2009 temmuz bebişleri .... küçük meleklerr gelmeye başladı...

hosgeldin tuğsem bebek..sağlıkla annenin kucağında evine gidersin inş.. adenzar hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz allah analı babalı büyütsün

masallah tugseme ınsallah saglıkla kavusur annesının kucagına :asigim:

ayyy canım benim inşallah sag salim evine gelirde tuğsem annesiyle babasının kollarında huzrla büyür.allahım hayırlı evlat etsin gecmiş olsun canımm

eveeeet 2. annemiz de belli oldu hihoyyyt

COMEBABY alkisalkisalkis

Bugün saat 3.30da Nilu ve Bensu hanımlar dünyaya geldiler ..
sabah başlayan kanaması ve sancıları durmayınca apar topar hastaneye gitmişler ve öğleden sonra da plasentaları rahim ağzına dayanıp neredeyse normal doğuma geçince bebişler hemen sezaryenle almışlar ..
1500 gr ve 1250 gr olarak doğmuşlar ve yoğun bakımdalarmış , henüz comebabay görmemiş bebişlerini , anesi görmüş , öyle küçücük felan değil üzülme demiş ..
sesi çok iyi geliyordu , her zaman konuştuğumuz gibiydi
hepinize çok selamları var ..
bu arada medipolde yaptı doğumunu , hastane bebek resimlerinin bulunduğu yere ekleyecekmiş kızçelerin resimlerini , ordan görebilecekmişiz..
Allah Nilsu ve Bensu hanımlara küvezlerinden sağlıklıca çıkmayı nasip etsin ve uppppp uzun ömürler versin :Saruboceq:

comabayb maşallah allah analı babalı büyütsün bebişlerini darısı bizlerin başına sağlıkla kurtulmayı nasip etisn inşallah hepimize:Saruboceq:

oy maşallah küçük hanımlara en kısa zamanda annelerinin kucağınada gelirler inş.

comebaby gecmis olsun canım ve Allah uzun omurler versin canım kuzucuklarına v ailesine..

hepinize hayırlı doğumlar geçen sene sizin yerinizdeydim bende allah bi avazda kurtarsına.s.

maşallah meleklere allah analı babalı büyütsün inş. darısı bizim başımıza:ecrin_bebek:

ay cok sevındım hadı gözu aydın allahım ınsallah saglıkla kucagına alır yavrularını mutluluklar dılıyoruma.s.

Masallah comebaby ve bebişlerine, minicik kıslar yirim ben onlarıııı kaydirigubbakcemile2 Allahım bi an once evlerine ve annelerine kavustursun onları saglıklaaa :1hug:

nilsu ve bensu hoşgelmişler dünyaya ... minicikler yerim onları ben.. biran evvel küvezden de çıkarlar inş

Nilsu ve Bensu uzun sağlıklı ve mutlu bir ömrünüz olur inşallah minik kuzularrrrropuyorumnanaktan
comebaby ve ailesi gözünüz aydınnnna.s.
inşallah en kısa zamanda kuzularla beraber eve dönersin comebabyŞeniz

bakalım 3. kim olacakkkkzemuszemus

Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi. Sağlıklı, ömürlü, kısmetli bebişler olsun. Kızlar biz de arkanızdan geliyoruz, ağustos anneleri olarak ve bu erken doğumları görüp tırsmış durumdayız. :1shok: Yüreğimizi ağzımıza getirdiniz yani kaydirigubbakcemile3 Allah hepinizi bir avazda kurtarsın.

ay çok sevindim.maşallah bebeklere.gözlerim doldu okuduğumda bir an önce sağlıkla evlerine varsınlar anneleri ile.kocaman bir maşallah

Biraz önce yine konuştuk comebaby ile , haberler iyi hihoyyyt
bebişler yoğun bakımdan çıkıp normal küveze alınmışlar , 2 kg olana kadar küvezde kalacaklarmış , evde bu şekildeyken bakımı zor olur demiş dr.lar .. her 3 saatte bir beslenmeleri için süt verecekmiş taze annemiz :CüvCüv: henüz çok çokkk az geliyormuş sütü ve yumuk prenseslerini görememiş .. " 11.30da süt götürücem , o zaman görebilecekmişim " dedi ..
sez. yapan dr.u yarın çıkabilirsin demiş , ama o biraz daha kalmayı düşünüyor , 3 saatte bir evden hast.ye gitmek dikişli halde zor olacak diye sanırım .. kesi yerinin biraz ağrıması dışında çok iyi olduğunu söyledi insan onunla konuşunca korkmuyor valla sez.den yerimseniben
yine hepinze çoooookkkk selamları var ....

anne adı......................bebek adı....................cinsiyeti................doğum kilosu....................haftası...............doğum şekli

adenzar.......................tuğsem..............................kız............................1460 gr......................29+6...................normal

comebaby................nilsu - bensu.........................kız........................1500-1250gr............................................sezeryan

maşallahh

canımmmm maşallahhh maşallahhh inşallahh bir an önce gelmeleri gereken kiloya ulaşırlar ve anneciklerinin kollarında uyurlar...

aidaacım korkmayın , onun hamileliği neredeyse başından beri hep yatak istirahati - enfeksiyon sebebiyle riskli geçtiği için + zaten ikiz olunca 32den sonra gelmesi hakikaten normal , size biraz erken doğummuş gibi gelebilir .. e zaten sizden haftası ileri olan mecbur temmuzda yapacak doğumunu değil mi yerimseniben
risk tekil eden hamiş arkadşınız yoksa boşna endişelenmeyin derim ben .. Allah hepmize sağlıklı ve zamanlı doğumlar versin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…