2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Nastasiacım davetim üzerine diğer topiğe gelmişsin ama tatsız bir güne denk gelmiş.
Uzun süredir biriken bazı şeyler vardı sanırım sonu böyle oldu.Bizde buradan devam ederiz sohbete olur mu?

olur cnm tabiki, sanırım ztn artık pek kimse girmeyecekmiş oradan hekes bi yere dağılmış... ben mi uğursuz geldim ki:p

şaka yapırum ztn mısracıım:KK70: ben gelmeden olan olmuş ztn biras baktım ama tam nasıl gelişti neler oldu anlamadım daha öncesi war sanırsam...

vaybe aylardan sonra burdayım çok duygulandım arkadaşlar daha dün gibi gün saydıklarımız hele elifiseverin 100 den geri sayışı ne çabuk geçti neler oldu bize şimdi bıraktığım son sayfadan itibaren tek tek okumak istiyorum ve biliyorumki çoğundada ağlıcam

OOOOOOOOOOOOO rasiba gelmiş hoşgelmiş.Bugüne kadar nerelerdeymiş?Umarım herşey yolundadır cnm

aman yarabbim topik kıpraşmaya başlamış sanırsam :))
pembecim ne olur gel artık aramıza..ben herkesi çok özledim :KK43:(

burcucello,burcuözge,yasminee,pinkgun ve daha niceleri gelin artıkkkkkkkkk

nerelerdesin burcu sen yaaa :eek:klava: özledim çokkk mafoldumben

hamilelik iyi gidiyor 3,5 ay oldu bu haftasonu mercimeğin rengini öğrenicez inşallah.sen neler yapıyosun evlilik nasıl gidiyor? alıştın mı marmarise?

nerelerdesin burcu sen yaaa :eek:klava: özledim çokkk mafoldumben

hamilelik iyi gidiyor 3,5 ay oldu bu haftasonu mercimeğin rengini öğrenicez inşallah.sen neler yapıyosun evlilik nasıl gidiyor? alıştın mı marmarise?

ayy cinsiyetini çok merak ettim elif ya
biran önce belli olsa keşke
ben burda yazan yok diye aşka yere takılıyorum napim
markarise alıştım alışmasına ama hala arkadaşım yok malesef napalım kör topal idare ediyoruz işte:))
ama mutluyum evlilik çok cici gidiyor maşallahhh opuyorumnanaktan
sende var mı havadis....
eşi iş arıyordu en son sanırım buldu mu? gecici bir iş bulmutu sanırım çok emin değilim inş herşey yolundadurrr

Demek bu hafta belli olacak mercimeğin rengi Elif cim ne güzel,içimden kız mış gibi geçiyor :)))))

Burcu cum sen de iyisin umarım,cici evliliğin daimi olsun inşallah hep cnm.

ayy cinsiyetini çok merak ettim elif ya
biran önce belli olsa keşke
ben burda yazan yok diye aşka yere takılıyorum napim
markarise alıştım alışmasına ama hala arkadaşım yok malesef napalım kör topal idare ediyoruz işte:))
ama mutluyum evlilik çok cici gidiyor maşallahhh opuyorumnanaktan
sende var mı havadis....
eşi iş arıyordu en son sanırım buldu mu? gecici bir iş bulmutu sanırım çok emin değilim inş herşey yolundadurrr

canım eşim o geçici işi bıraktı klinik açıyor şimdi.bitmek üzere artık son hazırlıklarını tamamlıyor.evliliğimde bir sorun yok allaha şükür,senin de herşeyin yolunda olmasına sevindim.Bebişimizi bekliyoruz işte 4 gözle :CüvCüv:

vay vay vay eski topiğe göz atayım dedim neler olmuş yahu:)bebişe hayırlı ömür diliyorum sağlıkal gelsin inşallah elifcim:)

Demek bu hafta belli olacak mercimeğin rengi Elif cim ne güzel,içimden kız mış gibi geçiyor :)))))

Burcu cum sen de iyisin umarım,cici evliliğin daimi olsun inşallah hep cnm.

aayyy inşallah mısracım kırmızı kırmızı gösterse kendini mercimek hanım bende çok sevineceğim.erkek te olur ama ben de kız istiyorum.Senin fatma seda nur a gidicem cuma günü hem test sonuçlarını göstericem hem de cinsiyetine baktırtıcam.inşallah dediğin gibi iyi bi dr.dur da bende artık dr.aramaktan kurtulmuş olurum... a.s.

ay sorma elif bebiş istiyoruz dedik henüz çalışmaya bile başlayamadık:)pratikte sıfırız yani:)eşim sürekli görevde ben başka şehirden gidip geliyorum evime,sonra bide grip oldum yoğun biçimde ilaç kullandım ondan kokrtuk derken elde var sıfır:)

Elif cim kliniği nereye hangi semte açıyorsunuz cnm?
Dr danda umarım memnun kalırsın tatlım.

lara barınaklara açtık canım ama aklında olsun evlere de servis var veteriner falan arayan olursa yönlendirirsen sevinirim.malum yeni açıyoruz uçan kuşa borç var :) hayırdır sen sivasa niye gidiyorsun?

X