2009 temmuz bebişleri .... küçük meleklerr gelmeye başladı...

kaç gündür aklımdaydın amatistcim .. hatta yatarken yine gelmiştin , " naaptı acaba , bu kadar zaman ses çıkmadığına göre doğum mu yaptı ki ... " diyordum .. uykum kaçtı , pc yi açtım ve ilk iş sana özel msj atacaktım ki bu başlıkta bir hareketlilik gördüm , yine ilk aklıma gelen sen oldun ... ve yanılmamışım , ege'miz , oğluşumun arkadaşı aranıza katılmış :emir_bebek:
Allah Ege'nizle sağlıklı , uupppppp uzun ömürler geçirmeyi nasip etsin hepinize ailecek ..
ve kocaman maşallah haftasına göre kilosu çok çok iyi :nazar:

amatist gözün aydın canım.
allah analı babalı büyütüsn.
vakit bulursan doğum ve bebeğin hakkında yaz canım.
hem d ebbeişimizin bir resmini ekle olur mu .
ay maşallah maşallah gelmeye başladı kuzular:)

bi tatlı bebiş daha gözlerini dünyayya açmışşşş delikafadulden
Rabbim hayırlı ömürler versin inş :Saruboceq:
koca bi maşallah tombiş bebişimize :nazar::emir_bebek::asigim:

amatistcim saglıkla kucagına almısın bebegını.
gözün aydın olsun.
ALLAH analı babalı buyutmeyı nasıp etsın ıns.

tekrar gozunaydın amatistcim..saglıklı ve hayırlı uzuuuuun omurler versin rabbim kuzuna ..masallah..

amatis arkadaşım tebrik ederim allah analı babalı büyütsün maşallah oğlumuzun kilosu falanda harika

dün akşam süt götürdük yine minik kızlarıma ama onları göremedik çünkü tam bakım zamanında oradaymışız neyse doktorlarıyla karşılaştık ve görüştük tiroidlerine bakılmış problem yokmuş günde 20-40 gram kadar almaya başlamışlar ,Beslenmelerini sorduk 2 saat arayla 20 cc ile beslendiklerini söyledi bu durumda tabi benim sütüm ancak tek bir bebeğe yetebiliyor doktor sorun etmemi normal olduğunu ikizlerde mama takviyesi genellikle olduğunu söyledi ilerleyen haftalarda bana bir haftalık eğitim vereceklermiş sanırım bebeklerim bir müddet daha hast. kalacaklar

anne adı......................bebek adı....................cinsiyeti................do ğum kilosu....................haftası...............do ğum şekli

adenzar.......................tuğsem.............. ................kız............................146 0 gr......................29+6...................nor mal

comebaby................nilsu - bensu.........................kız................. .......1500-1250gr............................................ sezeryan

amatist74..................... ege ................................erkek............................3150gr.........................35+2.....................sezaryan

amatist allah analı babalı büyütsünn 3. bebişimiz olduu pardon ikizlerle 4:)

maşallah kuzucuklaraa :nazar:

ayyyy inanamıyorum yaaaa ağlarım ben şimdiiiimafoldumben

amatist canım benim çok şükür sağlıkla kavuşmuşsun kuzunaaaaa:nazar:

güle güle büyüt tatlım gözünüz aydın maşallah egemize hoşgelmiş dünyamıza:nazar:a.s.:nazar:

darısı tüm hamişlere ve de bana:Saruboceq:

come baby canım
inşallah en kısa zamanda kucağında bebekelrin ile , gülücükler ile evine getirirsin kızlarını cnım

uzun zamandır nete giremiyordum heceyanla sayfayı açtımki bi bebişimiz daha gelmiş sağlıklı uzuunn ömürlü olsun egemiz annemizede geçmiş olsunopuyorumnanaktan

Arkadaslar genel topikimize yazdım ama buraya da yazıyım dedim, Gaydın Gamzecim aradı bilgisayarına virüs bulaşmış, nete girip yazamamış, hepinise de cok selamları var.

Meneksenin annesi ile görüşmüş, menekşe henüz tam olarak ayılamamış ama bebişinde annecigininde durmu iyiymis ve masallah diyelim hep beraber 4.140 gr. lık bi tosunumuz olmuş, saglıgı da yerindeymis, allahım anne ve babasına bagıslasınnn :nazar:

Allah analı babalı buyutsun meneksecigimizin kuzusunu..:))

super yaaa..ne guzel bir heyecan..masallah tosuncuga bu arada...meneksecim ii beslemiş kuzusunu..:)

menekşe ve ailesine tebriklerrrrrrrrrrrr :hooray:
tosuncuğa maaaşallah :nazar: ve ALLAH uzzzzzun ömürler versin ...

5. meleğimizde gelmişşşşşşşşş:lepi:

maşallah tosuncuğumuzaaaaa:nazar:Şeniz:nazar:

menekşeciğime geçmiş olsun Rabbim evladına sağlıklı uzun ömürler versin inşallahhha.s.

darısı da tüm hamişlerin ve de bizlerin başına olsunnnnn:Saruboceq:

masallah meneksenın bebegıne.:nazar:
cok tebrık edıyorum.a.s.
cok guzel gelısımını tamamlamıs.saglıkla buyusun ınsallah.:Saruboceq:

anne adı......................bebek adı....................cinsiyeti................ do ğum kilosu....................haftası...............do ğum şekli

adenzar.......................tuğsem.............. ................kız............................146 0 gr......................29+6...................normal

comebaby...................nilsu - bensu...........................kız................. .......1500-1250gr............................................ sezeryan

amatist74..................... ege ................................erkek............. ...............3150gr.........................35+2 .....................sezaryan

menekşeak...................kuzey...........................erkek.............................4140gr.........................38+2.....................sezaryan
maşallah kuzucuklara :nazar:

menekşe allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhatli bi evlat olsunn:nazar:

Son düzenleme:
Rabbim annemize ve melegine uzun saglikli sihhatli bir yasam nasip etsin.. Allahim bizlere de ve tum anne adaylarina nasip etsin..

bi bebişimiz daha gelmişşşşş delikafadulden
kocabi maşallah küçük meleğe :emir_bebek::asigim:
Rabbim hayırlı ömürler versin
darısı bekleyenlere inş :Saruboceq: :Saruboceq:

X