2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

banyo aksesuarlarım hani şu şeffaf olup içinde midye kabuğu renkli su falan olandan aldım cnm:))) artık evime yerleşinde çeker koyarım hahaha

[/URL]
[/IMG]

mutfak halım...

Günaydın kızlarrrrrrrrrr.
Nastasicım güle güle kullan halılarını güzelmiş.

Aysuncum mutluluklar dilerim.

Burcuözgecim hazırlıklar hızlandı sanırım :))))))HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK ıNŞALLAH.Sevgilerimle

aysuncum mutlulular canım, herşeyin gönlünce olması dileğiyle
nastasia halıların çok güzelmiş güle güle kullan

nastasia halıların çok şeker güle güle kullan canımmm

mısracım evet sorma hazırlıklar hızlandı. malum marmarise ev yerleştrmeyede gidicez. benim evdeki kışlıkları falan yıkayıp hurçluyoruz. düğünden sonra diye düşündüğüm telaşlar şimdi çıkınca koşuşturmaca oluyor tabi... ama tatlı telaşlar hiç bir şikayetim yok. heycanlıyım oldukça:)))

kolay gelsin burcucuğum, bir anda çıkınca gerilir insan maşallah sen sakinsin:)))
tşk ederim halıları beğendiine sevindim...:)))

merhabaaa kizlarrr, dün aksam kina mi yaktik :) kina gecesinide atlatmis oldummmm :) masal gibi bir gece oldu, 4 saat kadar programimiz sürdü.
aksam üstü arkadaslar bize geldi, camiiye gidecektik kina merasimi icin, assagi indirdiler beni, kapinin önüne bi baktim bizim kizlar :) alman ve türk arkadaslarim 10 araba ile gelmisler konvoy yapmaya. kornalar esliginde dolastik biraz arabalarla, almanlarda camlardan el salliyor veya kornalara eslik ediyorlardi :)
sonrasinda camiiye gittik ve program basladi. arkadaslarim saolsunlar cok güzel bir program hazirlamislar,süprizlerle dolu. cok duygu yüklü oldu. aglamam diyen ben agladim yani :)

almanyadan türkiyeye gelin gidecegim icin herkeste cok doluydu, biyandan ilahiler söylenip siir okunuyordu diyer yandan misafirler agliyordu.
askim yanimda olmadigi icin gazete ve yastiklardan bir manken yapmislar, takim elbise giydirip kafasinada askimin resmini ignelemisler. orada cok duygulandim.
güzel bir program sonrasi kina yakildi vee veda fasli geldi... herkes diyordu bu feyzayi nasil otutturcaz yerindede durmaz bu diye, öyle oldu gercekten. aldim elime mikrofonu ve ordaki tüm sevdiklerimle vedalastim, helallik diledim ve tsk ettim. kisa bi konusma yaptim, konusma sirasindada basladim aglamaya :a015: ve benimle beraberde bicok kisi... yinede unutulmaz bir gece oldu... 2 hafta icerisinde esyalarimi toparlayip türkiyeye geliyorum, dügün hazirliklari ve sonrasindada dügün.. ve benim icin baska bir ülkede, yeni bir sehirde, yeni arkadaslar ve en önemliside askimla yeni bir hayat...
Rabbim herkese hayirli yazilar yazsin :Saruboceq:

kızlarr selamm...
çok az kaldıııı........ve çok heyecanlıyımmmmmmmmmm......:)

aysuncum bu arada sana da mutluluklar diliyorummm..huzur,sağlık, mutluluk dolu bir ömür geçirirsiniz inşallaahhh....

aysuncumm mutluluklar diliyorummmmm umarım çok çok mutlu olursun ... biran önce geri dönüp herşeyi anlatmanı bekliyoruzzz.. seni seviyouzzzzzzzz.. Şeniz

madeofhonor EVLENDı
mısra EVLENDı
tubiş 18 Nisan 2009 Cumartesi EVLENDı
elifsever 16 Mayıs 2009 Cumartesi EVLENDı
niltt 24 Mayıs 2009 Pazar EVLENDı
Felicity 30 Mayıs 2009 Cumartesi EVLENDı
alevesen 31 Mayıs 2009 Pazar EVLENDı
pinkgun 31 Mayıs 2009 Pazar EVLENDı
1 aydii 05 Haziran 2009 Cuma ( 4 gün )
2 dimplesi 06 Haziran 2009 Cumartesi ( 5 gün )
3 geceyimben 06 Haziran 2009 Cumartesi ( 5 gün )
4 nzlasm 07 Haziran 2009 Pazar ( 6 gün )
5 AssOrtik 14 Haziran 2009 Pazar ( 13 gün )
6 MiniEtek 19 Haziran 2009 Cuma ( 18 gün )
7 mandilin 20 Haziran 2009 Cumartesi ( 19 gün )
8 daisy_s 20 Haziran 2009 Cumartesi ( 19 gün )
9 nastasia 21 Haziran 2009 Pazar ( 20 gün )
10 sinay21 26 haziran 2009 Cuma ( 25 gün )
11 rasiba 04 Temmuz 2009 Cumartesi ( 33 gün )
12 khena 04 Temmuz 2009 Cumartesi ( 33 gün )
13 yasmine 8383 05 Temmuz 2009 Pazar ( 34 gün )
14 doubledump 05 Temmuz 2009 Pazar ( 34 gün )
15 burcucello 10 Temmuz 2009 Cuma ( 39 gün )
16 ısaura 11 Temmuz 2009 Cumartesi ( 40 gün )
17 Roselin 11 Temmuz 2009 Cumartesi ( 40 gün )
18 bktbb 12 Temmuz 2009 Pazar ( 41 gün )
19 burcuözge 16 Temmuz 2009 Perşembe ( 45 gün )
20 TuRuNCu 26 Temmuz 2009 Pazar ( 55 gün )
21 _sel_ 1+2 Ağustos 2009 Cumt.+ Pazar ( 61 gün )
22 fmk 02 Ağustos 2009 Pazar ( 62 gün )
23 jtosik 08 Ağustos 2009 Cumartesi ( 68 gün )
24 dalina 09 Ağustos 2009 Pazar ( 69 gün )
25 lokum06 15 Ağustos 2009 Cumartesi ( 75 gün )
26 croiselle 26 Eylül 2009 Cumartesi ( 117 gün )

günaydın kızlarrr

mükemmel bir gelişme var düğünümle ilgili
geçmişimi tam bilmiyorsunuz o yüzden uzun anlatıp sizi sıkmak istemem ama paylaşmak istedim düğün tarhimiz öne alındı çokkkkkkkk mutluyum haftaya nişanlım gelecek vize için başvuracağız (almanya ya gidiyorum biliyorsunuz ) eylül sonu gibi olacaktı düğün ama
agustos un ilk haftası gibi yapmaya karar verdik
hiç bir hazırlığımız yok evet ama Allah yardımcımız olacak inşallah
herşeyi halledeceğiz o kadar mutlu ve heyecanlıyım ki

düğün kayseride olacak ama önce çorlu da burda nikah + kına yı yapmaya karar verdik

yani burada önce evde gelinliğimi giyeceğim evden öyle çıkacağım ( önceden böyle yapmayacaktık o yüzden üzülüyordum )

evden gelinliğimle çıkıp orduevine gideceğiz memur gelecek nikahımız kıyılacak üstümü değiştirip bindallı giyeceğim ve kına gecesi yapacağız sonra ertesi gün kayseri ye gideceğiz düğünümüz olacak aman Allahım çok mutluyum yaaa

uzun yazdım pardon ama sizlerle paylaşmak istedim haftaya gün alınca takvimimi değiştireceğim oleyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…