- 23 Ekim 2008
- 4.198
- 3
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canım, atlattım sayılır yani napalım giden gitti artık(((
dikkatli olun sizde yeni evlenenleri özellikle takip ediolarmış
sllllmmm millet ben geldiimmm
yaaa ben çok özzlleeediimm hazırlık dönemini çok zor günler yaşadık ama o zamanlar en güzel heyecanlarda o zaman yaşanıyormuşşş ben bidaha evlenmek istiyommm banane
Geçmiş olsun canım ya.. cana geleceğine mala gelsin...
hoşgeldin rasiba bizde seni ösledik. ya bende aynı şekilde düşünüyorum. hala gelinliklere bakıyorum. cücük eşimde ya hala niye bakıyorsun diyo demekki insanın hevsi geçmiyormuş..
suzicim sen bitaneciksin... seni sefiyorum süleme nilo ya keser bisi gamyoncuiremsu
günaydın kızlara.s.
bende seni sefiyoyummmmm arzuumm:)) sülemem niloyaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydınnn nasılsınnnn cicimmma.s.
bu arada ben hala bekar gözüküyorum delikafadulden
kızlarrrr nasılsınızzzz :) bebiş bekleyen varmı :)
kızlarrrr nasılsınızzzz :) bebiş bekleyen varmı :)
hoşgeldin cnm ben bekliorum kısmetse teyzesi 4 ay sonra kızım olacak:):)
ayy inanmıyorum yaa bebiş bekleyenler var geçen yıl evlenip te allah analı babalı büyütür inş.ben daha cesaret edemiyorum yaa,alıştım iş güç çalış gez toz yat sanırım seneye çalışmalalara başlicaz
hoşgeldin cnm ben bekliorum kısmetse teyzesi 4 ay sonra kızım olacak:):)
ay canım benim yaaaaa.... allah ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh...çok sevindimmmmm:))
amin cnm tşk ederim saol darısı isteyenlerin başına:))))
kızlarr herkese merhabaaa
benden de sizee bebiş müjdesi 7+5 haftalık hamileyimm :)) dualarınızı eksit etmeyinn
kızlarr herkese merhabaaa
benden de sizee bebiş müjdesi 7+5 haftalık hamileyimm :)) dualarınızı eksit etmeyinn
gözün aydın canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş:))))
AYYY CANIMMM BENİMMMMM.. ÇOK ÇOK SEVİNDİM İNAN Kİİİİİİ hihoyyyt
ALLAH EN KIZA ZAMANDA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHHHH :ecrin_bebek: