2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Size günlük astroloji yorumlarınızı gönderiyorum canlar buyrun ;(Alıntıdır)

Koç
Sevgili Koçlar, yeni haftaya Ay gezegeninin Başak burcu seyriyle başlarken, çoğunlukla yarım kalan işlerin bitirilmesi ve geri planda titizlikle hareket edilmesi son derece önemlidir. Sorunlarla uğraşırken uyumsuzluktan ve çevrenizdeki insanlarla anlaşmazlıktan uzak durmanız gerekebilir. Çünkü fazlasıyla meşgul olduğunuz için fevri davranışlar göstermeniz mümkündür. Genelde her uyarıya açık ve yaptığınız işin önemine göre zamana oldukça ihtiyaç duyabilirsiniz. Genelde başkalarına hizmet etmeniz gereken görevlerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Ayrıca işlerinizi yaparken hatasız olması son derece önemli olduğundan, kurallara uymak zorunluluğunuz da vardır. Sizler için bu sorumluluklar ağır gelebilir ve kendinizi pek özgür hissetmeyebilirsiniz.

Duygu dünyanızda ise, kafanızın içinde yüzleşmenizi gerektiren konular dikkat çekicidir. Fakat bunun sizi fazlasıyla yoracağını bildiğiniz için bazı şeyleri kendi akışına bırakmak daha fazla işinize gelebilir. ayrıca bazı insanlara rol yapmak zorunda oluşunuz, iyi değilken huzurluymuş gibi bir ifade takınmanız mümkündür. Saat 18:02 itibariyle Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegenini etkisi altında, yakın çevrenizde meydana gelen değişimler göze çarpmaya başlar. Yeni insanlar, yeni ilişkiler kurabilme şansı elde edebilirsiniz. Uzlaşı ve uyum, konfor ve lüks ihtiyacı, güzelliklere olan düşkünlüğünüz artabilir. Ayrıca akşam saatleri kendinizi güvende hissetmek için huzur olgusu fazlasıyla ön plana gelebilir.

Boğa
Sevgili Boğalar, yeni hafta Ay gezegeninin Başak burcu enerjisi altında başlıyoruz. Bu etki altında, mesleki konularda çevrenizle olan paylaşım duygusu içinde olmak faydalıdır. Dostluk ilişkilerinde, kendinizden ziyade başkalarının çıkarlarını gözetmeniz gerekebilir. Her işi, detayları göz önüne alarak yapmanız halinde organize işlerden faydalar sağlamanız mümkündür. Duygusal konularda ise belirli bir mesafe bırakmayı tercih edebilir, arkadaşlık olgusu içinde hareket etmekten hoşlanabilir, takıntılı olduğunuz konularda biraz daha esnek düşünebilirsiniz. Eleştirilmekten hoşlanmayacağınız için, kimsenin sınırlarınıza kadar dayanmasına izin vermeyebilirsiniz.

Etrafınızdaki çirkinlikler, kaba hareketler veya çıkarcı insanların küçük oyunları canınızı sıksa da, işiniz ve konumunuz gereği susmak zorunda kalabilirsiniz. Fakat bu boyun eğdiğinizi göstermeyecek, sadece bulaşmak istemediğinizin göstergesi olacaktır. Saat 18:02 itibariyle Terazi burcuna girecek Ay, parasal konularda savaşma isteği yaratmasa da, paraya sahip olma arzunuzu güçlendirebilir. Fakat bu enerji altında uyum duygusu her zaman için ön planda yer aldığından daha ılımlı tepkiler verebilir, hesabınızı iyi bilen bir kişi olarak kendinizi gereken konularda savurganlıktan uzak durabilirsiniz.

ıkizler
Sevgili ıkizler, kardeş burcunuz Başakta ilerleyen Ay etkisi altında yeni bir haftaya adım atmaktasınız. Bu enerjiden olumlu manada yararlanmak için, öncelikle, mesleki konularda daha hızlı ve aktif çalışmanız veya işlerinizi planlı bir şekilde sürdürmeye çalışmanız faydalıdır. Bu hafta sizler için oldukça yoğun geçebileceğinden bugünden itibaren ayrıntılı ne kadar iş varsa önünüze gelebilir. Neredeyse iki ayağınız bir pabuçta gibi ordan oraya koşuşturabilir, birbiriyle alakası olmayan işlerin peşinden koşuşturabilirsiniz. Benim size tavsiyem dağılmamak için öncelikle iyi bir plan yapmak ve bu plan çerçevesinde hareket etmeye çalışmaktır.

Ayrıca görüşeceğiniz kişilerle olan randevularınız için ajandanızı sürekli kontrol etmeniz faydalıdır. Bir işi tam bitirmeden diğerine geçmemeniz gerektiğini unutmayınız. Bu yoğunluk içinde fevri davranmamalı, bildiklerinizin illaki doğru olduğu yönünde inatlaşmamalısınız. ışlerinizi yaparken hatalar oluşmaması için, tekrar gözden geçirmeyi unutmayınız. Duygusal konularda ise, sorumluluklarınız daha fazla ağır basacağından, huzurlu olmak adına bunları gönüllü olarak kabul etmeniz gerektiğini de hatırlarsanız, günü olumlu bir şekilde geçirmiş olabilirsiniz. Saat 18:02 itibariyle Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni, akşamın gayet huzurlu, sakin ve güzellikler içinde geçmesini sağlayıcıdır. Etrafınızla kontak kurabilir, sosyal yönünüzle çevrenizdeki insanların dikkatini çekmeyi başarabilirsiniz.

Yengeç
Sevgili Yengeçler, bugün burcunuzla uyumlu bir görünüm yapacak olan Ay gezegeninin Başak burcu etkinliği altında yeni haftaya başlamaktasınız. Bunun anlamı haftanın bu ilk iş gününde yoğunluğun yüksek olacağıdır. Ayrıntılı işlerle uğraşabilir, insanlara yardımcı olayım derken dağılabilir hatta yorulabilirsiniz. Uygun bir planlama içinde hareket etmeniz gerekebilir. Eğitim sektöründe görevli olan kişiler yaklaşan dönem sonu nedeniyle yapılması gereken son çalışmalarla uğraşırken, diğer iş kolunda olanlar, pazartesi gününün kendi içindeki stresiyle boğuşuyor olabilirler. Güvencenizle alakalı konular bugün gündeminizde odak noktanız olabilir. Ne kadar sıkıcı işlerle uğraşsanız da, hatasız bir şekilde yapmaya özen göstermeniz gerektiğinden yorgunluk çekebilirsiniz.

Sağlığınız ve iş ortamınızla ilgili mevzular bugün önemini koruyor olabilir. Çevrenizdeki insanlarla iyi ilişkiler kurmanız, görevlerinizi yerine getirmenizde faydalı olabilir. Fikirlerinizi ifade etmeye çalışırken daha detaylı bir şekilde anlatabilir ve içgüdüsel bir şekilde çalışma hayatınızı ön plana alabilirsiniz. Saat 18:02 itibariyle, Terazi burcunda ilerlemeye başlayan Ay, tarafsız bir şekilde kendinizi gözden geçirmeniz için gayet olumludur. Yalnız bunu yaparken, bazı konulardaki terslikler nedeniyle kendinizi suçlamayınız ve başarısız biri olduğunuzu sakın ola ki düşünmeyiniz.

Aslan
Sevgili Aslanlar, yeni haftaya, Ay gezegeninin Başak burcu seyriyle başlamaktasınız. Bu etki altında, kafanızın içini kurcalayan bazı konularda fazlasıyla dağılmanız mümkündür. Sizin isteklerinizle başkalarının değer yargıları çakıştığında konuşarak halletmeye çalışmak faydalı olabilir. Siz kendi içinizde olayları fazlasıyla titizlikle incelemeye kalkarsanız öncelikle bunun size zararı olabilir. Ayrıca bu etki altında, reddedilmekten ve yaralanmaktan korktuğunuz için tam olarak duygularınızı belli etmek istemeyebilirsiniz. Bu davranış ise, her uyarıya karşı açık ve hassas olmanız nedeniyledir.

Kendinizin doğru ve haklı olduğunuzu hissetmekte güçlük çekmeniz ise günün bir başka etkisidir. Yaşama uyum sağlamak için öncelikle kendi konumunuzu düşünmeniz gerekir. Her zaman söylediğim gibi siz ne kadar özgür düşünür ve hayata cesaretle bakarsanız, beraberliğinizle ilgili konularda da huzur bulmanız, başarılı ilişkiler kurmanız kolay olabilir. Saat 18:02 itibariyle Ay gezegeninin Terazi burcunda ilerlemeye başlamasıyla, sosyal hayatın güzellik, hoşluk ve uyum dolu akışında keyiflenmeniz mümkündür. Bu enerji, sizin gibi ateşli kişiler için yeni dostluklar, özgür ortamlarda kendinizi ifade etmek anlamı taşımaktadır. Tadını çıkarmaya bakın.

Başak
Sevgili Başaklar, yeni haftaya burcunuzda ilerlemesini sürdüren Ay gezegeninin etkisi altında başlıyor olsanız da, günün diğer oluşumları nedeniyle, ilişkinizle ilgili konularda, kendinizi kimi zaman yalnız hissetmeniz mümkündür. Bu yüzden de, gerçek hislerinizi kimseyle paylaşmak istemez, hatta kaçış gösterebilirsiniz. Hayatın tüm yükünü üzerinizde hissettiğiniz için, sorumluluklar size ağır gelmektedir. Aslında yardım hisleriniz ön plandadır fakat karşınızdaki insanın bu durumda sizi bağımlılık altına alacağını düşündüğünüz için belirli bir sınırda kalmaya dikkat edebilirsiniz. Eleştiriler ve sizi yargılayan gözlerden uzak kalmak, huzur ve güvenli alanlara çekilmek isteğiniz yoğundur.

Sizi olduğunuz halinizle kabul ederek destekleyecek kişiye ihtiyacınız vardır. Gün boyu özellikle detaylı düşünceler kafanızın içini kurcalayabilir. Sakin olmanızı öneriyorum. Saat 18:02 itibariyle Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak Ay etkisi altında, mesleki konularda rahatınıza düşkünlük göstermeniz mümkündür. Görevlerinizi bildiğiniz tarzda sürdürme isteğiniz yoğundur. Etrafınızdaki insanların da buna saygı göstermesini bekleyebilirsiniz. Eviniz alanı içinde de dengeli paylaşımlar ve huzura fazlasıyla önem verebilirsiniz

Terazi
Sevgili Teraziler, haftaya, Ay gezegeninin Başak burcu seyriyle başlamaktasınız. Başak burcu günleri her zaman iş yoğunluğu ve detayların gündeme geldiği zamanlardır. Hele bir de hafta başı oldu mu bu yoğunluk iki misli artarak sizi zorlayabilir. Günlük aktivitenizde özellikle hizmet sektöründe çalışanlar için, insanlarla olan temas daha fazla artabilir. ış çevrenizde birlikte çalıştığınız insanlarla ilişkiniz son derece önemlidir. Birlikte çalıştığınız insanlarla sorun yaşanmaması için uyumlu ve ılımlı bir şekilde anlaşmanız son derece önemlidir. Direnciniz yüksek olması için sabah itibariyle işlerinizi belirli bir plan çerçevesinde sürdürmeniz gayet faydalı olabilir. ış yerinizdeki şartlar da bugün önemlidir. Düzen, saygı, yaptığınız işin takdir edilmesi bugün daha fazla verimli olmanızı sağlayabilir.

Ayrıca yoğunluğun içinde beslenmenize özen göstermeniz muhakkak gerekecektir. ışlerinizi zamanında yetiştirmeye çalışırken çevrenizdeki insanların sürekli bir şeyler istemesi ve aşırı titizlikleri kimi anlarda sizi çileden çıkarabilir. Gün içinde duygusal gerginlikler oluştuğunda kısa da olsa molalar vererek dinlenmeyi unutmayınız. Saat 18:02 itibariyle Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni, günün tüm etkilerini üzerinizden atabilmenizi sağlayıcı olacağından benim önerim bu saate dek, sakin kalmalı, tarafsızlık özelliğinizden yararlanarak olayları mantıklı bir şekilde süzgeçten geçirmelisiniz.

Akrep
Sevgili Akrepler, haftaya Başak burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlamaktasınız. Burcunuzla uyumlu olan bu enerji, günlük temponuz içinde aşk hayatınız, varsa çocuklarınız, hobileriniz, borsa ve spekülasyon konularını ciddi bir şekilde düşünmenizi sağlayabilir. Benim önerim hoşgörü çerçevesinde düşünmenizdir. Çünkü bu enerji ince eleyip sık dokumayı ve eğer sizin fikirlerinize ve yaşam stilinize uymayan bir şey olursa tahammül edemeyeceğinizi göstermektedir. Size göre partneriniz sadık olmalıdır, sorumluluklarını bilmelidir. Peki diyelim ki böyle davranmadı, işte o zaman tepkide bulunmanız mümkündür. Oysaki, yapılması gereken ne durumla karşılaşırsanız karşılaşın bugün olayları iyi analiz etmeniz ve tepkide bulunmak yerine, ılımlı bir tarzda konuşmayı denemenizdir.

Ona kendisini savunacak zamanı tanımalı, ilişkinize duyduğunuz saygının göstergesi olarak yüzgöz olmamaya gayret etmelisiniz. Herşeyi kontrol etmeyi en azından bugün bir kenara bırakarak, günün olumlu geçmesi için olayları akışına bırakmayı deneyiniz. Bu söylediklerimi her türlü ilişkinizle alakalı olarak denemek faydalıdır. Saat 18:02 itibariyle, Terazi burcunda ilerlemeye başlayan Ay gezegeni, ruhsal açıdan rahatlamak, sıkıntılarınızdan arınmak için geri planda gözden geçirmelerde bulunmanın veyahut tümüyle dinlenmeye çekilmenizin yararlı olacağını göstermektedir

Yay
Sevgili Yaylar, yeni hafta, Başak burcunda ilerleyen Ay etkisiyle başlamakta. Başta eğitim hayatı olmak üzere, eviniz ve aile düzeniniz, birlikte yaşadığınız insanlarla olan ilişkiniz ve güvencenizle alakalı konularda etkili olacak bu enerji, çevrenizdeki insanlarla görüş alışverişinde bulunurken gerginlikten uzak durmanızın gayet önemli olduğunun göstergesidir. Başkalarının fikirleriyle çatışmanız halinde huzursuzluk duymanız mümkün olacağından, mantıklı bir şekilde düşünmeniz sizi sakinleştirebilir. ıhtiyaçlarınızı elde etmek adına yapmayı düşündüğünüz günlük işlerinize yoğunlaşırsanız dağılmaktan kurtulabilirsiniz.

Duygularınızın ve ihtiyaçlarınızın farkında olmanız gayet normaldir fakat bunları dile getiriş biçiminizde sertlikler oluşursa elde etmeniz zorlaşabilir. Gerektiğinde yanlışlarınızı kendiniz görerek düzeltmeye çalışır, eksiklerinizi saptayarak tamamlamaya çalışırsanız bu etki altında gayet olumlu bir gün geçirebilirsiniz. Saat 18:02 itibariyle Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni, sosyal hayatınızın canlanması, arkadaşlık ilişkilerinizin güçlenmesi, fiziksel güzelliğinizin artışı, kendinize özen göstermeniz, karşı cins üzerinde etkili olmaya çalışmanız gibi olumlu enerjilerle çevrilmeniz anlamına gelmektedir

Oğlak
Sevgili Oğlaklar, haftaya Başak burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlamaktasınız. Günlük koşuşturmaca içinde en fazla yoğunluk, yakın çevrenizle olan irtibatınız, eğitim ve öğretim, yolculuklar, iletişim ve haberleşme konularındaki faaliyetlerdir. Görevlerinizi yaparken veya birebir ilişkiler içindeyken ılımlı davranmanız, nezaketinizi ön planda tutmanız gayet faydalıdır. Ayrıca kendinize olan güven duygunuz, insanların sizi başarılı bulmalarında etkili olabilir. Güvenli bir şekilde ilerlemenin yolu herşeyden önce moral duygunuzu ayakta tutmaktır. Herşeyin altında bir terslik aramak yerine o güçlü inancınızı ve sezgi gücünüzü devrede tutmanız, her işin üstesinden gelmenizi ve başarılı olmanızı sağlayabilir.

Günlük tempo içinde yardımseverlik hisleriniz yüksektir. Size ihtiyacı olan kişilere yardımcı olabilir, pratik bir şekilde her işin üstesinden gelebilirsiniz. Saat 18:02 itibariyle Terazi burcunda ilerlemeye başlayan Ay gezegeni, bulunduğunuz mekandaki insanlarla iyi geçinmeye çalışmanız en doğru harekettir. Sabit düşüncelerinizi öncü bir şekilde ifade etmeye çalışabilirsiniz. Dikkatli olduğunuz takdirde ılımlı ve hoşgörülü yaklaşımlarınız olumlu sonuçlarla karşılaşmanızı sağlayabilir.

Kova
Sevgili Kovalar, haftaya yoğun bir gündemle başlayacağınızı söylemek mümkün. Detayların ön planda olması dolayısıyla, parasal hesapların titizlikle yapılması ve her adımın dikkatle düşünülerek atılması gerekir. Düzensiz olan para akışınıza göre bütçenizi ayarlamaya çalışmak en doğru yol olarak görülüyor. Sahip olduğunuz değerler ister para ister sevdiğiniz kişi, isterse başka bir şey olsun burada önemli olan herşeyi kendi bütünü içinde değerlendirmek ve güven duygunuzu ayakta tutmaktır. Ayrıca bugün, hizmet etme duygusuyla hareket etmeniz, çevrenizdeki insanların takdirini kazanmanızı sağladığı gibi, gerçek bir dost olmanın, ne demek olduğunu insanlara göstermeniz açısından da etkilidir.

Aslında sizler, toplumsal hayatın içinde veya dostlarınıza karşı, her zaman gerçekçi yaklaşımlarda bulunan, yeri geldiğinde onları sertçe uyarabilen, çevrenizde bir haksızlık olduğunda dostunuzun yanında yer alabilen kişilersiniz. Yani bugünkü haliniz sadece bir gün sürecek bir davranış biçimi değil. Saat 18:02 itibariyle, Terazi burcunda ilerlemeye başlayan Ay gezegeni, aşk hayatınızla ilgili olduğu kadar, uzaklarda bulunan yakınlarınızla da irtibata geçmenizi sağlayan hoş bir yansımadır. Gönlünüzce bir akşam geçirebilir, yüreğinizdeki güzelliklerin keyfini çıkarabilirsiniz.

Balık
Sevgili Balıklar, haftaya Başak burcunda ilerleyen Ay etkisi altında adım atmaktasınız. Bugünkü diğer oluşumları da göz önüne alırsak, bu enerji ilişkinizle alakalı konularda kendi içinizde değerlendirmelerde bulunmanız anlamına gelebilir. Duyguların bilinçli bir şekilde ifade edildiği ve davranışlarınıza yansıdığı bugün, günlük aktivitenizde hareketlilik ön planda olabilir. Mükemmellik isteğinizin yüksek olduğu günlük temponuzda, ipin ucunu kaçırmamak gerekir. Yani kontrolünüzü kaybetmemelisiniz. Kendinize olan güveniniz, ön planda olmalı, size bakanlar güçlü bir kişiyle karşılaşmalıdırlar. Bu hisler içinde hareket etmeniz halinde, günü gayet verimli, kendinizle barışık bir şekilde geçirmek mümkündür.

Hatta beraberliğinizle ilgili sorunlara akıllıca çözümler bile bulabilirsiniz. Genel olarak işlerinizi yaparken, bunun başta sevdikleriniz olmak üzere kendiniz adına olabilecek yararları üzerinde durabilirsiniz. Saat 18:02 itibariyle Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni, eviniz ve ailevi ilişkilerinizde anlaşmaya gönüllü olmanız ve arzuladığınız huzuru evinizde bulmanız anlamına gelebilir. Güzellik ve estetik değerleriniz yükselir. Cinsel konularda partnerinizle paylaşımda bulunmak kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

bilmiyorum canım yaaa acayip gerginim ama ((

Hımmm bir düşünelim bakalım neden olabilir?

Sen birçok konuda aceleci ve garanticisin.Aksilikler olacak diye mi düşünmeye başladın?
Hiç kötü birşey olmayacak aksine HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK tatlım.Kuğu gibide bir gelin olacaksın inan buna.:teselli:

Nişanlınla aranda gerginlikler varsada çokkkk normal.Evlilik öncesinde bu tür şeylerin yaşanılması kaçınılmaz.

evet herşet kötü olacak gibi geliyoo.. ayrıca çok alıngan oldum biri bişey dese ağlıyorum... nişanlımla allahtan aramda şuan için bi sorun yok (

Tamam işte bulduk,senin hayatının en güzel günü olacak ona buna canını sıkıp moralini bozmayacaksın.
Bak geçen gün okudum Elif cim çok gerilmiş bir sürü şey olmuş,şimdi zülüyor vede sizi uyarıyor,o gün herşeye kulaklarını tıkayacaksınız nişanlın daha doğrusu eşin hariç kimseyide görmeyeceksin tamammmmmmmm mııııııııııııııııııı tatlım?

tamam inşallah bu dediklerini başarabilirimm kendimi hiç güçlü hissetmiyorumm aslında hiç böyle değildim ben . (((( mafoldumben

slm arkadaşlar

bende bugün yeni üye oldum ve keşfettim bu siteyi,
bende sizlerdenim benim düğünde 18.temmuzda kısmet olursa :asigim:

burcucum canım lojman işi neoldu ben anlamadım şimdi.. eve mi cıkacaksınız? e hadi bunda da vardır bir hayır..

canım çok sevindim..

topik yine terkedilmiş,

burcu nasılsın canım?
neler yapıyorsun?

burcuözgenin lojman işi olmadı ama bir ev bulmuşlar orası olucak.
burcu ufak dedi ama salonu falan geniş güzel bir ev. tuttularmı bilmiyorum.

hpşgeldin elif,

yasmin sakin ol cicim dicem ama bende öyleydim herşeye bağrınıyordum.
ama sınra boşa olduğunu anlıyorsun.

ya herşey yolunda evet ama ben iyi değilim ... durup dururken gözümden yaşlar akıyoo kendimi tutamuyorumm ((( off deliriyorum galibaa

yaassmmiinnee sakıınn sakın sakın!!!!!!!!! topla kendini hemen benim yaşadıklarımı yaşıyosun şu an.ve düğün günün zehir olacak böyle yaparsan.biliyorum ağlama demenin faydası yok ama ağlayacak olduğun her an evlenmiş olup balayına gittiğinizi düşün kocişinle.o biraz rahatlatıyo.Mısranın da dediği gibi biyerlerimi yırtıyorum burda kaç gündür sakın benim yaptıklarımı yapmayın kimseyi duymayın görmeyin diyorum.bi yerinde küçücük bi leke korkusu olursa mahfolurum dediğim gelinliğimi kanlar içinde giydim.daha nasıl anlatayım sana ben.Sakın kuşum takma kafanı hiçbişeye.3 maymunu oyna o gün.hatta şimdiden başla oynamaya

nasılsın evli arkadaşım.alıştın mı?ben bayaa alıştım artık

iyim canım, sen nasılsın?
alıştım sanırım evimi özlüyorum.
çok geziyoruz sürekli birşeyler çıkıyor.
Son bir haftadır hiç yememk yapmadım.
sen napıyorsun yemek işini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…