2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

double teşekkür ederim tatlım valla hiç umurumda değil olsa da olur olmasada

hiç önemli değil yeter ki aşkıma kavuşayım

sen ne durumdasın canım bu arada ??

çok az kaldı seninde

canım bizim ev tadilatta şuanda 5 haziran da teslim edeceklerini söylediler. eşyalar ondan sonra yerleşecek. çok sıkıcaz çok:)))

günaydın kızlarrr

mükemmel bir gelişme var düğünümle ilgili
geçmişimi tam bilmiyorsunuz o yüzden uzun anlatıp sizi sıkmak istemem ama paylaşmak istedim düğün tarhimiz öne alındı çokkkkkkkk mutluyum haftaya nişanlım gelecek vize için başvuracağız (almanya ya gidiyorum biliyorsunuz ) eylül sonu gibi olacaktı düğün ama
agustos un ilk haftası gibi yapmaya karar verdik
hiç bir hazırlığımız yok evet ama Allah yardımcımız olacak inşallah
herşeyi halledeceğiz o kadar mutlu ve heyecanlıyım ki

düğün kayseride olacak ama önce çorlu da burda nikah + kına yı yapmaya karar verdik

yani burada önce evde gelinliğimi giyeceğim evden öyle çıkacağım ( önceden böyle yapmayacaktık o yüzden üzülüyordum )

evden gelinliğimle çıkıp orduevine gideceğiz memur gelecek nikahımız kıyılacak üstümü değiştirip bindallı giyeceğim ve kına gecesi yapacağız sonra ertesi gün kayseri ye gideceğiz düğünümüz olacak aman Allahım çok mutluyum yaaa

uzun yazdım pardon ama sizlerle paylaşmak istedim haftaya gün alınca takvimimi değiştireceğim oleyyyyyyyyyyyy

ayyyyyyyyy çok sevindim kuşumm yaaaaaa bir an önce senide listede önlerde görmek için sabırsızlanıyorummm..herşey gönlünce oluyo çok şükürrr kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız:)))
croiselle çok sevindim düğün tarihinin öne alınmasına:))) gün doğmadan neler doğar cnm merak etme herşey gönlüne göre olur inş:)))

Günaydın kızlar,

tam olarak nasıl oldu kına gecesi tubişcim anlatırmısın neler yapıldı,sıralama nasıldı falan ???

canım şimdi kocişinin koynundasındır kesin, çok mutlu olursun inşallah.
sormuşsun ama işlerim vardı giremedim kkya.

off makyaj benim içinde sorun kalıcı olmasını istiyorum yaaa ama kimseye güvenemiyorum kendi malzemelerimi mi götürsem acaba ??

ama her zaman kullanmayacağım malzemelerede o kadar çok para vermek istemiyorum

ama düğündede herkes şapır şupur öpüp makyajımı bozucak

tubiş düğün günü yanıma ruj falanda alayım dimi iyi de iki arada bi derede nası tazeliycem ben rujumu yaww CADIARZU

sürekli yanında olacak arkadaşlrından birine ver. o gerek gördükçe tazeler.

dalina; ayakkabılarını güle güle kullan canım.

nastasia, çok panik olmuşsun sakinleş biraz, olan olur kalnada eksik olsun çok fazla düşünme.
halı almışsın sonunda, salon halısı kaldı sanırım.

bu arada tubiş resimlerine şimdi baktım canım yaa..

çok çok guzel olmussun gercekten ama bir foto varki evden cıkmadan once son foto.. babanın yüzündeki ifade.. çok fena oldum :KK43:(( ne kadar guzel yakalanmış dimi??

sağol canım, ne zaman seni aklımdan geçirsem topiğe yazmış oluyorsun.
sabahyine sana benzeyen kızı görmüştüm de kayıplar akarıştı diye düşünmüştüm.

feyza, hayırlı olsun canım, okurken bende duygulandım. Allah dualarınız kabul etsin.
Hangi şehire gelin gelceksin.

gecede gitti.
topik iyice sakinleşiyor.

ewt tubisciğim bu aralar baya panik olmuş durumdayım...
takvim 20 gün kaldı die gösterio... ama kına bilmem ne son günler çık 17 gün kalıo geriye....
ve bir yandan işe gidip bir yandan bu işleri halletmem lazım:KK43:(( nasıl yetişecek bilemiorum... en çok bunalıma sokanda kuaför yok... normak bi tane kuaföre yaptıracam sanırım:KK43:((( özenmeden:KK43:((( üühühüüh
eşyaların yerleşmesi lazım... doğalgaz borusunda sorun war... mutfak dolabını monte edemiyorlar, mutfak dolabı monte edilemeyince ankastreler monte edilemiyor...off off!!! banyo dalobım yetişmemiş daha ne zmn gelecek belli deil... off offf alınacak listemde okdr fazla şey warki hala... salon halılarım ve de yolluklar kaldı... sorun şu ki aradıım gibi salon halısı desen ve rengi bulamıyorum... aradıımı bulamamakta delirtio beni:KK43:(((
bir yanda da aman canım sağolsun zmnla olur diyorumda zmnla deilde o güne kdr olması gerekenler war bi de...

çok kötü böyle ya herkes gidiyoe ben hep burdayım.

double ile sende gidince tamamen yanlız kalcam.

nastasia, sen panik oldukça eksikler çoğalır.
doğalgazcıyı sürekli ara bir an önce gelip yapsınlar. mutfak dolapları önemli.
banyo dolabı sonradan takılsada oalbilir ama mutfak yerleştirilecek.
salon halısıda bulamazsan step halıdan beğendiğini alırsın.
eksiklerinide iş çıkışları almaya çalış.

bakalım tubisciğim neler olacak:)))
annelerden veto yedi stepteki halı bu ne böyle die hahahah:))))
doğalgazdan gelmiolar 1 hftadır...

çok kötü böyle ya herkes gidiyoe ben hep burdayım.

double ile sende gidince tamamen yanlız kalcam.

canım düğün sırasında yalnız bırakıcaz sizlerii aşağı yukarı 20 gün olmucam buralarda. ama ondan sonra hiç gider miyim buralardan:)))))) herşeyi sizlerle paylaşmışım en güzel günlerimi de paylaşıcam tabi ki:))

ayyyyyyyyy çok sevindim kuşumm yaaaaaa bir an önce senide listede önlerde görmek için sabırsızlanıyorummm..herşey gönlünce oluyo çok şükürrr kaydirigubbakcemile3

canımmmm Şeniz

günaydın kızlar nasılsınız:)))
croiselle çok sevindim düğün tarihinin öne alınmasına:))) gün doğmadan neler doğar cnm merak etme herşey gönlüne göre olur inş:)))

amin canım inşallah hepimizin
sende çok sıkma kendini anlıyorum vaktin az bunaltı geliyor sana da ama çok şükür diyelim halimize beterin beteri var Şeniz

kızlar ben hiç iyi değilim yaaa biri bişey dese hemen ağlıyorumm :KK43:((((

yaww noluyor neden ağlıyorsun bakayım mutlu ol Şeniz

herşey yolunda çok şükür

[

ya herşey yolunda evet ama ben iyi değilim ... durup dururken gözümden yaşlar akıyoo kendimi tutamuyorumm :KK43:((( off deliriyorum galibaa

X