günaydın kızlarrr
mükemmel bir gelişme var düğünümle ilgili
geçmişimi tam bilmiyorsunuz o yüzden uzun anlatıp sizi sıkmak istemem ama paylaşmak istedim düğün tarhimiz öne alındı çokkkkkkkk mutluyum haftaya nişanlım gelecek vize için başvuracağız (almanya ya gidiyorum biliyorsunuz ) eylül sonu gibi olacaktı düğün ama
agustos un ilk haftası gibi yapmaya karar verdik
hiç bir hazırlığımız yok evet ama Allah yardımcımız olacak inşallah
herşeyi halledeceğiz o kadar mutlu ve heyecanlıyım ki
düğün kayseride olacak ama önce çorlu da burda nikah + kına yı yapmaya karar verdik
yani burada önce evde gelinliğimi giyeceğim evden öyle çıkacağım ( önceden böyle yapmayacaktık o yüzden üzülüyordum )
evden gelinliğimle çıkıp orduevine gideceğiz memur gelecek nikahımız kıyılacak üstümü değiştirip bindallı giyeceğim ve kına gecesi yapacağız sonra ertesi gün kayseri ye gideceğiz düğünümüz olacak aman Allahım çok mutluyum yaaa
uzun yazdım pardon ama sizlerle paylaşmak istedim haftaya gün alınca takvimimi değiştireceğim oleyyyyyyyyyyyy
tam olarak nasıl oldu kına gecesi tubişcim anlatırmısın neler yapıldı,sıralama nasıldı falan ???
off makyaj benim içinde sorun kalıcı olmasını istiyorum yaaa ama kimseye güvenemiyorum kendi malzemelerimi mi götürsem acaba ??
ama her zaman kullanmayacağım malzemelerede o kadar çok para vermek istemiyorum
ama düğündede herkes şapır şupur öpüp makyajımı bozucak
tubiş düğün günü yanıma ruj falanda alayım dimi iyi de iki arada bi derede nası tazeliycem ben rujumu yaww CADIARZU
bu arada tubiş resimlerine şimdi baktım canım yaa..
çok çok guzel olmussun gercekten ama bir foto varki evden cıkmadan once son foto.. babanın yüzündeki ifade.. çok fena oldum(( ne kadar guzel yakalanmış dimi??
çok kötü böyle ya herkes gidiyoe ben hep burdayım.
double ile sende gidince tamamen yanlız kalcam.
ay delirme kızzz hemen kaç oralardan ben hep kaçıyorum öyle ağlamalıklı ortamlardann(
ayyyyyyyyy çok sevindim kuşumm yaaaaaa bir an önce senide listede önlerde görmek için sabırsızlanıyorummm..herşey gönlünce oluyo çok şükürrr kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar nasılsınız:)))
croiselle çok sevindim düğün tarihinin öne alınmasına:))) gün doğmadan neler doğar cnm merak etme herşey gönlüne göre olur inş:)))
kızlar ben hiç iyi değilim yaaa biri bişey dese hemen ağlıyorumm((((