2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

teşekkür ederim canım, atlattım sayılır yani napalım giden gitti artık:KK43:(((
dikkatli olun sizde yeni evlenenleri özellikle takip ediolarmış

Geçmiş olsun canım ya.. cana geleceğine mala gelsin...

sllllmmm millet ben geldiimmm

yaaa ben çok özzlleeediimm hazırlık dönemini çok zor günler yaşadık ama o zamanlar en güzel heyecanlarda o zaman yaşanıyormuşşş ben bidaha evlenmek istiyommm banane

hoşgeldin rasiba bizde seni ösledik. ya bende aynı şekilde düşünüyorum. hala gelinliklere bakıyorum. cücük eşimde ya hala niye bakıyorsun diyo demekki insanın hevsi geçmiyormuş.. :KK1:

suzicim sen bitaneciksin... seni sefiyorum süleme nilo ya keser bisi gamyoncuiremsu

Geçmiş olsun canım ya.. cana geleceğine mala gelsin...

hoşgeldin rasiba bizde seni ösledik. ya bende aynı şekilde düşünüyorum. hala gelinliklere bakıyorum. cücük eşimde ya hala niye bakıyorsun diyo demekki insanın hevsi geçmiyormuş.. :KK1:

suzicim sen bitaneciksin... seni sefiyorum süleme nilo ya keser bisi gamyoncuiremsu

bende seni sefiyoyummmmm arzuumm:)) sülemem niloyaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlara.s.

günaydınnn nasılsınnnn cicimmma.s.

ayy inanmıyorum yaa bebiş bekleyenler var geçen yıl evlenip te allah analı babalı büyütür inş.ben daha cesaret edemiyorum yaa,alıştım iş güç çalış gez toz yat sanırım seneye çalışmalalara başlicaz

kızlarrrr nasılsınızzzz :) bebiş bekleyen varmı :)

bende bişi yok henüzzzz sen nasılsınŞeniz

hoşgeldin cnm ben bekliorum kısmetse teyzesi 4 ay sonra kızım olacak:):)

ay maşallahhh hadi hayırlı sağlıklı bir bebeğin olur inşallah:ecrin_bebek:

ayy inanmıyorum yaa bebiş bekleyenler var geçen yıl evlenip te allah analı babalı büyütür inş.ben daha cesaret edemiyorum yaa,alıştım iş güç çalış gez toz yat sanırım seneye çalışmalalara başlicaz

aynen bende ya bide şişko oldum 10 kilo aldım evlendikten sonra böle bide bebek yaparsam yoldan toplarsınız benii :KK1:

Şu an nasıl duygular içinde olduğumu size anlatamam
Geçen sene burda telaşeler vardı bu zamanlar, herkes hazırlıklarını anlatıyordu, yetmyor fotoğraflarını koyuyorduk. Şimdi bakıyorum üzerinden bir sene geçmiş aramızda bebek bekleyenlerimiz bile var. Hadi nolur bi el atında bu topiği eski haline getirelim :nazar:

kızlarr herkese merhabaaa

benden de sizee bebiş müjdesi 7+5 haftalık hamileyimm :)) dualarınızı eksit etmeyinn

kızlarr herkese merhabaaa

benden de sizee bebiş müjdesi 7+5 haftalık hamileyimm :)) dualarınızı eksit etmeyinn

AYYY CANIMMM BENİMMMMM.. ÇOK ÇOK SEVİNDİM İNAN Kİİİİİİ hihoyyyt

ALLAH EN KIZA ZAMANDA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHHHH :ecrin_bebek:

X