2009 temmuz bebişleri .... küçük meleklerr gelmeye başladı...

emlytknr

Hayattaki tek doğrum sizsiniz...
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2008
3.406
194
39
merhaba.. 2009 temmuz bebişlerinin en acelecisi dünyaya geldii.... hoşgeldin bebiş...

Son düzenleme:
anne adı......................bebek adı....................cinsiyeti................doğum kilosu....................haftası...............doğum şekli

adenzar.......................tuğsem..............................kız............................1460 gr......................29+6...................normal

maşallahh

Son düzenleme:
maşallah kuzumuza pek bi aceleci çıktı biran önce sağlığına kavuşsunn annesini kucağına versinn allahım :Saruboceq:

ılk temmuz annemız bellı oldu hadı hayırlısı olsun tugsem de sag saglım annesının kucagında evıne dönsun en kısa zamanda ınsallah:asigim:

aceleci temmuz kızımız gelmiş. en kısa zamanda kuvezden çıkar inş. MAŞALLAH bebişimize ALLAH nazarlardan koruusun onu

maşallah güzel tuğsemimizeeeeŞeniz

Adenzar canım tebrik ederim inşallah en kısa zamanda küvezden çıkıp kollarına gelir minik kızımızzzz:Saruboceq:Şeniz

bakalım ikinci meleğimiz kim olacakkkk:teytey:

vaavvvvvv bu ne hız, bu ne sabırsızlık böyle tuğsemcik

canım inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın bebeğini, Allah sağlık sıhhat versin inşallah

ayy şok oldum :1shok:
Rabbim bi an önce kucağına almayı nasip etsin canım sağ salim dönün evinize sizi birbirinize bağışlasın yüce yaradann
ayy çok heycanlandım ya elim ayağım birbirine dolandı

Tuğsem bebek hoş gelmiş annesinin babasının dünyasına ...
aceleci kuzu seni , Allah sağlıcakla ve en yakın zamanda küvezinden çıkıp mışıl mışıl kendi beşiğinde , evinde , annenin-babanın kollarında uyumanı nasip etsin minik kuzum ....
anne adenzar ve babasına da tebriklerrrrrrr, yeni sosyal etiketiniz hayırlı olsun yerimseniben

kaydirigubbakcemile3ay hurrem sen kacıncı sırada olucaksın aceba
sana derken bıde ben doguruyomusum allah korusun:1shok:

kaydirigubbakcemile3ay hurrem sen kacıncı sırada olucaksın aceba
sana derken bıde ben doguruyomusum allah korusun:1shok:

:) nasip işi hüzüncüm hiç belli olmaz sağlıklı olsunlarda
Ama gerçekten hiç bu kadar erken beklemiyordum ben ya rabbim korusun o küçük meleği
darısı bizlerin başına

allah analı babalı büyütsün.bir an önce sıkıntısız evinize gidrsiniz inşallah...

baslıgı görünce birden cok sasırdım.
minik tugsem biraz aceleci cıktı ama olsun saglıkla geldıya şükürler olsun.
ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin insalalh.
hosgeldin minik tugsem.alkisalkisalkisŞeniz

miniğim birazcık aceleci çıkmış ama olsun yinede Allah sağlık versin yeterki.bebeğini sağlıkla iyi günlerde büyüt canım

Tuğsem bir an önce annesinin huzurlu kucağına kavuşsun inş. sağlıkla
Allah analı babalı kocaman bir genç kız olmasını nasip etsin maşallah ilk temmuz kuzusuna a.s.

ınanamıyorum daha 2 gün önce bizim forumda ne zaman böyle bi baslık acılcak diyodum acılmıs bile, okuyunca gözlerim doldu cok sevindim, artık gerisi corap söküğü gibi bir nefeste gelir insallah... Minik bebişimiz cok aceleci bi bıdışşş cıkmış valla, kendi de adı kadar güzeldir eminimmm... Bütün dualarımız Tuğsem bebek içinnn... a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…