2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ben hala inanamıyorum...
sanki o ev başkası için hazırlanıyo,sanki orada ben değil de başkaları yaşayacak... şaka gibiii....
sonunda evimiz bitti ve eşyalar yerleşti...pazartesi de avizeler takılıp,halılar gelecek,uydu bağlanacak ve huzura ericez... ondan sonra fotoğrafları hemen ekliycemmm
dün de düğün provasındaydık...tüm detayları hallettik ve kafam rahatladı...
önümüzdeki bir hafta boyunca sanırım ben de çok fazla giremeyeceğim...
bu arada evlenecek olanlara ben de mutluluklar diliyorum...,
kocamann öpücüklerrr....:)

Kimsecikler yok zaten artık pek giren olmicakmış anladığım kadarıyla.herkese mutluluklar

günaydııın kızlar nasılsınız:)))
ben çok ama çoook gerginim herkese kızıyorum bağırıyorum... tedirgin ve gerginlik içindeyim...
bu arada evim yawaş yawaş yerleşecek inş... köşe koltuk takımım geldi... mutfak dolaplarım geldi onlarda bugün yarın monte edilecek:))) perdelerim dikilmiş ama mobilyalar geldikten sonra gelsin dedim bi temizlik olsunda:)) banyo dolabım yetişmemiş o daha yapılıomuş( sürekli elektrik tesisatında bi problem çıkıyor... en son çıkan çok komik... ebeveyn banyosunu ben koridora açılan kısmından kırdırdım, yatak odasına açılan kapıyı söktürüp oraya taktırdım... yatak odasının orayada duvar ördürdüm:))) ama lambanın yanması için olan düğmeyi takmayı untumuşlar... orasının ışığı yok şimdi muhahhaha:))) çamaşır mak oraya koyacağım... banyoda yer tutumasın die... ama çok komik yaaa:)) bide mutfakta fırının geleceği yer farklıydı orayada priz yapmamışlar hahahah .... ağlasammı gülsemmi:)))
2 tane gelin ayakkabısı aldım biri topuklu baya biri az topuklu... hangisiyle rahat edersem diye... olmadı bi de beyaz converselerimi götürürüm garantiye alayım kendimi ama di mi:)))))
bütün herşeyin fotoğrafını ekleyecem kızlar... ama bilg bluetoothunda bişeyler oldu gönderemiyorum fotoları.. olmadı foto mak unutmazsam onu götürüp herşeyi çekeceğim:)) bi de dün 2 lamba pat pat patladııı.. nazar mı çıktı ne:)))
halı istediim gibi bulamıyorum... aklım sttepin halısında kalıyor... onun kadar hoşuma giden yok(( bakalım bi de evimin renklerine uygun bulamıyorum... sinir oldum neden güsel halıları hep kahve tonlarında yapıyorlarki(((
benden şimdilik bu kadar... bu arada kısmetse bu akşam imam nikahım kıyılacak:))) korkuyorum...

kızlar herkes haldır haldır bir hazırlık içinde...
ben rahattım düğünden sonra evi kurucaz diye ama durumlar değişince bende biraz paniğe kapıldım tabi:)))
bakalım her şey güzel olur umarım....

güle güle kullan cnm çok şık ayakkabın beğeeenndiiiimmmkaydirigubbakcemile3

çk güldüm canımya ustalar nsl unutur düğme koymayı :roflol:
bn olsam sinirden çatlardım herhalde yaa ışıksız bi banyo olurmuya
düğünden sonrada hallolcak şeyler bunlar, eşyalarında yerleşmeye başlamış bak, fırın için uzatmalı priz çekersin dolabın içinden artık

kızlar merhaba.. aysun ve feli evleniyooo

çok çok mutlu olmalaını diliyorum..

:))))))))))))))))))))))))))))))))

Son düzenleme:
bu arada tubiş resimlerine şimdi baktım canım yaa..

çok çok guzel olmussun gercekten ama bir foto varki evden cıkmadan once son foto.. babanın yüzündeki ifade.. çok fena oldum (( ne kadar guzel yakalanmış dimi??

güneşli bi pazar sabahından herkese günaydın :))
aysunumuz evleniyor bugün umarım herşey istediği gibi olur.mutluluklar dilerim canım benim.allah huzurla dolu bi yuva nasip etsin inşallah sana da.

günaydın kızlar herkese,
dün imam nikahımda kıyıldı hahahah:))) artık hem resmi hemde dini olarak evli sayılıyorum:))))
ayyy hiç bişey fark etmedi ama
bu arada dün mutfak halımı ve oturma odası halımı aldım:)) ikiside shaggy bol parlak tüylülerden... bilmiorum mutfakta rahat edermiyim... aman boşwerdim bi sürü boş odam war birine sererim olmadıkaydirigubbakcemile3 dedim ve hemen aldım çükü bayıldım renklerine... size hemen fotolarını koyacam:)))
ayrıca bide küçük banyom için tuvalet fırçalığı, diş fırçalığı, sıvı v katı sabunluk seti aldım:))) ama onları ewe bıraktığım için fotosunu çekip gösteremiyeceğim((

haklısın dalinacığım banada çok saçma geldi akıl var mantık war ama di mi .... ama işte ebevyn banyosunda böyle bir değişiklik yapınca bu ortaya çıktı... olayı çözdük... adamlar yatak odasındaki priz işe yaramıyor die... iki prizide yatak odası lambasını kontrol eder hale getirmişler.. böyle oluncada... yatak odasının ışığı açılında orasınınkide otomatik olarak açılıyor... çok güldüm ama:roflol::roflol:

Aysunum her şey gönlünce olur inşallah canımmm.....
mutlu haberlerini bekliyoruzzz...

nastasia canım resimlerini bekliyoruz heycanla hallılarının.... :) keşke banyo aksesuarlarınıda çekseydnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…