2009 temmuz bebişleri .... küçük meleklerr gelmeye başladı...

benim oğlum 36+2 de geldi. normal doğumla. 2450 gr 47cm. beni de güncellermisinizzz...

nurr34 swethome gamzee akdaş rabbim analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah... arkadaşlar bende hayırlısıyla cumartesi sabah 8 de doğuma giriyorum.....

Serapcımmm hayırlısı olsun cnmm, ne güsel sende kavusuyosun sonunda bebişine, gelecek hafta bugün bende doguma giricem insallahhh, alla bizleri agrısız sancısız kurtarsın, bebişlerimizi saglıkla kucagımıza almamızı nasip etsinnn :Saruboceq:

benim oğlum 36+2 de geldi. normal doğumla. 2450 gr 47cm. beni de güncellermisinizzz...

Emelcimmm günlerce senden haber bekledik valla, masallah İbrahim Ege'ye cnm, allah uzun ömürler versinnn, 41 kere masallah cnmmm :lepi: :nazar:

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool:

zuzumda kurtuldu çok şükürrrr:Saruboceq:

Alyamız saat 11.10 da 3 675 gr 51 cm olarak dünyaya teşrif ettiiiiiiiii:nazar::lepi::nazar:

hoşgeldin Alya prensessssopuyorumnanaktan:nazar:

Gözünaydın zuzummmmm bidenemmmm:nazar:a.s.:nazar:

darısı tüm bizim gibi bekleyenlere inşallahhhhh:Saruboceq:

çok şükürrrrrr karen de kurtulduuu:sm_cool:

serramız 3 290 gr 51 cm :nazar:opuyorumnanaktan:nazar:

Karencim de iyiymiş çok şükürrr:nazar:

saat 10 45 de dünyaya gelmiş prenses:teytey:

gözünaydın karenimmmmŞeniz

sağlıklı uzun ömürleri olur prenseslerin prenslerin inşallahhhhhhhhh:Saruboceq:

darısı biz bekleyen garibanlara olsunnnnnnnn:lepi:

benim bebeğimde dünyaya geldi kızlar 29 haziran 3370gr 48 cm adı inan adıyla yaşasın kurban olduğum oğlum.

karen ve zuzuum sizde kurtuldunuz.allah analı babalı büyütsün bebeklerimizi

kızlar şu listeden anlayanınız yok mu yahuuuu karencim uzun bi süre giremez çok fazla birikti doğumlarrrr:eek:

selam kıslar.
ancak yazabıldım sıze 2 gun hastanede kaldk bugun taburcu olduk.
bebegımı 38+3 te kucagıma aldım.
3500 gram 51 cm olarak dunyaya geldı yavru kusum.:asigim::nazar:

kızlar gözünüz aydın.allah analı babalı büyütsün. çok şükür yavrularınıza kavuştunuz.Ama bu listeyi kim düzenliyorsa ona ulaşalım doğumlar çok birikti takip edemiyoruz.lütfeennnnn

selam kıslar.
ancak yazabıldım sıze 2 gun hastanede kaldk bugun taburcu olduk.
bebegımı 38+3 te kucagıma aldım.
3500 gram 51 cm olarak dunyaya geldı yavru kusum.:asigim::nazar:

gözünaydın rosemcima.s.

maşallah kuzunaaaa:nazar:

darısı biz bekleyenlere inşallahhhhhh:Saruboceq:

doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorumm uzun zamandır yokum takip etmek ne zor şimdi hepsini tek tek okuyacağımm

Son düzenleme:
demetcim bugun b ara duzenlerim inş. listeyi..

tebrikleriniz için çok tesekkurler kızlar darısı sizlerin basına inş.

002son.jpg

Herkese merhaba, eskisi kadar giremiyorum forumumuza, dogum yapan tüm arkadasların gözü aydın, yapacak olan arkadaslarımıza da allah kolaylık versin, bende mini mini Alya'mla evdeyim suan o ne derse o oluyor, aglıyor hepimiz aynı anda altını degistirmeye calısıyorus, aglıyor herkes aynı anda bebişi bana yetiştiriyo emzirmek icin, garip bi telaşeyle geciyo gece gündüz kaydirigubbakcemile3 Acılarım yer yer devam ediyo, bi sürü ilac kullanıyorum ama her ne olursa olsun dünyanınnn en mutlu insanı benmişim gibi geliyor opuyorumnanaktan Tebrik eden, ayrıca arayan, cebimden mesaj atan tüm arkadaslara teşekkür ediyorummm tekrar yazarım soraaa öpüyorummm herkesiii :lepi:

kızlarrrrr.........
gözümüzaydın. çiçeksimizde kurtuldu. 3500kg ve 50cm boyunda paşamız :nazar:

X