- 18 Haziran 2008
- 2.160
- 0
ben eve bi tane çalgıcı getiriyorum. Her telden çalıyormuş adam. 100 lira vereceğiz.
Bu arada ne yediğimi söylemem yasmine. Sonra kızıyosun :)
yasmin bu yazdıklarımın hepsi bende var bulamadığın olursa söyle gönderirim.
fakat şöyle bir şey oluyor bazı şarkılar ses sisteminde bozuk çalabiliyor.
bizde iki tanede sorun oldu. diğerleri problemsiz çaldı.
çalıgıclar en az 300 lira istiyormuş, bana çok geldi ertesi gün düğün olucaktı zaten bu şekilde yapmak daha karlı :lepi:
kızlaar selam uzun zamandır yoktum özlemişim yaw sizi hazırlıklardan bi türlü vakit bulamadım, yatak odamı yaptırmaya başladım. Geceyim bşy sorcam makyajını nerde yaptıracaksın ankarada ben araştırıyorum ama bulamadım bi yer..
hepinize selam...
uzun zamandır uğrayamamıştım, uğradığımda da kimsecikler olmuyordu.
kuşlar yuvalarından bir bir uçmuş...
Allah herkesin gönlüne göre versin, bizi çook mutlu etsin.
gece 7 güncüğü kalmış, üstelik bugun son iş gününmüş.
pink, sadece 2 günün kalmış, 2 gün soınra bambaşka bir hayat bekliyor seni.
kızlarcim sirkette son yarım saatim, artık toparliyorum bilgisayarımı falan. 2 hafta online olamam. Bu süre içinde evlenenlere çooook mutluluklar, inşallah hepimizinki çok güzel geçecek. Benim için dua edin...
özellikle double, yasmine, rasiba, pinkgun, tubis, burcuozge, made ve elifsever ama aslında bütün herkes... 4 aydır buraya yazıyorum... Nişanlandığım günden beri. Hepiniz bir dolu konuda bana çok yardımcı oldunuz. Herkese tek tek çok teşekkürler. Aynı yolda yürürken benzer şeyler yaşarken sizlerle bir arada olmak çok güzeldi... Muhabbetimizin hiç bitmemesi dileğiyle...
kızlarcim sirkette son yarım saatim, artık toparliyorum bilgisayarımı falan. 2 hafta online olamam. Bu süre içinde evlenenlere çooook mutluluklar, inşallah hepimizinki çok güzel geçecek. Benim için dua edin...
özellikle double, yasmine, rasiba, khena, croiselle, pinkgun, tubis, burcuozge, made ve elifsever ama aslında bütün herkes... 4 aydır buraya yazıyorum... Nişanlandığım günden beri. Hepiniz bir dolu konuda bana çok yardımcı oldunuz. Herkese tek tek çok teşekkürler. Aynı yolda yürürken benzer şeyler yaşarken sizlerle bir arada olmak çok güzeldi... Muhabbetimizin hiç bitmemesi dileğiyle...
ay kızlar az önce evde kalan son eşyalarımı da topladım bavula yerleştirdim bu akşam nişanlım gelip alacak kalanları pek bir garip oldum yahu bu evdeki son iki günüm hala gerçek değilmiş gibi geliyor
özellikle double, yasmine, rasiba, khena, croiselle, pinkgun, tubis, burcuozge, made ve elifsever ama aslında bütün herkes... 4 aydır buraya yazıyorum... Nişanlandığım günden beri. Hepiniz bir dolu konuda bana çok yardımcı oldunuz. Herkese tek tek çok teşekkürler. Aynı yolda yürürken benzer şeyler yaşarken sizlerle bir arada olmak çok güzeldi... Muhabbetimizin hiç bitmemesi dileğiyle...
canım bende sana mutluluklar dilerim evlendikten sonrada seni buralarda görmek isterim şahsen ben bu topikten ayrılmayı düşünmüyorum evlensem de burayı ve kızları çook seviyorum,öptüm kendine iyi bak
kızlar tubiş ve elif evlendi burayı teketti galibasenağlama
ay kızlar az önce evde kalan son eşyalarımı da topladım bavula yerleştirdim bu akşam nişanlım gelip alacak kalanları pek bir garip oldum yahu bu evdeki son iki günüm hala gerçek değilmiş gibi geliyor