2009 temmuz bebişleri .... küçük meleklerr gelmeye başladı...

KIZLAR MERHABA ben doğumumu yaptım sağllıkla aldım kucağıma meleğimi darısı başınıza

meleğim 23.06.2009 DA DOĞDU. EPİDURAL SEZERYAN. 37+5 de...adı İREM....3780 gr 51 cm meleğim.

maaaaaaşallah canımmmmm
İrem kızımızın boyu da kilosu da süpermiş Allah nazarlardan saklasın :Saruboceq:
uppp uzun sağlıklı bir ömrü olsun sizinle ..

akdascım gozunaydın canım .Allah hayırlı ve saglıklı uzun omurler versin prensesine..kilo boy masallah yerinde:)

confuse, sanem81, nur34 ve akdassssdelikafadulden:sm_cool:

gözünüzaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:lepi:
maşallah kuzularaaaaaaaaa
bu çiçek de sizeeeea.s.

darısı bizim başımıza inşallahhhhhhh:Saruboceq:

ayy nurcum o gün sınavın olduğu gün çok merak ediyorum sınava girebildin mi acabaaaa:uhm:

herkeze çok teşekkür ederim kızlar darısı sizin başınıza
benim meleğim biraz zorunlu alındı nstler kötü çıkmaya başladı
2.200 gr 44 cm boyunda berkim oldum hepinize çok teşekkür ederim darısı sizin başınıza

Arkadaşlar;

Az once SWETHOME mesaj attı, kuzu Defne'sini kucagına almış, emzirmeye calısıyomus, kilosu 3.300 gr., boyu da 48 cm.

Allahım defnoşu analı babalı büyütsünnn masallah 41 kereee

Arkadaşlar;

Az once SWETHOME mesaj attı, kuzu Defne'sini kucagına almış, emzirmeye calısıyomus, kilosu 3.300 gr., boyu da 48 cm.

Allahım defnoşu analı babalı büyütsünnn masallah 41 kereee

kocaman bir maşallah defnemizeeeopuyorumnanaktan

bunlarda swetcim sanaaaaa.s.

Analı babalı sağlıklı büyüsün inşallahhhhhh:Saruboceq:

swet ve gamze gozunuzaydın kızlar ..saglıcakla buyutun bebişlerinizi..ve listemiz doluyoooorrr...:)

akdaş,nur 84,swethome,gamze gözünaydınız kızlar.allah analı babalı büyütsün.

gamzecim gözün aydın sağlıkla büyüt kuzucuğunu inşallahhhha.s.

darısı bizlere :Saruboceq:

yeni meleklerimiz hoşgeldiniz silerinde gözü aydın kızlar Allah analı babalı büyütsün

nurrr34 de doğum yaptı gözü aydın olsunnn:lepi:

sağlıkla büyütsün kuzusunuuu maşallah Şeniz

hele yarınn bissürü bebiş gelecek inşallahhhhhhhdelikafadulden

sağlıkla gelsinlerrrrr:Saruboceq:

Waowww nur da mı dogum yaptı, ay ne güselll gözün aydın nurcum, allah analı babalı büyütsünnn kuzucugunuuu a.s. :sm_cool:

kızlarrr hepinize kocabi maşallah :hooray:
Rabbim hayırlı uğurlu eylesin meleklerinizi :asigim:
bunlar sizin içinnn a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
ayyyyyyyy günler geçiyorrrrrrrrrrrrrrrrr veeeeeeeeeeeee sıra bize geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nurr34 swethome gamzee akdaş allah ananlı babalı büyütsün sağlıklla sıhatle inşallahh maşallah bebişleree

nurr34 swethome gamzee akdaş rabbim analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah... arkadaşlar bende hayırlısıyla cumartesi sabah 8 de doğuma giriyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…