2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

hoşgeldin niltt biz iyiyiz yani ben iyiyim en azından sen nasılsın
evimize hırsız girdi 2 hafta önce onun şoku var üzerimde hala:KK43:(((

h.b. bakıyorum da öyle geçen yıl ki millete ne alemlerdeyiz diye,ayy çok geçmiş olsun var mı kötü bi durum?

h.b. bakıyorum da öyle geçen yıl ki millete ne alemlerdeyiz diye,ayy çok geçmiş olsun var mı kötü bi durum?

artık pek kimse gelmiyor bu topiğe sanırım diğer topiklerdeler bende karşılaşamıorum...
saol cnm...
işte takılarımı falan almış... bi de elektornik bikaç eşya almış... Allahtan ben evden çıktıktan sonra girmiş... onun şoku yetti bana bi de ben evde olduumda girseydi napardım... şimdi en ufak bi seste sıçrıorum ztn...

artık pek kimse gelmiyor bu topiğe sanırım diğer topiklerdeler bende karşılaşamıorum...
saol cnm...
işte takılarımı falan almış... bi de elektornik bikaç eşya almış... Allahtan ben evden çıktıktan sonra girmiş... onun şoku yetti bana bi de ben evde olduumda girseydi napardım... şimdi en ufak bi seste sıçrıorum ztn...

aman çok geçmiş olsun canına gelmemiş ya ona şükret,evde tek kalmamaya çalış mümkünse,zor bişey....

saol cnm evt yaaa bende ona şükrediyorum daha beteri gelebilirdi başıma...
sen nasılsın neler yapıosun:)))

Canım topiclerde şöyle bir gezinirken mesajını gördüm ve çok üzüldüm inan ki..
Çok çok geçmiş olsun canım...

Nappim canım bende,iş ev gez toz koşturuyorum şu an,hazır çocuk düşünmüyoken bu anları değerlendiriyorum..:))

bencede değerlendir canım hehehe bende gezmeye çalışıorum ama üzerimde bir ağırlık kesin çocuk olunca daha çok gezmek isterim biras öyle tersimdir:p

Canım topiclerde şöyle bir gezinirken mesajını gördüm ve çok üzüldüm inan ki..
Çok çok geçmiş olsun canım...

teşekkür ederim canım, atlattım sayılır yani napalım giden gitti artık:KK43:(((
dikkatli olun sizde yeni evlenenleri özellikle takip ediolarmış

yaaa ben çok özzlleeediimm hazırlık dönemini çok zor günler yaşadık ama o zamanlar en güzel heyecanlarda o zaman yaşanıyormuşşş ben bidaha evlenmek istiyommm banane

X