2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

suzicim tebrik etmiştim ama tekrar edeyim dedim. Bu nilo bizi artık sevmiyo farkındasın değilmi?:sm_confused:

selam kızlar ben ve minik ırmağım hepinize kocaman öpücükler yolluyoruz... :)

topiğe bi bakayım dedim baya gelişme olmuş çok sevindim.ara sırada olsa buradan habaerleşelim ne olur...

benim hayatım yolunda kızlar 2,5 aylık dünya tatlısı bi kızım oldu.Adı Irmak hapinizi öpüyorum şimdi uyandı kısçem byeee

Canım tebrikler.
Allah analı babalı büyütsün, sağlıkla al kucağına inşallah:Saruboceq:

aminn canım çok teşekkür ederimm:))

suzicim tebrik etmiştim ama tekrar edeyim dedim. Bu nilo bizi artık sevmiyo farkındasın değilmi?:sm_confused:

bitanemm canım sağol. evet artık nilo hiç uğramıyo ne buralara ne de msne:KK43:(

selam kızlar ben ve minik ırmağım hepinize kocaman öpücükler yolluyoruz... :)

topiğe bi bakayım dedim baya gelişme olmuş çok sevindim.ara sırada olsa buradan habaerleşelim ne olur...

benim hayatım yolunda kızlar 2,5 aylık dünya tatlısı bi kızım oldu.Adı Irmak hapinizi öpüyorum şimdi uyandı kısçem byeee

canımm tebrik ederimm allah analı babalı büyütsünn:))

selam kızlar bende geldiiimm..
Bende de herşey yolunda çok şükür..
Ama çocuk için erken diye düşünüyorum kendimce...
1-2 sene sonra kısmet olursa inşallah düşüneceğiz...
çoluklu çocuklu 2009 gelinlerini tebrik ediyorum,bebişlerini de çooooooook öpüp kokluyorum...

merhaba arkadaşlar ben de geldim ya sizleri burda görmek çok güzel.....ben de 31 Mayıs geliniyim burda çok şeyi paylaştık çok duygulandım şimdi ilk sayfada elin bebişi olmuş onu gördüm elifçim sana balayı için tavsiye sormuştum o kadar hatırlarsın belki ...allah analı babalı büyütsün.

doublebump hayırlı uğurlu olsun Allah hayırlı bir doğum yapmayı nasip etsin inşallah

ilk sayfada bunları gördüm bu haberleri okudum geriye doğru bakacağım bakalım kimler hamile :))

merhaba arkadaşlar bende 2009 geliniyim ama
kadınla kulubüne evlendikten sonra üye oldum
07.06.2009 evlilik tarihim beni de aranıza alırsanız çok sevinirm sizlerle sohbet etemk isterim

burası öyle güzel bir ortamdıki herkesi kabul eder sarar sarmalardı:)))ayakta tutucaz yine bence şimdi de bebi,şler paylaşılıyor ve diğer yaşantılar..hoşgeldin diyorum.ben de uzun zmanadır giremiyordum siteye ççok özlemişim....

merhaba arkadaşlar hihoyyyt

bende 26/09/2009 geliniyim. malesef kk evlendikten sonra buldum :KK3:2 gün sonra 1 yılımız bitiyor zemuszemuso kadar çok sayfa varki hepsine göz atamadım...sizler yıldönümünüzde neler yaptınız ? farklı önerileri olanlar varsa bekliyorum...teşekkürler....

iyiyim niltt cim sen nasılsın :)

ya ben geldim sessizleşti buralar :KK43:( oysa ço meraklandım anne olanları ve olmak üzere olanları herkesi çok merak ediyorum arkdaşalar neler yapıyorsunuz???

selam kızlar bende 2009 geliniyim.ama ben geldiğim yere alışamadım birtürlü.çünkü ailemi ve memleketimi çok özlüyorum.belki bi bebişim olsa onunla mutlu olurdum oyalanırdım.ama sekiz dokuz aydan beri bebeğimizde olmadı.eşimin anne babasıda hastalar sürekli onlarla uğraşıyoz.yoruldum ve sıkıldım artık.:umursamaz:

iyiyim niltt cim sen nasılsın :)

ya ben geldim sessizleşti buralar :KK43:( oysa ço meraklandım anne olanları ve olmak üzere olanları herkesi çok merak ediyorum arkdaşalar neler yapıyorsunuz???

İyiyim şekerim bende:KK71:

ben biraz ertelemek istiyorum anneliği
daha erken sanki
bi de ev için kredi ödüyoruz
biraz biriktirip öyle çalışmalara başlamayı düşünüyoruz
1-2 sene içinde kısmetse...
var mı sende bebiş?

İyiyim şekerim bende:KK71:

ben biraz ertelemek istiyorum anneliği
daha erken sanki
bi de ev için kredi ödüyoruz
biraz biriktirip öyle çalışmalara başlamayı düşünüyoruz
1-2 sene içinde kısmetse...
var mı sende bebiş?

yok canım bizde bebiş.bizim de evimiz yok ondan erteliyoruz.ama ev almak da hayal gibi.karmakarışık yani seneye belki ev falan dinlemez niyetlenebilirim :)

yok canım bizde bebiş.bizim de evimiz yok ondan erteliyoruz.ama ev almak da hayal gibi.karmakarışık yani seneye belki ev falan dinlemez niyetlenebilirim :)

olsun canım sağlık olsun
herşeyin bi zamanı vardır buna inan eşinle mutlu ol da gerisi gelir zaten...

kızlarr merhabaaaaaaaaaaaa

ben daha doğurmadım 8 hafta kaldı aşağı yukarı doğumaa:))))))) şuan 30+5

tubişde doğum yapmış temmuzda kızlarr öyle biliyorumm. birdee begümcük kasım ayında doğum yaptıı:))))) elifi artık hepimiz biliyoruzzzzz

darısı tüm isteyenlereee

Son düzenleme:
kızlarr merhabaaaaaaaaaaaa

ben daha doğurmadım 8 hafta kaldı aşağı yukarı doğumaa:))))))) şuan 30+5

tubişde doğum yapmış temmuzda kızlarr öyle biliyorumm. birdee begümcük kasım ayında doğum yaptıı:))))) elifi artık hepimiz biliyoruzzzzz

darısı tüm isteyenlereee

kızlarr neler yapıyorsunuz .
uzun bir zamandır giremedim. Kuzucuğumdan dolayı.
Meleğim 6 aylık oldu.

double canım senin az kalmış, Allah hayırlısıyla kavuştursun sizi kuzucuğunla.

Son düzenleme:
güncel..............

arkadaşlar eski topicimizi önlere getirmek istedim çok zor buldum :)) belki gelen olur ne alemdeyiz

X