2009 temmuz bebişleri .... küçük meleklerr gelmeye başladı...

ay ben yerim o kuzucuklarıııııııııııııııııııı delikafadulden
maşşşşallahh annesiiiiiiiii
canım yaaaa ne desek boş :teselli:
onlara da bi şey diyemiyor insan , çünkü onların da kurulu bir düzenleri var ve bakmak zorunda oldukları eşleri - çocukları - büyükleri vs .. bir de ayrı şehirlerde oturunca daha da zor oluyor malesef .. bir çok ikiz annesi tanıdığım hep ya yatılı ya gündüzlü bakıcı aldılar , o üyesi olduğun ikiz anneleri grubundan yönlendirme yapacaklardır sana yardım istediğin zaman .. inşallah eğitimin de güzel ve zevkli geçer :dance:

huricim senin de eline sağlık , liste güzel olmuş .. comebabynin kızçeler 32+6da doğdular bu arada

ay kızlar siz dogurmaya başladınız ya bendie şimdiden heycan bastı yeni anne olanları gözü aydın saglıkla büyütsünler bebeklerini darısı dogumu bekleyenler bize daha sıra var nasıl olsa

ayyy nilayda yavrusuna kavuşmuşşşşşa.s.
maşallah maşallah hihoyyyt
Rabbim bizlerede sağlıklı sıhatli doğumlar nasip eder inş :Saruboceq:

NİLAYCIĞIM KADER ARKADAŞIM, ÇOK ŞÜKÜR Kİ ALMIŞSIN EFENİ SAĞ SALİM KUCAĞINA. ALLAH UZUN VE SAĞLIKLI BİR ÖMÜR VERSİN. BENİ DE HEYECAN SARDI ŞİMDİ:kedi:MAŞALLAHDARISI BAŞIMIZA

YENİ ANNE OLAN HERKESE DE EVLATLARIYLA BİRLİKTE UZUN VE SAĞLIKLI BİR HAYAT DİLİYORUM. BEKLEYENLERE DE SABIR VE KOLAY DOĞUMLAR OLSUN:Saruboceq:

neslicim Allah analı babalı buyutsun masallah pasana:)..darısı basımıza..

bu da gun cellenmis son listemiz..

doguran arkadaslar eksik bilgileri verirlerse listemizin bos kızımlarını da dolduruciz..bekliyorum..:)

gözün aydın neslicimm allah analı babalı büyütsün darısı bize ne güzel gittin sessiz sedasız doğurdun kızz helal olsunn:1rolleyes:

ayy ne güzel herkes yavaş yavş kuzucuklarına kavuşmaya başladı hepsine koca bir maşallahh darısı bizlerin başına yaa:Saruboceq:

ay kızlar siz dogurmaya başladınız ya bendie şimdiden heycan bastı yeni anne olanları gözü aydın saglıkla büyütsünler bebeklerini darısı dogumu bekleyenler bize daha sıra var nasıl olsa

Başak süpersin valla hangi topiğe baksam görüyorum senı helal olsun:)):lepi:

ohhh ne güzel sağlıkla büyütün bebişlerinizi inşallah darısı bizim başımıza... gözlerim doldu valla :Saruboceq:

neslim, nilayımmmmmmafoldumben

gözlerimiz aydın Rabbim sağlıklı mutlu anneli babalı uzun ömürler versin kuzularımızaaa:Saruboceq:

darısı hepimize inşallahhhhh:Saruboceq:

çok güzeller yaaaa bakıp bakıp ağladım resimlerine kuzularınnnn:gitme:

çiçekler sizin için kızlarrrrrra.s.

Nilay ve Neslicmmmm
oğluşlarınızı kucaklamışsınız , Allah uzunnnnnn ömürler versin ..
darısı biz bekleyenlerin başına olsun , sağğlıkla ve zamanında inşallah ...

Canim ya kusura bakma ama ne kadar dusuncesizlermis etrafindakiler. yani insan ilk bebegine tek bebekken bakamiyor yardim lazim ilk baslarda. seninkiler hem ikiz hem de kucukler. Allah yarimcin olsun canim. uzuldum simdi.

kıslar Allah analı babalı büyütsün maşallah sağlıkla gelsin yavrukuşlar hepinizi tbrik ediyorum maşallah tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…