelsinler dedim:))))

Günaydınnn yitik yaz gelinleri ,kocişle keyif yapmaktan buraya gelirseniz tabi :)))))))))

Burcucum Elif hamile evet hepimiz çok şaşırdık,sağlıcakla gelsin inşallah bebişi:))))))

Back