2009 temmuz bebişleri .... küçük meleklerr gelmeye başladı...

anne adı......................bebek adı....................cinsiyeti................ do ğum kilosu......................boyu....................... haftası...............do ğum şekli

adenzar.......................tuğsem.............. ................kız............................146 0 gr.....................................................29+6...................nor mal

comebaby...................nilsu - bensu...........................kız............... .. .......1500-1250gr....................................................................... sezeryan

amatist74..................... ege ................................erkek............................3150gr...........................................................35+2 .....................sezaryan

menekşeak...................kuzey................. ..........erkek.............................4140gr .........................................................38+2..................... sezaryan

nilayyy...........................efe...........................erkek...............................3480gr............................50cm.........................37+6......................sezaryan

bütün bebişlerimize maşallahh

nilaycım gözün aydın allah analı babalı büyütsünnn:1hug:

Son düzenleme:

Maşallah bütün bebişlere...Çok heyecan verici ...Allah analı babalı büyütsün bütün kuzucukları

maşallah Rabbim analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah.. evet darısı bizim başımıza

maşallah bütün bebişlere Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı bir şekilde inş

ınanamıyorum nilayda dogurmussss süper masallah küçük Efe'mize... Allah analı babalı büyütsün tosunu :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

maşallah 2 annemiz daha doğurmuş.
ay maşallah
heyean yaptım iyice.
allah analı babalı büyütsün.
hepimizde inşallah hayırlsı ile kucağımıza alırız.

ay cok duygulandim. artik anne oldu Nilay... kucuk bir minnosu var. Allah'im hepimize hayirli dogumlar nasip eyle.

menekşe,nilay tebrik ediyorum sizleri allah analı babalı büyütsün bakıyorum temmuz anneleri arkamızdan tıpış tıpış geliyorlar ne güzel herkese allahım hayırlı doğumlar ve sağlıklı evlatlar versin

bizi sorarsanızda benim minikler küvezdeler hala ama kilo alımları maşallah iyi artık küvezde değilde hemşirelerin kucağında bize gösteriyorlar çünkü artık biberonla beslenmeye başlamışlar kilo durumlarıda 1700-1500 kg olmuş kuzucuklarım ama öyle minik lerki
benimde bakma konusunda güvendiğim dağlara karlar yağdı diyebilirim ve malesef yanlız bakacağım nasıl yapacağım şu an bilemiyorum çünkü annem gelemiyeceğini söyledi kayınvalideyi aradık oda kolunun ağrıdığını hiçbir yardımının olamıyacağını söyledi eşimde bende panikledik kardeşime söyledim birkaç gün izin al ne olur yanımda ol diye oda alabilirmiyim bilmiyorum tamda izin zamanı dedi ne olacak ne bitecek bilmiyorum sanırım benim kızlar böyle giderse 2 hafta sonra eve getiririz sanırım haftayada beni eğitime alırlar

ayy canım inşallah yeterki kuzucukların evde olsunlarr tabiki tek başına zor allah yardımcın olsunn biz tek bebekle baş ederken sen iki taneylee allah kolaylık verir canım sen hiç endişelenme hele bi eve gelsinler bak ozaman daha kolay olacak inşallahh:1hug:

maşallah herkese temmuz anneleri patır patır dökülüyor.allahım sağlık sıhhat versin tüm bebişlere.çok sevindim.allahım hayırlı evlat nasip etsin inşallah.darısıda bizlerin basına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…